Η καλύτερη ηλικία της γυναίκας ξεκινάει όταν χαθεί με τον εαυτό της και ξανασυστηθεί. Από την Ειρήνη Πυλαρινού

Πλησιάζεις τα σαράντα η τα πέρασες και χαίρεσαι γι’ αυτό, γιατί το τσαντάκι που κρατάς δεν είναι μάρκα, είναι γεμάτο, γεμάτο με όλα αυτά που πρέπει για την συνέχεια της ζωής σου.
Τι πιο ακριβό και ακριβό πληρωμένο τσαντάκι από αυτό;
Χάθηκες, κομματιάστηκες, ένιωσες φόβο μέσα στα σκοτάδια, έφτασες μέχρι τον πάτο και έγινες βράχος, και ξαναέχτισες την ζωή σου από την αρχή!
Τώρα πια όχι απλά ξέρεις τι θες, ξέρεις τι σε κάνει ευτυχισμένη.
Το πρόσωπο σου εκπέμπει δυναμικότητα, με μια πολύ ευαίσθητη ψυχή μικρού κοριτσιού, γιατί ο χρόνος σου πλέον είναι πολύτιμος.
Πολύτιμος για σένα, τώρα πια έχεις χρόνο και δεν θα περάσει μέρα που δεν θα κάνεις ότι σε ευχαριστεί, ότι και να είναι αυτό, από το απλό μέχρι το πολύπλοκο.
Ξέρεις να διεκδικείς με το σωστό τρόπο, όπως ξέρεις και να φεύγεις με ότι σου χαλάει τον χρόνο σου.
Είσαι πιο όμορφη τώρα πια, γιατί έχεις διάθεση για ζωή, και όταν έχεις διάθεση για ζωή, ομορφαίνεις!
Η ομορφιά, απορρέει από μέσα μας.
Οι παρέες λιγόστεψαν, οι φίλοι αυξήθηκαν, τώρα πια έχεις φιλίες και όχι παρέες της μιας ώρας, ο καφές που θα πιεις προτιμάς να είναι με την φίλη- αδερφή σου, που σε έδεσαν τόσα χρόνια, όχι το αίμα σας, αλλά οι ψυχές σας, δοκιμασμένες υπέροχες φιλίες, είσαι τυχερή που τις έχεις, και χαμογελάς κάθε φορά που τις βλέπεις.
Αυτό είναι η φιλία όταν χαμογελάς βλέποντας τον άλλον, και όχι να τον ανέχεσαι για μια ώρα συντροφιάς.
Είσαι μάνα ζεις το μεγαλείο σου, δεν επέτρεψε ο Θεός να είσαι, κάποιο λόγο είχε, αποδέξου το, αγάπα και φρόντισε τον αυτό σου σαν παιδί.. Το χρειάζεσαι.
Χώρισες, σε χώρισαν, μην απελπίζεσαι ήταν να γίνει και αυτό, τώρα πια απολαμβάνεις τη μοναξιά δεν σε φοβίζει, και  αν επιτρέψεις κάποιον δίπλα σου, θα είναι η κορύφωση σου σαν γυναίκα!
Ξέρεις τον εαυτό σου, ξέρεις το σώμα σου, έχεις πάρει την επιβεβαίωση σου, τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξεις το κουτί αυτών, έχει υπέροχα δώρα εκεί μέσα.
Είσαι με τον σύζυγό σου, τα καταφέρατε, συγχαρητήρια, πολύ σημαντικό να σταθεί μια οικογένεια. Είσαι νιόπαντρη, ξαναπαντρεύτηκες και πάλι συγχαρητήρια, η ζωή πάει μπροστά και μόνο μπροστά!
Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα, οι ρυτίδες σου είναι οι αναμνήσεις σου, οι εμπειρίες σου, τα λάθη σου και τα σωστά σου.
Αϊτή η λάμψη στα μάτια σου όμως είναι το κοριτσάκι που κρατάς μέσα σου, με την μορφή γυναίκας, μη το αφήσεις ποτέ, κράτα το γερά από το χέρι, βαδίζοντας σε δρόμους που σας κάνουν ευτυχισμένες, γιατί η καλύτερη ηλικία της γυναίκας ξεκινάει όταν είναι ευτυχισμένη.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Egrapses

Η στήλη #egrapsa φιλοξενεί κείμενα όσων νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν τις σκέψεις, τις απόψεις και τα συναισθήματά τους μέσω του γραπτού λόγου. Οι αναγνώστες μας σχολιάζουν την επικαιρότητα, διατυπώνουν τους προβληματισμούς τους και εκφράζουν τη δημιουργικότητα τους μέσα από μικρές ιστορίες.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;