Το «Believer» των Imagine Dragons θα το λατρέψεις

Έχοντας να βγάλουν δίσκο από το 2015, ελπίζεις να είναι κάτι καλό, τουλάχιστον. Ο τελευταίος δίσκος των Imagine Dragons ήταν το «Smoke + Mirrors» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2015. Δημοσιεύουν λοιπόν τώρα ένα νέο κομμάτι από τον πολλά υποσχόμενο καινούριο τους δίσκο. Και ο τίτλος αυτού; «Believer».

Ποια είναι η σχέση που αναπτύσσεις με το κομμάτι; Εκείνη του εθισμού. Μπορεί να παίξει σε λούπα άπειρες φορές. Πατάς το κουμπί της επανάληψης και τέλος. Καταλήγεις να ερωτεύεσαι το κομμάτι. Για το οποίο αδίκως δεν έχουν γραφτεί άρθρα ιδιαίτερα.

Η αμερικανική rock μπάντα από το Las Vegas αποτελείται τώρα από τους Dan Reynolds, Wayne Sermon (κιθαρίστα), Ben McKee (μπασίστα) και Daniel Platzman (drummer). To συγκρότημα γνώρισε μεγάλης απήχησης από το 2012 με την κυκλοφορία του debut studio album τους «Night Visions». Το ingle αυτού του δίσκου ήταν το «It’s Time».

Μπορεί κανείς το κατεβάσει από iTunes, Apple Music, Google Play και Amazon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Believer», λοιπόν.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;