Ψηφοφορία: Διάλεξε το αγαπημένο σου παραμύθι

Ψηφοφορία Διαγωνισμού Παραμυθιού

Το MAXMAG, η στήλη του Βιβλίου και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ οργάνωσαν Διαγωνισμό Παραμυθιού. Στείλατε τα κείμενά σας και τώρα ήρθε η κρίσιμη στιγμή. Οι «κάλπες» άνοιξαν και το κοινό μπορεί να ψηφίζει από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 29 Απριλίου στις 23:59.

Υπενθυμίζουμε ότι το δώρο για τον πρώτο νικητή είναι 12 πρόσφατα εκδομένα βιβλία ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ . Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει 3 βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο τρίτος νικητής θα κερδίσει 1 βιβλίο των εκδόσεων. Τους τίτλους των βιβλίων θα τους επιλέξουν οι νικητές του διαγωνισμού.

Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας αν υπάρξουν υβριστικά σχόλια μεταξύ των συμμετεχόντων αυτοί θα ακυρωθούν χωρίς προειδοποίηση.

Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας του κοινού, τα 15 κείμενα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα εξεταστούν από 3μελή επιτροπή, αποτελούμενη από καταξιωμένους συγγραφείς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

– Ιωάννα Μπαμπέτα

– Κατερίνα Δημόκα

– Δημήτρη Μπογδάνο

Βρες όλα τα διηγήματα που πήραν μέρος στο διαγωνισμό εδώ.
Στην παρακάτω λίστα θα δείτε ΌΛΑ τα διηγήματα που τηρούσαν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού και στάλθηκαν εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε.
Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, έχει δικαίωμα από μια ψήφο ανά 24ωρο (βάση της διεύθυνσης IP που έχει). Απαγορεύονται ρητά ψήφοι που έρχονται από proxy ιστοσελίδες. Κάθε Κυριακή θα γινεται εκκαθάριση των ψηφων

 

Τι περιμένεις; Διάβασε και ψήφισε!

Σας ευχαριστούμε που λάβατε μέρος στη ψηφοφορία του διαγωνισμού. Η ψηφοφορία έχει κλείσει και η καταμέτρηση των έγκυρων ψήφων έχει ξεκινήσει. Θα υπάρξει ενημέρωσει μέσα στις επόμενες μέρες για την τελική βαθμολογία και τα επόμενα βήματα που ακολουθούν στο διαγωνισμό παραμυθιού.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;