BOOM! Studios και Netflix: θα συμβεί;

Κατά καιρούς οι αφοσιωμένοι θαυμαστές του Netflix σαστίζουμε. Μένουμε όχι μόνο έκπληκτοι με την πληθώρα ταινιών και σειρών που μας  μεταφέρουν από τον κόσμο της πραγματικότητας στον κόσμο της φαντασίας, αλλά και με τις πρωτότυπες συνεργασίες του. Μία από αυτές ενδέχεται να είναι και η σύμπταξη με την BOOM Studios. Η τηλεοπτική αυτή πλατφόρμα μάς έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι είναι αντάξια των προσδοκιών μας και ποικίλει ως προς τα ενδιαφέροντα του καθενός. Ήρθε λοιπόν η ώρα η πρωτοτυπία του Netflix να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά.

Σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις το Netflix εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την BOOM! Studios. Τόσο η τηλεοπτική πλατφόρμα του Netflix όσο και ο ανεξάρτητος οίκος της BOOM Studios επιθυμούν την μεταφορά τον comics στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η συμφωνία πρόκειται μάλιστα να περιλαμβάνει live – action και animated σειρές που γοητεύουν τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο. Ορισμένα comics που μάλλον θα πλαισιώσουν αυτή την συνεργασία είναι τα Lumberjanes, Something is Killing the Children, Once & Future και Mouse Guard.

Lumberjanes

BOOM Studios
Πηγή Εικόνας: https://www.comingsoon.net

Λίγα λόγια για την BOOM! Studios

H BOOM Studios εδραιώνει τις επιχειρήσεις της στην Αμερική. Εκδίδει comics και μυθιστορήματα. Ειδικότερα την βρίσκεις στο Los Angeles, στην Καλιφόρνια, στις Hνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Δημιουργεί, σύμφωνα με τον Ross Richie, πάνω από 20 νέα comics κάθε χρόνο. Επομένως συνεπάγεται μία μεγάλη γκάμα. Ο Richie είναι ιδρυτής και CEO της BOOM Studios και έχει εκφράσει και αυτός την επιθυμία του να γίνει μία τέτοιου είδους συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mouse Guard

BOOM! Studios + Netflix
Πηγή Εικόνας: https://www.arstechnica.com

Στην αρχή τα πράγματα δεν κυλούσαν πάντα ομαλά. Ο Ross Richie μαζί με τον συνεργάτη του Andrew Cosby εργάζονταν στο Hollywood και είχαν έντονη επιθυμία να επιλέγουν βιβλία comic και  να τα μετατρέπουν σε ταινίες. Γρήγορα όμως απογοητεύονταν τόσο με την διαδικασία όσο και με τα δεδομένα. Αναμένουμε όμως ότι ένα τέτοιο βήμα στην καριέρα τελικά της BOOM Studios θα βρει πολλούς υποστηρικτές.

Ωστόσο και από την πλευρά του Netflix δεν έλειψαν οι θετικοί σχολιασμοί ως προς τον ανεξάρτητο οίκο. Ο Brian Wright, ο αντιπρόεδρος τηλεοπτικών σειρών του Netflix, αναφέρθηκε με ενθουσιασμό τόσο στους μοναδικούς χαρακτήρες της BOOM! όσο και στις εκπληκτικές ιστορίες των comics τους.

Something is Killing the Children

BOOM! Studios + Netflix
Πηγή Εικόνας: https://www.theillumineerdi.com

 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Πενυ Ρετζέπη

Φοιτήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Λάτρης των ξένων γλωσσών και των ταξιδιών. Κολλημένη με τον κινηματογράφο και το θέατρο. Τον ελεύθερο μου χρόνο τον αφιερώνω στους φίλους μου, στις σειρές και στα βιβλία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;