Άννα Μυκωνίου: “Σε 10 χρόνια ελπίζω να γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του Φεστιβάλ Επταπυργίου”

SHARE


Η Άννα Μυκωνίου είναι η Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ,μια σύγχρονη και δυναμική γυναίκα . Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού της Θεσσαλονίκης με τις κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει με τους συνεργάτες της και χαίρουν αποδοχής από χιλιάδες πολίτες. Κάθε τι μεγάλο ξεκινάει από το έναυσμα που θα γίνει ΙΔΕΑ και από ιδέα , πραγματικότητα. Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να ζήσει το πρώτο Φεστιβάλ Επταπυργίου .Οι Θεσσαλονικείς αποκτούν ακόμη ένα λόγο να αγαπήσουν την πόλη τους .  Τι είναι το Φεστιβάλ Επταπυργίου; Ποιος είναι ο σκοπός του Φεστιβάλ; Η Άννα Μυκωνίου μιλά αποκλειστικά στο MAXMAG  και μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματα της λίγο πριν την έναρξη του φεστιβάλ.

Επιμέλεια Συνέντευξης: Άννυ Σκεντέρη

 

Το μότο σας είναι “Ο Πολιτισμός μας αγκαλιάζει όλους”. Πώς σας γεννήθηκε η ιδέα;

Όταν ανέλαβα το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  ένιωσα την ανάγκη να δημιουργήσουμε πολιτισμό προσιτό σε όλους. Βρισκόμαστε, σαν χώρα,  σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία και χρέος των Επιδοτούμενων Φορέων, όπως είναι οι Περιφέρειες και οι Δήμοι είναι να κάνουν ποιοτικές εκδηλώσεις επιδοτούμενες ή με ελεύθερη είσοδο, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτές όλοι οι συμπολίτες μας.

Μια μεγάλη πρόκληση ήταν όταν αναλάβατε Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πόσο δύσκολο αποδείχθηκε τελικά και ποιο ήταν το μεγάλο στοίχημα για εσάς;

Ήταν πρόκληση και λατρεύω τις προκλήσεις γιατί αυτές δίνουν και νόημα στη ζωή μας. Τα πρώτα χρόνια ήταν αρκετά δύσκολο, κυρίως το διοικητικό κομμάτι, γιατί υπήρχαν πολλά χρέη από τις προηγούμενες διοικήσεις. Με τη στήριξη του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και με πολύ αγώνα διευθετήθηκαν όλα και τα τελευταία χρόνια έχουμε μια καλή, θεωρώ, ανοδική πορεία.

Advertisement

Το “Φεστιβάλ Επταπυργίου” ένας νέος πολιτιστικός θεσμός από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ποια ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί το “Φεστιβάλ Επταπυργίου“;

Στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε τα μνημεία μας, τα τελευταία χρόνια, ως φορέας πολιτισμού της Περιφέρειας επισκεφθήκαμε πολλά από αυτά, αναζητώντας την κατάλληλη εκδήλωση για τον κάθε χώρο. Έτσι επισκεφθήκαμε και την εσωτερική αυλή του Επταπυργίου,  που  μας γοήτευσε με την  ιστορία της και την ιδιαίτερη αισθητική της. Τότε ξεκίνησε ένα δημιουργικό φλερτ, βόλτες, επισκέψεις που κατέληξαν στην βραδιά της πανσελήνου τον περασμενο Αύγουστο, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη να απαγγέλει Ρίτσο και τον Γιώργο Λαζαρίδη να ερμηνεύει την Σονατα υπο το σεληνοφως του Μπετοβεν σε μια μαγική πραγματικά βιωματική εμπειρία. Την ιδέα όμως,  να γίνει εκεί ένα Φεστιβάλ θεσμός και όχι μια ακόμη εκδήλωση, μου την έδωσε η μεγάλη κυρία του θέατρου, η Κα Ιωάννα Μανωλεδάκη, τον Μάρτιο του 2018. Η ιδέα της μας γοήτευσε από την πρώτη στιγμή, αλλά ο βαθμός δυσκολίας να μετατρέψεις έναν αρχαιολογικό χωρο σε θέατρο είναι εξαιρετικά μεγάλος.

 

 

Ποιος είναι ο σκοπός του Φεστιβάλ Επταπυργίου;

Σκοπός του ΦΕΣΤΙΒΑΛ είναι να αναδείξουμε την ιδιαίτερη αισθητική του ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ μέσα από ποιοτικές εκδηλώσεις.

Γιατί επιλέξατε το Επταπύργιο;

Για την ιστορία του και την υψηλή αισθητική του. Απαιτείται να εντάξουμε μνημεία τέτοιας αισθητικής  στην πολιτιστική παιδεία και ζωή του πολίτη, μέσα από όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις υψηλού κύρους και αισθητικής. Σκεφτείτε πόσο γοητευτικό είναι να παρακολουθήσεις  συναυλία σε ένα μνημείο τέτοιας ομορφιάς, στην Ακρόπολη της Θεσσαλονίκης, να δεις Όπερα σε ένα φυσικό σκηνικό κάτω από τον έναστρο ουρανό, να δείς μια θεατρική παράσταση που μεταφέρει θραύσματα από τις ιστορίες ανθρώπων που πέρασαν, έζησαν μαρτύρησαν σε αυτόν.

Advertisement

 

 

Ποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνει; Θα συμμετέχουν και καλλιτέχνες από την Θεσσαλονίκη;

Η Πρεμιέρα του Φεστιβάλ γίνεται στις 2 Ιουλίου με το  «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Felix Mendelssohn με την συνεργασία της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Θα ακολουθήσει η συναυλία «Μουσική του πάθους» με τους Vienna Met Trio στις 9/7, με σημαντικούς σολίστες από τη Βιέννη και ήχους jazz και αργεντίνικου tango. Τρίτη παραγωγή η όπερα «Cavalleria Rusticana» του Pietro Mascagni με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στις 10,12,14,16 και 18/7, που αποτελεί και την ναυαρχίδα μας. Στην Όπερα συμμετέχουν σπουδαίοι λυρικοί τραγουδιστές όπως η σοπράνο Eleni Calenos, που μας έρχεται από την Αμερική και ο Dario di Pietri ένας σπουδαίος Ιταλός τενόρος. Η  θεατρική παράσταση «Επταπύργιο – Ένας αιώνας σε μια μέρα 1899-1999» ακολουθεί στις 17/7 σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.  Η «Νύχτα μαγικιά…» στη συνέχεια είναι ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με την συμφωνική ορχήστρα MOYSA του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και τον Δημήτρη Μπάση στις 19/7. Το Φεστιβάλ Επταπυργίου θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου με τη βραδιά ποίησης και μουσικής «Ο Ελύτης συναντά τον Ελυάρ», απαγγελία Ιουλίτα Ηλιοπούλου σε καλλιτεχνική επιμέλεια Άννας Μυκωνίου και μουσική επιμέλεια Αντώνη Σουσάμογλου. Από τους 325 καλλιτέχνες που συμμετέχουν οι 300 είναι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γιατί στόχος μας είναι η ανάδειξη του εξαιρετικού καλλιτεχνικού δυναμικού μας.

Καταφέρατε ο πολιτισμός να γίνει απόλυτα προσιτός για όλους τους πολίτες της πόλης με δεκάδες δωρεάν εκδηλώσεις. Πιστεύετε ότι θα ανταποκριθεί ο κόσμος και σε αυτό το νέο σας εγχείρημα;

Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήσαμε πάνω από 400 εκδηλώσεις, οι περισσότερες από αυτές με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ. Στο Φεστιβάλ Επταπυργίου οι θεατές καλούνται να συμμετέχουν με ένα αρκετά προσιτό εισιτήριο. Το Φεστιβάλ υλοποιείται κατ’ ουσία και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Για να είμαι πιο σαφής, η Περιφέρεια μέσω του Κέντρου Πολιτισμού της καλύπτει όλα τα αρχικά έξοδα για την δημιουργία της υποδομής (κερκίδες, σκηνή,  ηχοφωτιστική κάλυψη,  καμαρίνια, επιπλέον προσωπικό κλπ για ένα μήνα ). Καλύπτει επίσης και ένα μεγάλο μέρος των εξόδων της Όπερας (σκηνικά, κοστούμια, κλπ) γιατί είναι πολύ ακριβή παραγωγή. Το εισιτήριο θα μοιραστεί σε ποσοστά στους καλλιτέχνες κάθε παραγωγής και γιαυτό το λόγο δεν θα δοθούν και προσκλήσεις. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται με την Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Θεσσαλονίκης.

Advertisement

Με λίγα λόγια περιγράψτε μας, πως νιώθετε λίγο πριν την έναρξη του φεστιβάλ;

Νοιώθω προσμονή, ενθουσιασμό και μεγάλη ευθύνη. Αυτόν τον νέο θεσμό τον οραματιστήκαμε με τον Θανάση Κολαλά, ένα πολύ ταλαντούχο νέο άνθρωπο (έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ) και εδώ και ένα χρόνο δουλεύουμε πάνω σε αυτό με τους συνεργάτες μας.  Νοιώθω λοιπόν την ανάγκη να τους ευχαριστήσω όλους και καλώ τον κόσμο να στηρίξει τον νέο θεσμό. Τα βράδια των θεσσαλονικέων τον Ιούλιο υπόσχομαι να γίνουν «μαγικά».

Κλείνοντας, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας για το μέλλον του Φεστιβάλ;

Σε 10 χρόνια ελπίζω και εύχομαι να -γιορτάζουμε τα 10 χρόνια αυτού του θεσμού, που ήρθε για να μείνει και να αναδείξει το Επταπύργιο ως την Ακρόπολη της Θεσσαλονίκης. Σε 10 χρόνια εύχομαι  οι Θεσσαλονικείς να έχουν όμορφες ιστορίες να αφηγηθούν από τα καλοκαιρινά πολιτιστικά τους  βράδια, στο Επταπύργιο.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Φιστιβάλ Επταπυργίου

2 Ιουλίου: «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Felix Mendelssohn

Η μουσική παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Felix Μendelssohn είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Shakespeare. Μέσα από αγώνες στο όνομα της αγάπης, οι ανθρώπινες σχέσεις έρχονται αντιμέτωπες με τα μαγικά παιγνίδια ενός ονειρικού κόσμου. Μελωδική αλλά και ρυθμικά νευρώδης, η μουσική του Mendelssohn δένει απόλυτα με την ρομαντική κωμωδία του Shakespeare, όπου άνθρωποι και ξωτικά μπλέκουν σε περιπέτειες λόγω του έρωτα
Συντελεστές
Ορχήστρα: Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Ορχήστρας: Άλκης Μπαλτάς
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Σιώνας
Κοστούμια- σκηνικά: Ελένη Κανακίδου
Χορωδία: Χορωδία Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Μαρία Εμμα Μελιγκοπούλου
Σοπράνο: Σοφία Μητροπούλου
Μέτζο σοπράνο: Σταματία Μολλούδη
Ηθοποιοί: Αριστοτέλης Ζαχαράκης, Στεφανία Ζώρα, Γιάννης Σαμψαλάκης, Ευτυχία Σπυριδάκη
Παραγωγή -διοργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Συνδιοργάνωση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης και Δήμος Θεσσαλονίκης- Διεύθυνση Πολιτισμού
Με την υποστήριξη: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
Υπό την αιγίδα της UNESCO
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 12€, 16€.9 Ιουλίου: «Μουσική του Πάθους»
Μια “θεατρομουσική” συναυλία που ξεχειλίζει από μελωδίες αλλά και άκρως δεξιοτεχνικά έργα που άφησαν εποχή. Ο πολυβραβευμένος και διεθνούς απήχησης σολίστ του σαξοφώνου Θεόδωρος Κερκέζος με δύο από τους επιφανέστερους Ευρωπαίους σολίστ, την βιολονίστα Edua Zadory, κονσερτίνο στην Vienna Chamber Orchestra και την πιανίστα Maria Radutu, σολίστ της Συμφωνικής της Βιέννης θα μας μεταφέρουν στον μαγευτικό κόσμο της jazz και του tango. Μαζί τους η σοπράνο Ματίνα Βελιμαχίτη, με εμφανίσεις στο φεστιβάλ “Λευκές νύχτες” (Αγ. Πετρούπολη) και στην Όπερα της Ρώμης και ο νεαρός ταλαντούχος βιολονίστας Ανδρέας Κερκέζος. 
Οι καταξιωμένοι μουσικοί συμπράττουν και θα μας παρουσιάσουν μια βραδιά γεμάτη πάθος και ένταση, που φέρνει κοντά την ρομαντική μουσική του Pablo Sarasate με τους jazz αυτοσχεδιασμούς του Pedro Iturralde και τους φλογερούς ρυθμούς του Piazzolla.

Συντελεστές
Καλλιτεχνική επιμέλεια- Σαξόφωνο: Θεόδωρος Κερκέζος
Bιολί: Edua Zadory
Πιάνο: Maria Radutu
Σοπράνο/παντομίμα: Ματίνα Βελιμαχίτη
Βιολί: Ανδρέας Κερκέζος
Χορεύουν αργεντίνικο τάγκο οι: Diego Mastrangelo και Εύη Ανέστη
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 8€, 12€, 16€.
Παραγωγή -διοργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας10, 12, 14, 16 & 18 Ιουλίου: «Cavalleria Rusticana» του P. Mascagni 

Το αριστούργημα του Pietro Mascagni «Cavalleria Rusticana» αποτελεί κεντρική παραγωγή του Φεστιβάλ Επταπυργίου, σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια συναρπαστική θεματικά Όπερα, που γοητεύει ακόμα και σήμερα το κοινό με τον ρεαλισμό της και τα δυνατά συναισθήματα που γεννάει. Γράφτηκε στα 1889 βασισμένη στο έργο του Τζιοβάνι Βέργκα και αποτελεί πλέον έργο ρεπερτορίου σε όλα τα μεγάλα λυρικά θέατρα.
Η τραγική ιστορία της Σαντούτσα και του Τουρίντου ξεδιπλώνεται σε ένα χωριό της Σικελίας. Μια κλειστή κοινωνία που την χαρακτηρίζουν οι κοινωνικές προκαταλήψεις, ο θρησκευτικός πουριτανισμός και οδηγεί τελικά τους πρωταγωνιστές σε συγκρούσεις και αδιέξοδα. Πάθος, προδοσία, εκδίκηση σε ένα έργο που αγγίζει το συναίσθημα, καθώς κουβαλάει όλα τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου δράματος.

Συντελεστές
Την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης διευθύνει η καλλιτεχνική της Διευθύντρια Ζωή Τσόκανου και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αθανάσιος Κολαλάς. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Eleni Calenos με την σημαντική παγκόσμια καριέρα και ο διακεκριμένος τενόρος Dario Di Vietri, δίπλα τους σπουδαίοι Έλληνες ερμηνευτές με σημαντική πορεία στην ΕΛΣ αλλά και παράλληλα διεθνείς καριέρες. Lucia: Μαρία Βλαχοπούλου, Alfio: Γιάννης Σελητσανιώτης και Lola: Βιολέττα Λούστα.
Χορωδία: Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση της Μαίρης Κωνσταντινίδου.
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 18€, 25€, 38€.
Trailerhttps://youtu.be/H5YmISbgVF8
Παραγωγή -διοργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
17 Ιουλίου: «Επταπύργιο- Ένας αιώνας σε μια μέρα 1899-1989»
Επταπύργιο. Μια θεατροποιημένη αφήγηση ενός τόπου με δυνατές μνήμες που ανασαίνει πολλούς αιώνες, αποτελώντας κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας. Από τις ανάσες του βγαίνουν στεναγμοί, μουσικές, πόνοι και χαρές, παράξενα και τρυφερά. Μέσα από ανθρώπινες ιστορίες. Ηθοποιοί και μουσικοί του ΚΘΒΕ θα μας ταξιδέψουν σε ένα κομμάτι της ιστορίας του, από το 1899 έως το 1989. Ένα ταξίδι απ’ το σκοτάδι στο φως.

 

Γιατί όσο ψηλά κι αν είναι τα τείχη, ο ουρανός μένει πάντα ανοιχτός……

Συντελεστές
Σύλληψη- Σκηνοθεσία: Εύη Σαρμή
Κείμενο- Επιλογή τραγουδιών: Νίκος Δημητρόπουλος
Επιμέλεια Κίνησης: Πολυξένη Σπυροπούλου
Μουσική Επιμέλεια- Σύνθεση: Γιάννης Τσεμπερλίδης
Εικαστική Επιμέλεια: Σοφία Τσιριγιώτη
Μουσική Διδασκαλία: Χρύσα Τουμανίδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Μάγια Ανδριανού
Φωτισμοί: Στέλιος Τζολόπουλος
Ηθοποιοί: Μαριάννα Αβραμάκη, Ιορδάνης Αϊβάζογλου, Μάρκος Γέττος, Γιώργος Δημητριάδης, Χρήστος Διαμαντούδης, Γιάννης Μαστρογιάννης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Χάρης Παπαδόπουλος, Άλκης Σπυρόπουλος, Πολυξένη Σπυροπούλου, Γιάννης Τσεμπερλίδης, Δημήτρης Τσεσμελής, Χρύσα Τουμανίδου
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 8€, 12€, 16€.
Παραγωγή: ΚΘΒΕ
Διοργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
19 Ιουλίου: «Νύχτα Μαγικιά….». 
Ο διακεκριμένος μαέστρος και συνθέτης Παναγής Μπαρμπάτης ενορχηστρώνει τις εμβληματικότερες μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη με το ιδιαίτερα χαρακτηριστικό, επτανησιακό του ύφος. Έργο που αποτελεί την ιστορική μουσική καταγραφή των συναισθημάτων ενός ολόκληρου λαού μέσα από 40 τραγούδια για χορωδία, σολίστ, πιάνο και συμφωνική μαντολινάτα. Στη μουσική αυτή αναδρομή ακούγονται, αποσπάσματα από τους κυριότερους ποιητικούς κύκλους που έχει μελοποιήσει ο μεγάλος μας συνθέτης όπως: «Μικρές Κυκλάδες», «Άξιον Εστί», «Επιφάνια», «Όμορφη Πόλη», «Αρχιπέλαγος», «Πολιτεία», «Λιποτάκτες», «Χαιρετισμοί», «Επιτάφιος»,  «Γειτονιά των Αγγέλων». Το έργο εξύμνησε ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης που χαρακτήρισε την χορωδιακή μορφή του σαν ένα πολύτιμο δώρο για την ψυχή των Ελλήνων που διψά για γνήσια πνευματική τροφή. Η βραδιά πραγματοποιείται σε συνεργασία με την συμφωνική ορχήστρα νέων MOUSA του ΟΜΜΘ.
Ενορχήστρωση -Μουσική διεύθυνση: Παναγής Μπαρμπάτης
Ορχήστρα : Συμφωνική Ορχήστρα Νέων MOYSA του ΟΜΜΘ
Χορωδία : Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης
Διδασκαλία χορωδίας : Μαίρη Κωνσταντινίδου
Λυρικοί σολίστες: Δήμητρα Ζαφειρίου, Κατερίνα Ζήκου, Άλκης Βασίλογλου, Στέφανος Καργατζής. Συμμετέχει ο Δημήτρης Μπάσης
Ώρα έναρξης: 21.30.
Τιμές εισιτηρίων: 18€, 15€, 10€
22 Ιουλίου: «Ο Ελύτης συναντά τον Ελυάρ».
Μια μαγική βραδιά ποίησης και μουσικής, μια μεθυστική περιπλάνηση στους στίχους δυο μεγάλων ποιητών. Τα ποιήματα του Ελύτη και του Eluard φλέγονται από έρωτα αλλά και από τον λαμπερό, ζωογόνο ήλιο που λειτουργεί σαν κάθαρση της ψυχής αλλά και της ύλης. Απαγγέλει η ποιήτρια Ιουλίτα Ηλιοπούλου. Αφηγήτρια η Γιολάντα Μπαλαούρα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς υπογράφει η Άννα Μυκωνίου. Ο Αντώνης Σουσάμογλου έχει τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς με ένα μουσικό ensemble με πιάνο, βιολί και βιολοντσέλο.
ΕΛΥΤΗΣ-ELUARD

 

Συντελεστές
Καλλιτεχνική επιμέλεια-κείμενα: Άννα Μυκωνίου
Μουσική επιμέλεια- Βιολί: Αντώνης Σουσάμογλου
Απαγγελία: Ιουλίτα Ηλιοπούλου
Αφήγηση: Γιολάντα Μπαλαούρα
Πιάνο-Σύνθεση: Λάζαρος Τσαβδάρης
Βιολί: David Bogorad
Βιόλα: Θανάσης Σουργούνης
Τσέλο: Γιάννης Στέφος
Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος ελεύθερη- Οι θεατές κρατούν τις θέσεις τους στην πλατφόρμα της viva.gr για να είναι αριθμημένα τα εισιτήρια προς αποφυγή ταλαιπωρίας.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

'Όπου πας ,να πηγαίνεις με όλη σου την καρδιά' Κομφούκιος..Την πρώτη φορά που είπα ότι θέλω να γίνω Δημοσιογράφος ,είναι όταν συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει η περιπέτεια.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG