Η νέα αμερικανική ρομαντική κομεντί που εισέβαλε στο Netflix στις 2 Οκτωμβρίου, Emily in Paris, έχει κατορθώσει να κλέψει τις καρδιές των θεατών. Φυσικά, τι άλλο να περίμενε κανείς πέρα από την τελειότητα από τον δημιουργό του Sex and the City,  Darren Star. Ο τελευταίος μεταφέρει τη δράση χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Νέα Υόρκη και την τοποθετεί στην Γαλλία. Ο δημιουργός σειρών που έγραψαν ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση, από το Beverly Hills 90201 ως το Sex and the City, ξέρει πώς να πιάνει τον παλμό της εποχής. Εδώ βρίσκεται σε μία από τις πιο cute στιγμές του.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Έμιλι είναι μια σύγχρονη Αμερικανίδα, πειθαρχημένη, οργανωτική, μανιώδης με τη δουλειά της, φιλόδοξη και μεθοδική. Όταν, από ένα γύρισμα της τύχης, αναλαμβάνει να διδάξει το “Αmerican way” στο ψηφιακό μάρκετινγκ σε μια παριζιάνικη θυγατρική της εταιρείας όπου δουλεύει, πιστεύει πως μπροστά της ανοίγονται οι πύλες του παραδείσου. Οι Γάλλοι, όμως, με τους οποίους θα συνεργαστεί, έρχονται να την επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Η Φιλιπίν Λερουά-Μπολιέ, ως σαγηνευτική και σνομπ διευθύντρια του γραφείου. O Ζιλιέν ως η εκκεντρική φιγούρα με φοβερή αίσθηση της μόδας. O Αντουάν ως το πλούσιο playboy. Kαι τι να πει κανείς για το smoking hot boy next door Γκαμπριέλ. Όλοι αυτοί συναποτελούν το Emily in Paris.

Emily in Paris
Πηγή εικόνας: imdb.com

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το Emily in Paris δεν χαρακτηρίζεται από την κυνικότητα, την πνευματώδη ειρωνεία και τον αυτοστοχασμό του Sex and the City. Αντιθέτως, είναι μια σειρά εύκολη στο μάτι του θεατή. Τα ρούχα και το φαγητό είναι τα φετίχ της σειράς. Πλαισιώνονται φανταστικά από τον αντι-γαλλισμό, που φαίνεται να διακρίνει την ηρωίδα. Αν και το γαλλικό κοινό δεν φαίνεται ικανοποιημένο με τα κλισέ της σειράς, αυτή εξακολουθεί να παραμένει πρώτη επιλογή των θεατών παγκοσμίως. Από τη μία το Παρίσι και τα high-fashion ρούχα και από την άλλη οι γοητευτικοί πρωταγωνιστές με τα ερωτικά τρίγωνα έχουν συντελέσει στην δημιουργία ενός ακαταμάχητου συνδυασμόυ.

NETFLIX

Παρά τη μεγάλη αναγνώριση που έχει λάβει το Emily in Paris, το Netflix δεν έχει κάνει ακόμα κάποια σχόλια για τη συνέχισή της. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι αναγνώστες χρειάζεται να ανησυχούν. Δεν ήταν λίγες οι φορές, εξάλλου, που άργησε να ανακοινωθεί το μέλλον πρωτότυπου περιεχομένου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώστε τη δικιά σας βαθμολογία

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ

Μέσος όρος: 4 / 5. Συνολικά βαθμολόγησαν: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Φοιτήτρια του τμήματος δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης