Επερχόμενα games

Μπορεί το 2020 να μην έχει μπει με το “δεξί” αλλά πρόκειται να είναι άλλη μια χρονιά με τεράστιο όγκο νέων κυκλοφοριών αλλά και την επιστροφή πολλών γνωστών τίτλων με νέες ιστορίες. Αυτή η δεκαετία θα ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την παρουσίαση των νέων κονσολών της Sony και της Microsoft με αρκετούς από τους νέους τίτλους παιχνιδιών να παρουσιάζονται μέσα από τις νέες αυτές κονσόλες. Κάποιοι τίτλοι παιχνιδιών θα είναι οι εξής:

1)Watch Dogs: Legion

WATCH DOGS: LEGION παιχνιδιών
source:en. wikipedia. org

Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στην μετά την Brexit Βρετανία. Η ιστορία του παιχνιδιού θα επικεντρώνεται στις προσπάθειες μιας ομάδας hacker με την ονομασία DedSec η οποία προσπαθεί να καταπολεμήσει ένα αυταρχικού καθεστώς που έχει πάρει τον έλεγχο του Ηνωμένου Βασιλείου, χάρη στο προηγμένο σύστημα επιτήρησης γνωστό ως ctOS. Κάθε χαρακτήρας στο παιχνίδι θα έχει το δικό του υπόβαθρο και δεξιότητες στο παιχνίδι και θα δώσει μια πιο δυναμική επιρροή στην αφήγηση του παιχνιδιού καθώς εξελίσσεται η ιστορία. Αναμένουμε το παιχνίδι να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2020.

2)Marvel’s Avengers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marvel’s Avengers παιχνιδιών
source:polygon. com

Το Marvel’s Avengers πρόκειται να είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από την Crystal Dynamics και το Eidos Montreal και δημοσιεύτηκε από την πλατεία Enix, βασισμένο στην ομάδα superhero των Marvel Comics, οι εκδικητές. Το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί από 1 έως 4 άτομα και ο παίχτης θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ ενός μεγάλου εύρους χαρακτήρων από το σύμπαν της Marvel. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου του 2020.

3)Halo Infinite

Halo Infinite παιχνιδιών
source:xbox. com

Ο Master Chief επιστρέφει στο Halo Infinite – το επόμενο κεφάλαιο του θρυλικού franchise ξεκινάει την εορταστική περίοδο του 2020! Το Halo Infinite, το οποίο δημιουργήθηκε από την 343 Industries για ολόκληρη την οικογένεια συσκευών Xbox, συμπεριλαμβανομένου του Project Scarlett και των υπολογιστών Windows, συνεχίζει την ιστορία του Halo 5: Guardians και μεταφέρει το παιχνίδι σε φιλόδοξες και αναπάντεχες κατευθύνσεις, με την υποστήριξη της ολοκαίνουριας μηχανής Slipspace Engine.

4)Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 παιχνιδιών
source:zougla. gr

Κρατώντας το καλύτερο για το τέλος,το Cyberpunk 2077 εξελίσσεται στο έτος 2077, όπου η πρόοδος της τεχνολογίας έχει οδηγήσει στην καταστροφή της ανθρωπότητας. Το παιχνίδι τοποθετείται στον ανοικτό κόσμο μιας μετρόπολης με το όνομα Night City, της οποίας οι κάτοικοι επικοινωνούν με ξένες γλώσσες. Το παιχνίδι, εκτός από το σενάριο ενός παίκτη, θα διαθέτει και περιεχόμενο για πολλαπλούς παίχτες. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17  Σεπτεμβρίου 2020.

Sources: https://www. xbox. com/el-GR/games/halo-infinite

https://en. wikipedia. org/wiki/Cyberpunk_2077


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;