Είδαμε την παράσταση «Hotel Noir – Θύμα ή Θύτης;» στο θέατρο Αργώ

Hotel Noir

Το  Maxmag είχε την χαρά και την τιμή να παραβρεθεί την Κυριακή 9/7 στο Θέατρο Αργώ για  να παρακολουθήσει την παράσταση της ομάδας +αίσθημα της Συναισθηματικής Διαλεκτικής «Hotel Noir – Θύμα ή θύτης;» σε σκηνοθεσία του εξαιρετικού  Στέλιου Καλαθά.

Με προδιάθεση Φιλμ Νουάρ , ιδιαίτερα όμορφα ατμοσφαιρικά σκηνικά κουστούμια  εποχής, εξαίρετο φωτισμό και όμορφα χορευτικά, η παράσταση μας έδωσε το  στίγμα μιας πλούσιας θεατρικής παράγωγης  που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες επαγγελματικές παράγωγες.

Διάσημες προσωπικότητες όπως αυτές του Ντόριαν Γκρέυ, της Σόφιας Λόρεν, του Μιχαήλ Άγγελου, της Μαρίας Κάλλας και άλλων  ξεπρόβαλαν μπροστά μας επί σκηνής, παρουσίασαν και μας ανέλυσαν με ένα ιδιαίτερο μοναδικό  τρόπο έννοιες όπως : ματαιοδοξία, φήμη, δόξα,  σχέσεις (ερωτικές, οικογενειακές)  απιστία και άλλες.

Hotel Noir

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλοτε με χιουμοριστική διάθεση  άλλοτε με εξομολογητικό τρόπο και άλλοτε με δράμα “έθιξαν” εσωτερικές ευαίσθητες περιοχές μας, μας θύμισαν πως έννοιες σαν τις παραπάνω είναι ορατές , πραγματικές, παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή μας, περιπλέκουν την καθημερινότητα μας, κάποιες φορές μπλοκάρουν το μυαλό μας, ανακατεύουν τον ψυχισμό μας.  Η λύση όμως σε όλα αυτά τείνουν να οδηγούν σε επιλογή: να γίνουμε θύματα ή θύτες?

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην παράσταση,  άμεσοι, συνεπείς, με ευαισθησία, χιούμορ , σκληράδα  άλλα πάντα  με επαγγελματισμό που ήταν διάχυτος, μετέδωσαν ξεχωριστά μα και όλοι μαζί  ξεκάθαρα το  παραπάνω μήνυμα, το πάγιωσαν ανοίγοντας ένα διάλογο με τον ανώτερο εσωτερικό εαυτό μας.

Θέλουμε και ελπίζουμε πως το «Hotel Noir – Θύμα ή θύτης;» , μια ιδιαίτερη ευφυή και με ψυχολογικό βάθος παράσταση να έχει και συνέχεια.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;