Super Smash Bros Ultimate, το απόλυτο της σειράς

Το νέο Super Smash Bros Ultimate αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της Nintendo για τις πωλήσεις του Switch. Όπως σε κάθε κονσόλα της Nintendo εδώ και πάω από 20 χρόνια, τα Super Smash Bros είναι μέσα στους τοπ τίτλους που κινούν κονσόλες, μαζί με τα εκάστοτε παιχνίδια Mario, Legend of Zelda και Metroid που ως γνωστόν αποτελούν από τις πλέον τρανταχτές σειρές παιχνιδιών της Nintendo. Ας δούμε λοιπόν αν το νέο Super smash Bros Ultimate μπορεί να συνεχίσει να κάνει για το Nintendo Switch ότι έχει ήδη κάνει το Legend of Zelda Breath of The Wild και Super Mario Odyssey.

Super Smash Bros Ultimate

Αρχικά, τα γραφικά συνεχίζουν στο συνηθισμένο στυλ των Super Smash Bros Τα μοντέλα χαρακτήρων και τη γενικότερη παρουσίαση του περιβάλλοντος να αποτελεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του Super Smash Bros U, κάτι το οποίο δεν ενοχλεί και κανέναν, καθώς είχαμε ήδη όχι μόνο αρκετά διαυγή γραφικά, αλλά και αρκετά σταθερό framerate. Οι πίστες και οι χαρακτήρες για μια ακόμη φορά είναι δουλεμένοι με κάθε λεπτομέρεια, κάτι το οποίο βλέπουμε τόσο σε portable, όσο και σε docked modes.

Super Smash Bros Ultimate

Όσον αφορά τη μουσική, ως συνήθως για τη σειρά των Super Smash αποτελείται από remixes κλασσικών θεμάτων παιχνιδιών της Nintendo. Τα θέματα αυτά τα ακούς στις πίστες που είναι βασισμένες στο παιχνίδι για το οποίο η συγκεκριμένη μουσική έχει γραφτεί. Για παράδειγμα, ακούς μια remixed έκδοση του θέματος των Legend of Zelda όταν παίζεις στο Hyrule Castle από το Breath of The Wild, ή θέματα από τα Animal Crossing στις ανάλογες πίστες κ.ο.κ. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να ακούς κλασσικά μουσικά θέματα από παιχνίδια που τόσες φορές όλοι έχουμε παίξει, αλλά αλλαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σε κάνουν να νιώθεις τη χαρά της μάχης του Smash.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Super Smash Bros Ultimate

Περνώντας στο gameplay, είμαστε στο σημείο που η σειρά Super Smash Bros έχει γίνει τόσο αγαπητή για περίπου 20 χρόνια. Το όλο gameplay είναι απλό, άκρως εθιστικό, επιτρέποντάς σου να εκτελείς απίστευτα εντυπωσιακές κινήσεις με πολύ απλό χειρισμό. Μπορείς να διαλέξεις όποιον από τους 74, ναι 74 χαρακτήρες θέλεις, τόσο από παιχνίδια της Nintendo όπως τους Mario, Luigi, Link, Samus Arran κλπ, αλλά και από παιχνίδια που δεν είναι αποκλειστικά της Nintendo όπως Megaman, Bayonetta, Shulk (Xenoblade Chronicles), με επερχόμενα dlc να φέρνουν χαρακτήρες όπως ο Joker από το Persona 5. Το Super Smash Bros Ultimate είναι γεμάτο μέχρι τη κορυφή με χαρακτήρες, οι περισσότεροι που έχουν μπει ποτέ σε παιχνίδι αυτής της σειράς, οπότε σίγουρα ο καθένας μπορεί να βρει αυτόν που του αρέσει και να χαθεί σε ώρες παιχνιδιού τόσο με τους φίλους του, όσο και online. Επίσης προσφέρονται ποικίλοι τρόπου χειρισμού, με υποστήριξη για άλλα μια φορά των gamecube χειριστηρίων, που όσοι παίζουν Smash φαίνεται να αγαπούν πολύ.

Το νέο Super Smash Bros Ultimate είναι σίγουρα ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του Nintendo Switch, και με τη κυκλοφορία του τόσο κοντά στις γιορτές είναι οι κατάλληλη ευκαιρία να το πάρετε σκέτο, ή να σας δώσει λόγο να πάρετε Switch. Happy gaming…..

Πληροφορίες:

Developer(s): Bandai Namco Studios, Sora Ltd.

Publisher(s): Nintendo

Director(s): Masahiro Sakurai

Producer(s): Shinya Saito, Yoshito Iguchi

Programmer(s): Tetsuya Otaguro

Artist(s): Yusuke Nakano

Composer(s): Hideki Sakamoto

 

Τιμές αγοράς (τη στιγμή συγγραφής)

Nintendo Switch: 59.99€ (Store), 59.45 (Retail)


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Βασίλης Χατζηγεωργίου

Σπούδασα Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης μπας και καταλάβω το μυστήριο της ζωής, αλλά τελικά κατάλαβα ότι η ζωή είναι απλά μια φαντασία και τη δημιουργείς όπως εσύ θέλεις....

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;