Μια αγκαλιά…Από τη Χαρά Σίνου

Μια αγκαλιά που όταν σε κλειδώνει μέσα της νιώθεις ασφάλεια. Νιώθεις σίγουρος,για σένα,για την ζωή σου. Μια αγκαλιά που όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα μπορέσεις να ξεχάσεις. Μια αγκαλιά που ακόμα και μια ώρα να περάσει θα σου λείψει. Μια αγκαλιά που δεν αντέχεις να ξεχάσεις. Μια αγκαλιά που σε κάνει να νιώθεις παιδί. Μια αγκαλιά που σου θυμίζει εκείνα τα αρώματα και τις αναμνήσεις που με το πέρασμα των χρόνων δεν ξεθωριάζουν. Μια αγκαλιά που όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα σε κουράσει που κάθε αγκαλιά θα σου φαίνεται σαν την πρώτη. Μια αγκαλιά από τον άνθρωπο που σκέφτεσαι όσο διαβάζεις αυτό εδώ. Η ζωή είναι μικρή. Δεν θα σου πω για τις όμορφες στιγμές μας που είναι μετρημένες ούτε για τις άσχημες που είναι διπλάσιες από τις όμορφες. Θα σου μιλήσω για τις αγκαλιές. Εκείνες τις αξέχαστες. Εκείνες που σε έκλεισαν μέσα τους και συνοδεύτηκαν από ένα για πάντα. Εκείνες που ήταν μετά από κλάμα,μετά από γέλια. Εκείνες οι αγκαλιές που σε έκαναν να νιώθεις ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου,που σε έκαναν να νιώθεις μοναδικός,που σε έκαναν να νιώθεις πραγματικά ευτυχισμένος. Ναι,μια αγκαλιά είναι ευτυχία. Όπως και ένα χαμόγελο είναι ευτυχία αν προέρχεται από τους σωστούς ανθρώπους.

Δεν ζητάω πολλά από την ζωή. Δεν θέλω άλλωστε πολλά. Θέλω μόνο η ίδια αγκαλιά που με κλείνει μέσα της να είναι η ίδια για πάντα. Θέλω τις νύχτες να ξαπλώνω και αυτή η αγαπημένη μου αγκαλιά να με κλειδώνει μέσα της. Θέλω να ξυπνάω να μην χρειάζεται να μιλήσω να ανταλλάσσουμε μια αγκαλιά με μια κούπα καφέ. Θέλω στις χαρές πρώτα η αγαπημένη μου αγκαλιά να με αγκαλιάζει και μετά όλες οι άλλες. Θέλω όταν φοβάμαι να με αγκαλιάζει. Θέλω όταν ακούγονται οι βροντές της βροχής να με καθησυχάζει με μια αγκαλιά. Θέλω τα δύσκολα να μοιάζουν εύκολα μετά από μια αγκαλιά. Θέλω να ονειρεύομαι μέσα σε αυτή την αγαπημένη μου αγκαλιά. Δεν θέλω οποιαδήποτε αγκαλιά. Θέλω εκείνη την αγαπημένη μου αγκαλιά. Θέλω εκείνον.

Εσύ βρήκες εκείνον που θα σε προστατεύει από τις βροντές της βροχής με μια αγκαλιά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Egrapses

Η στήλη #egrapsa φιλοξενεί κείμενα όσων νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν τις σκέψεις, τις απόψεις και τα συναισθήματά τους μέσω του γραπτού λόγου. Οι αναγνώστες μας σχολιάζουν την επικαιρότητα, διατυπώνουν τους προβληματισμούς τους και εκφράζουν τη δημιουργικότητα τους μέσα από μικρές ιστορίες.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;