Ο Riley Gale, τραγουδιστής των Power Trip, πέθανε στα 34.

Ένα απο τα ανερχόμενα αστέρια στο χώρο του μέταλ,ο Riley Gale, μας άφησε πολύ νωρίς.

Πηγή εικόνας: Angela Owens

Ο frontman των Power TripRiley Gale, ένα απο τα υποσχόμενα πρόσωπα στον σκληρό ήχο, μας άφησε στα 34 του. Ο τραγουδιστής ήταν γνωστός για την τρομερή ενέργειά του πάνω στη σκηνή ( ο Ice-T του είχε δώσει το παρατσούκλι ”Lil Jumpy Mane” ),  τους πολιτικά δυνατούς στίχους και την σοβαρή στάση του στα μέσα κοινωνικά κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός σκηνής, τον χαρακτηρίζουν καλόκαρδο και προσγειωμένο. Πάντα υποστηρικτικός στούς συναδέλφους του και ανοικτός στους φάνς της μπάντας. Απο την ώρα που μαθεύτηκε το άσχημο νέο, δεν αποκαλύφθηκε καμία αιτία θανάτου, παρά μόνο η ακόλουθη ανακοίνωση, απο τα μέλη της μπάντας και την οικογένεια του.

 

«Αγαπητοί φίλοι των Power Trip ανά τον κόσμο,

Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε πως ο τραγουδιστής μας και αδελφός μας Riley Gale έφυγε από τη ζωή το προηγούμενο βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Riley, ήταν φίλος, αδερφός και γιός. Είχε μια προσωπικότητα που θύμιζε ταυτόχρονα έναν ρόκσταρ αλλά ήταν και τρομερά ταπεινή.  Άγγιξε τόσες πολλές ζωές με τους στίχους του και με την τεράστια καρδιά του. Συμπεριφερόταν σε όποιον γνώριζε ως φίλο και πάντα πρόσεχε τους φίλους του. Θα γιορτάσουμε τη ζωή του Ράϊλι και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη μουσική, τις φιλανθρωπίες και της αγάπης που άφησε πίσω. Όλοι εσείς, οι φάνς, σημαίνατε πάρα πολλά γι’αυτόν. Να ξέρετε πως είστε ξεχωριστοί.

Αν έχετε κάποια ανάμνηση του Riley παρακαλώ μοιραστείτε την, καθώς τον ενθυμούμαστε.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας για διαφύλαξη της ιδιωτικότητας αυτή τη περίοδο. Αντί λουλουδιών, παρακαλούμε στείλετε τις δωρεές σας στο Dallas Hope Charities  στον παρακατω σύνδεσμο.

https://www.paypal.com/donate/?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=AK9W3T88DRJSC&source=url

 

Υπογραφή,

Η αγαπημένη οικογένεια του Riley Gale .

 

R.I.P Riley Gale.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γιάννης Πάσσαρης

Nothing in life is to be feared. It is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less. Marie Curie. Chemist, Physicist. 7 November 1867 – 4 July 1934

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;