Ανανέωσε την είσοδο του σπιτιού σου

είσοδο
Πηγή εικόνας: pinterest

Ανανέωσε την είσοδο του σπιτιού σου. Μπορεί να έχεις το κλασικό έπιπλο που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι για να διακοσμήσουν την είσοδο του σπιτιού τους, να μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο χώρο αυτό του σπιτιού σου, αλλά είναι το σημείο που αντικρίζεις εσύ και οι καλεσμένοι σου με το που μπαίνετε στο σπίτι.

Αν θέλεις να μάθεις πως ακριβώς πρέπει να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού σου και γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό μπορείς να διαβάσεις το άρθρο Είσοδος σπιτιού: οδηγός διακόσμησης!

Για να ανανεώσεις την είσοδο δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά έξοδα. Εξάλλου τις περισσότερες φορές πρόκειται για ένα μικρό χώρο, χολ, που οι επιλογές περιορίζονται σε μικρά έπιπλα.

Όμορφες ιδέες για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις:

  • Αρχικά σκέψου τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Μπορεί να έχεις ένα καλό έπιπλο αλλά να μην σου αρέσει το χρώμα του.
  • Άλλαξε χρώμα στο έπιπλο και αμέσως με την αλλαγή αυτή θα έχεις την ανανέωση που θέλεις.
  • Αν πάλι το έπιπλο που έχεις δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες σου μεταποίησε το ή αγόρασε ένα καινούριο.
  • Τι πιο όμορφο και οικονομικό αντί για πίνακες και λοιπά διακοσμητικά να κρεμάσεις φωτογραφίες από αγαπημένα πρόσωπα και μέρη.
  • Και μόνο η αλλαγή του χρώματος σε έναν τοίχο θα κάνει μεγάλη διαφορά και θα ανανεώσει γρήγορα το χώρο.
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλιά διακοσμητικά ή να τα αντικαταστήσεις με λιγότερα και μεγαλύτερα. Για παράδειγμα ένα μεγάλο βάζο και δυο κηροπήγια.
  • Αν έχεις τη συνήθεια να αφήνεις όλα σου τα πράγματα στην είσοδο με το που μπαίνεις στο σπίτι, ένα ή δυο μεσαίου μεγέθους καλάθια θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις την κατάσταση.
  • Τέλος μην ξεχνάς τον επαρκή φωτισμό του σημείου αυτού. Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό είναι πάντα μια καλή επιλογή.
είσοδο
Πηγή εικόνας: pinterest

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τους αρέσουν οι κατασκευές διάβασε το παρακάτω άρθρο και κάνε μια υπέροχη κατασκευή, DIY: Κατασκευή εισόδου σπιτιού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;