Νέα και φρέσκα πρόσωπα, νεανικοί έρωτες και περιπέτεια είναι λίγα από αυτά που θα συναντήσεις στην νέα εφηβική σειρά του Νέτφλιξ Outer Βanks.Η νέα σειρά έκανε πρεμιέρα στις 15 Απριλίου του 2020, κερδίζoντας τις εντυπώσεις ως μια άκρως περιπετειώδης σειρά που διακατέχεται από ένα καλοκαιρινό αίσθημα.

Outer Banks

Σεζόν: 1

Αριθμός Επεισοδίων: 10

Βαθμολογία στο IMB: 7,6/10

H ΠΛΟΚΗ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιo συγκεκριμένα το Outer Banks πρόκειται για αμερικανική σειρά εφηβική σειρά περιπέτειας-δράματος. Η ίδια περιστρέφεται γύρω από την ζωή του Τζόν Μπί και της παρέας του, οι οποίοι ξαφνικά βρίσκονται σε ένα σύγχρονο κυνήγι χαμένου θησαυρού. Οι πρωταγωνιστές μας παρά το νεαρό της ηλικίας τους θα συναναστραφούν με εγκληματίες, θα βρεθούν καταζητούμενοι από την αστυνομία, ενώ οι περιπέτειες τους δεν τελειώνουν εκεί.

Προφίλ των Ηρώων:

  • Ο Τζόν Μπι νέος, περιπετειώδης, θαρραλέος και θλιμμένος λόγω της εξαφάνισης του πατέρα του, είναι ο πρωταγωνιστής του Outer banks.
  • Η παρέα του αποτελείται από την Κιάρα, η οποία αν και γόνος πλούσιας οικογένειας, επιλέγει να κάνει παρέα με τους ήρωες μας.
  • Ο Τζέι Τζέι είναι γοητευτικός και συνάμα ο παρορμητικός της παρέας, ενώ βιώνει και δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις.
  • Ο Πόουπ είναι ο έξυπνος της παρέας, ο οποίος προσπαθεί μάλιστα να πάρει υποτροφία για το κολέγιο.
  • Τέλος η Σάρα είναι πλουσιοκόριτσο, αυθόρμητη, συμπονετική και παράλληλα το κορίτσι του Τζόν Μπί.

Οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής σειράς Outer Banks αποτελούν νέους ηθοποιούς, οι οποίοι έγιναν ευρέως γνωστοί από το Outer Banks. Μερικοί από αυτούς είναι ο Τσέις Στόκς, η Μάντισον Μπέλει, η Μάντελαιν Κλίν, ο Ρούντι Πάκοου και ο Τζόναθαν Ντέιβις. Πάντως οι νεαροί έχουν επισημάνει μέσα από συνεντεύξεις ότι είναι πολύ καλοί φίλοι και εκτός σειράς, ενώ μάλιστα τους έφερε πιο κοντά το γεγονός ότι μερικοί συγκατοίκησαν κιόλας. Αυτό φαίνεται να είναι σημαντικό, καθώς η καλή χημεία μεταξύς τους βγαίνει και στην οθόνη.

netflix
Πηγή Εικόνας:theeverygirl.com

Κριτική

Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνδυασμένα έκαναν την σειρά αγαπητή και δημοφιλή πρός το κοινό. Αυτό που προσέλκυσε τους νεαρούς τηλεθεατές και μη ήταν η αίσθηση του νέου ”αίματος” ηθοποιών και της καλής υποκριτικής τους ικανότητας. Επιπλέον η πλοκή υπήρξε μία ευχάριστη νότα, καθώς αποτελεί κάτι πρωτότυπο,μεταφέροντας το κυνήγι θησαυρού στον σύγχρονο κόσμο.Στην σειρά επίσης ζωντάνια και ενδιαφέρον προσέδωσαν οι έρωτες και το έντονο αίσθημα φιλίας και αλληλουποστήριξης.

Το Outer Banks αποτελεί την ιδανική σειρά, για να αρχίσετε το καλοκαίρι. Θα σας μεταφέρει σε ένα εξωτικό μέρος, όπου το στοιχείο του νερού κυριαρχεί στις περισσότερες σκηνές. Εάν είστε διατεθειμένοι να κλάψετε, να γελάσετε και να ζήσετε την περιπέτεια, αρχίστε την και θα με θυμηθείτε!

 


Δώστε τη δικιά σας βαθμολογία

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ

Μέσος όρος: 0 / 5. Συνολικά βαθμολόγησαν: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ονομάζομαι Άντζελα και σπουδάζω Δημοσιογραφία.Μου αρέσει να ασχολούμαι με κοινωνικά θέματα,θα παρατηρήσετε όμως ότι το περιεχόμενο των άρθρων μου είναι λίγο διαφορετικό,αφορά την Τηλεόραση.Ασχολούμαι με ψυχαγωγικά άρθρα,διότι πιστεύω ότι χρειάζεται να παίρνουμε μία ανάσα από την τεταμένη επικαιρότητα.