Το «Τhe 100», η αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας, είναι και πάλι κοντά μας. Η σειρά, αν και δεν αποτελεί νέα προσθήκη, καθώς άρχισε να προβάλλεται το 2014, κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον, ενώ φέτος επέστρεψε στις οθόνες με την 7η σεζόν. Ο νέος κύκλος επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και μεγάλες συγκινήσεις.

!ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΠΟΙΛΕΡ! 

THE 100 : ΠΛΟΚΗ

Το ανθρώπινο είδος  αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε μία εντελώς πρωτόγνωρη και τρομακτική κατάσταση: να ζήσει στο διάστημα. Μετά από μία πυρηνική έκρηξη που κατέστρεψε την Γη και την έκανε ραδιενεργή οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο διάστημα όπου και ανέπτυξαν νέους τρόπους διαβίωσης. Έπειτα από εκατοντάδες χρόνια αποφασίζουν να στείλουν 100 άτομα πίσω στη Γη για να ελέγξουν εάν είναι βιώσιμη.

ΚΑΣΤ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε μερικούς από τους παρακάτω ηθοποιούς:

  • Ελίζα Τέιλορ: υποδύεται την Κλαρκ, μία νεαρή δυναμική, μαχήτρια που θα πάρει δύσκολες αποφάσεις στο όνομα της επιβίωσης.
  • Μπομπ Μάρλεϊ: υποδύεται τον Μπέλαμι, ο οποίος έχει ηγετικές τάσεις και κάνει τα πάντα για όσους αγαπάει.
  • Μαρία Αβγερόπουλος: υποδύεται την Οκτάβια την μικρή αδελφή του Μπέλαμι, δυναμική και ατίθαση αναγκάστηκε να ωριμάσει από νεαρή ηλικία.
  • Πέιτζ Τούρκο: υποδύεται την Άμπι μητέρα της Κλαρκ, πολύ καλή γιατρό και μία από τους υπεύθυνους στην δακτύλιο στο διάστημα.

Τι ξεχωρίζει αυτή την σειρά

Το «The 100», μας μεταφέρει σε διάφορες τοποθεσίες από την γη στο διάστημα μέχρι και σε νέους πλανήτες. Θα παρακολουθήσετε τους νεαρούς ηθοποιούς να προσπαθούν να βρουν τα βήματα τους κάθε φορά και σε ένα νέο περιβάλλον. Αν και η σειρά πρόκειται για επιστημονική φαντασία, φροντίζει να περνάει σημαντικά μηνύματα. Η ανιδιοτελής αγάπη και στήριξη μεταξύ φίλων, οι θυσίες και ο αγώνας για την διαβίωση αποτελούν κάποια από αυτά. Παρόλα αυτά, θα παρακολουθήσετε και το αιώνιο μειονέκτημα του ανθρώπου: την δίψα για εξουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Το 2020 άρχισε να προβάλλεται η 7 και τελευταία σεζόν της σειράς. Στον νέο κύκλο οι ήρωες μας βρίσκονται σε νέο πλανήτη. Όντας πια κατεστραμμένη η γη, αναγκάζονται να ανακαλύψουν τον νέο αυτό πλανήτη, ενώ παράλληλα  βρίσκονται αντιμέτωποι και με τους κατοίκους του. Άραγε θα βρουν κοινό δίαυλο επικοινωνίας ή θα καταστρέψουν ακόμη έναν πλανήτη;

ΗΡΩΕΣ

Ο νέος κύκλος του The 100 δοκιμάζει τις σχέσεις των ηρώων μας. Θα δούμε πρόσωπα να μετανιώνουν, να ερωτεύονται, άλλους να συμμετέχουν σε αίρεση και άλλους να αγωνίζονται για την ηγεσία.

Τηλεθεατές

Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ένθερμα την σειρά, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας σεζόν. Αυτό βέβαια οδήγησε στην συνέχιση της σειράς, για τον λόγο αυτό και είχε την ευκαιρία να ανανεωθεί για 7η σεζόν. Παρόλα αυτά, ο τελευταίος κύκλος έλαβε ποικίλα σχόλια από τους θαυμαστές, καθώς θεωρήθηκε ότι «παρατράβηξε». Το γεγονός ότι χάθηκαν αρκετά αγαπημένα πρόσωπα, καθώς και η εισαγωγή υπερφυσικών κατά κάποιον τρόπο στοιχείων, άρχισε να κουράζει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς.


Δώστε τη δικιά σας βαθμολογία

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ

Μέσος όρος: 1 / 5. Συνολικά βαθμολόγησαν: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ονομάζομαι Άντζελα και σπουδάζω Δημοσιογραφία.Μου αρέσει να ασχολούμαι με κοινωνικά θέματα,θα παρατηρήσετε όμως ότι το περιεχόμενο των άρθρων μου είναι λίγο διαφορετικό,αφορά την Τηλεόραση.Ασχολούμαι με ψυχαγωγικά άρθρα,διότι πιστεύω ότι χρειάζεται να παίρνουμε μία ανάσα από την τεταμένη επικαιρότητα.