HARMONIZE – album “Warrior in the night”

Οι Harmonize είναι μια metal μπάντα που δημιουργήθηκε στην Κύπρο το 2012 από τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Αρχικά η μπάντα ξεκίνησε παίζοντας thrash metal αλλά με την πάροδο των χρόνων πρόσθεσαν κάποια πιο power αλλά και dark στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τον ήχο τους μέχρι και σήμερα.

Οι Harmonize εκδώσαν το πρώτο τους demo το 2014 με τιτλο The Astonishing End του οποίου τα CDs έγιναν sold out στην Κύπρο, Το demo πήρε πολύ καλές κριτικές και τίτλους από διάφορα περιοδικά και webzines του χώρου σε Κύπρο αλλά και εξωτερικό.

Το 2015 οι Harmonize συμμετείχαν με το demo κομμάτι Tonight στο compilation album Powercord Attack το οποίο εκδόθηκε σε μια εμφάνιση που έδωσαν στο Power Of The Night Festival. Το demo αυτό ήταν ο τρόπος των Harmonize να ξεκινήσουν να δείχνουν τα πιο extreme/dark στοιχεία που διαθέτει ο ήχος τους.

Οι Harmonize δραστηριοποιήθηκαν στην Κύπρο και έκαναν αρκετές εμφανίσεις από την περίοδο ίδρυσης τους μέχρι και σήμερα, καθώς μοιράστηκαν την σκηνή και με γνωστές μπάντες όπως Bonfire, Wotan, Blaze Bayley (ex-Iron Maiden), Picture αλλά και πολλές άλλες Κυπριακές μπάντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Οι Harmonize  κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album στις 2 Οκτωβρίου 2020 και ονομάζεται Warrior in the Night. Η μπάντα έχει μια αυθεντική θεματολογία καθώς βασίζεται σε ιστορία που γράφουν οι Γιώργος Κωνσταντίνου & Nicolina Papas και το πρώτο album αναφέρεται σε έναν από τους κύριους χαρακτήρες της ιστορίας αυτής.

To album αποτελείται από 9 tracks, στα 2 από τα οποία παρουσιάζονται οι Ανδρέας Παράσχος από την thrash/death metal μπάντα Blynd και η Nicolina Papas η οποία έγραψε και εκτέλεσε την αφήγηση για το 8ο κομμάτι που είναι και το κλείσιμο του album. Τα artworks του δίσκου έγιναν από τον Γιάννη Νάκο (Remedy Art Design) και η την παραγωγή ανέλαβε ο Κυριάκος Λορέντζος (Rhythm Power Studio).

To album είναι διαθέσιμο σε μορφή CD και σε όλα τα κύρια digital platforms.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε την μπάντα στα social media και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο www.harmonizeofficial.com

Album Tracks:

  1. Warriors In Line (Intro)
  2. Never Back Down
  3. Warrior In The Night
  4. Angel
  5. The Astonishing End
  6. Tonight
  7. Crawling Among Shadows
  8. Beyond Darkness (Outro)
  9. Angel (Acoustic Version)

 

Τα μέλη της μπάντας:

Γιώργος Κωνσταντίνου – Rhythm Guitars

Λάμπρος Απουσιάνας – Lead Guitars

Σώζος Μιχαήλ (ex-Helion Prime) – Vocals

Χάρης Περατίκας (Temple of Evil) – Drums

Παναγιώτης Τακκίδης – Bass

 

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=Z2mOojGM-pM

https://www.youtube.com/watch?v=sFIBrREvz8Y

https://www.youtube.com/watch?v=rV9bUCrs4V0

https://youtu.be/tR6xmgxuKfQ

 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρήνη Παντελή

Είμαι 20 χρονών και γεννήθηκα στα Γιάννενα.Σπουδάζω Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Λατρεύω τα ταξίδια,ασχολούμαι με το ρεμπέτικο τραγούδι και γράφω ανελλιπώς.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;