Luigi’s Mansion 3 – First Boss gameplay

Το Luigi’s Mansion 3 ήταν μια έκπληξη. Πρώτον, ο αγαπημένος Luigi έχει και πάλι ένα δικό του παιχνίδι. Αρκετά με το Mario, πρέπει να φανεί κάποτε κι ο  αγαπημένος μας Luigi. Δεύτερον, βλέπουμε ότι η σειρά Luigi’s Mansion έχει και συνέχεια. Το Nintendo Switch βάζει τα δυνατά του για να πάρει μέρος στον ανταγωνισμό της gaming βιομηχανίας. Και για να λέμε και την αλήθεια, με τα ελάχιστα exlusives του, τα πάει αρκετά καλά. Για τους λάτρεις της εταιρίας, τα πάει εξαιρετικά.

Το trailer του παιχνιδιού μας ξάφνιασε ευχάριστα και μας έκανε να προσμένουμε το τρέχον έτος να δούμε τον αγαπημένο Luigi στη νέα του περιπέτεια. Ναι, ήμουν από αυτούς που ήταν πάντοτε team Luigi. Για αυτό και τα τόσα λόγια αγάπης.

Ας θυμηθούμε το trailer του Luigi’s Mansion 3:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Luigi’s Mansion  – Trailer

Ένα όμορφο παιχνίδι, αναμφισβήτητα, δε θα βαρεθώ να το γράφω. Το trailer παρουσιάζει μέσα σε λίγα λεπτά με τον καλύτερο τρόπο το περιβάλλον και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού.

Όμως ευτυχώς έχουμε νέα από την αναμενόμενη συνέχεια του παραπάνω lore.

Ο Youtuber “Tetraninja”μας ξεναγεί στο περιβάλλον του καινούργιου παιχνιδιού Luigi’s Mansion 3. Από όσα βλέπουμε, πραγματικά, το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και ενδιαφέρον.

 

Luigi’s Mansion 3 Gameplay

Τώρα για την ιστορία: ο Luigi, ο Mario, η Princess Peach και αρκετά Toads είναι προσκεκλημένοι σε ένα ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο λέγεται The Last Resort. Εξαιρετική ονομασία, σε καθησυχάζει. Κι όπως φαίνεται κιόλας από το όνομα του, το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο.

Μόλις φτάνουν, σιγά – σιγά όλοι εξαφανίζονται. Όλοι εκτός από τον αγαπημένο μας Luigi. Αποκαλύπτεται ότι οι φίλοι του ήρωα μας έχουν μεταμορφωθεί σε πίνακες από τον King Boo. Έτσι λοιπόν, ο Luigi αναλαμβάνει να σώσει τους συντρόφους του καθώς περιπλανιέται στους ορόφους του ξενοδοχείου. Συλλέγει τα κουμπιά του ανελκυστήρα, ο οποίος θα τον οδηγήσει στην τελική του αναμέτρηση και στους χαμένους του φίλους. Σύμμαχο στην αναζήτηση του έχει τον καθηγητή E. Gadd ο οποίος του δίνει και το όπλο του ενάντια στα φαντάσματα, το Poltergust.

Οι μηχανισμοί του Luigi’s Mansion 3 είναι όμοιοι σχεδόν με τον προηγούμενο τίτλο, Luigi’s Mansion: Dark Moon. Έχουν γίνει κάποιες προσθήκες όσον αφορά το μηχανισμό μάχης με το νέο Poltergust G-OO όπως το slammming και το sanction shot. Έχουν παραμείνει τα Strobulb και Dark-Light Device από το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς. Βέβαια, την παράσταση κλέβει ο Gooigi, το alter ego του Luigi, ο οποίος χρησιμεύει σαν plus one χαρακτήρας. Ναι, το παιχνίδι θα έχει και multiplayer, έτσι ώστε οι δυνατότητες του Gooigi να συνδυαστούν με εκείνες του Luigi.

Αν και δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας επίσημα, το Luigi’s Mansion 3 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για το Nintento Switch.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;