Πώς μπορούν να συνδέονται ένας θάνατος, ένα κολλέγιο και η καταστροφή του κόσμου; Η απάντηση κρύβεται στην υπόθεση του Greenhouse Academy.

Υπόθεση

Μετά τον θάνατο της μητέρας τους, Ryan (Selina Giles), η Hayley και ο Alex ετοιμάζονται να γραφτούν στο σχολείο που φοίτησε εκείνη. Ένα σχολείο για τους ηγέτες του αύριο, η ακαδημία Greenhouse, χωρίζει τους μαθητές σε δύο ομάδες με βάση τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις αλλά και τον χαρακτήρα τους. Οι ομάδες χωρίζονται σε Eagles και Ravens. Εκεί τα αδέρφια χωρίζονται στις διαφορετικές ομάδες και ξεκινάει μια αντιπαλότητα μεταξύ τους, αλλά και μεταξύ των ομάδων. Στο μεταξύ, όσο τα παιδιά λύνουν σχολικούς γρίφους και ασχολούνται με τις προσωπικές τους ζωές κάτι κακό συμβαίνει γύρω τους. Στην περιοχή κοντά στην ακαδημία υπάρχει ένας πολύ ισχυρός μαγνητίτης που στα χέρια των λάθος ατόμων μπορεί να δημιουργήσει σεισμό που θα καταστρέψει περιοχές και θα σκοτώσει κόσμο. Η χρήση αυτού του πετρώματος έχει απώτερο σκοπό την καταστροφή του κόσμου.

Λίγα λόγια την Ακαδημία


Το Greenhouse Academy είναι μία ακαδημία υψηλού κύρους για τους ηγέτες του αύριο στην νότια Καλιφόρνια της Αμερικής. Οι μαθητές χωρίζονται σε δύο ομάδες για να διαγωνιστούν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, αλλά τελικά πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να σώσουν τον κόσμο από τα περίεργα που συμβαίνουν στο σχολείο τους.

Ravens

Τα μέλη των Ravens είναι βιβλιοφάγοι και καλύτεροι μαθητές από τους αντιπάλους τους. Δεν τους νοιάζουν τα αθλητικά γεγονότα και τους νοιάζει περισσότερο η λογική. Μερικά μέλη των Ravens είναι οι Leo Cruz (Dallas Hart), Jackie Sanders (Jessica Amlee), Max Miller (Benjamin Papac), αλλά και η Hayley.

Eagles

Oi Eagles είναι οι πιο αθλητικοί της Ακαδημίας και προτιμούν να κερδίζουν σε αθλήματα παρά να διαβάζουν βιβλία. Εκτιμούν την ομαδική δουλειά και το σωστό παιχνίδι, αλλά δεν φοβούνται να παίξουν βρώμικα. Μερικά μέλη είναι οι Daniel Hayward (Chris O’Neal), Alex, Brooke Osmond (Grace van Dien) και Sophie Cardona (Cinthya Carmona).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή Εικόνας: pinterest.com

Αξίζει ή όχι;

Αυτό που είναι εντυπωσιακό για την εφηβική σειρά Greenhouse Academy είναι ο τόνος. Όλα παίζονται ευθεία, από τον τραυματικό θάνατο μιας μητέρας στην εναρκτήρια σκηνή έως το έφηβο δράμα στο σχολείο έως τη γενική συνωμοσία για την καταστροφή του πλανήτη.

Oι Hayley (Ariel Mortman) και Alex Woods (Finn Roberts) είναι οι νέοι μαθητές στο περίφημο, φουτουριστικό και πιθανώς ύπουλο οικοτροφείο Greenhouse Academy. Αντιμετωπίζουν την απώλεια της μητέρας τους σε μια αποτυχημένη εκτόξευση διαστημικού λεωφορείου και προσπαθούν να χωρέσουν σε ένα σχολείο που δεν τους θέλει. Η Hayley είναι περισσότερο μοναχική και βάζει ένα δυνατό μέτωπο, ενώ ο Alex δυσκολεύεται να ταιριάξει. Η σχέση τους και το πώς συμπεριφέρονται ανεξάρτητα από αυτήν, είναι η ισχυρότερη πτυχή της σειράς. Όταν η Hayley εκδηλώνεται στον θλιβερό πατέρα της ή ο Άλεξ αντιμετωπίζει τον συμπαίκτη του μπάσκετ Ντάνιελ (Chris O’Neal), η απογοήτευση και η θλίψη τους είναι πραγματική.

Με σασπένς, ρομαντισμό και πολύ μελόδραμα, η σειρά έχει ότι χρειάζεται μια εφηβική επιτυχία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις 4 σεζόν του Greenhouse Academy στο Netflix.


Δώστε τη δικιά σας βαθμολογία

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ

Μέσος όρος: 4.2 / 5. Συνολικά βαθμολόγησαν: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη