Πρόσφερε και χόρτασε (με) την ψυχή σου

Χορτάστε (με) την ψυχή σας

16 σεφ | 16 συνταγές | 1 Αλληλέγγυος Σκοπός
Κανένα φαγητό δεν είναι αρκετά νόστιμο, όταν ξέρεις ότι κάποιο παιδί το στερείται. Καμοία μαγειρική τεχνική δεν είναι αρκετά άρτια, όταν δεν καταλήγει στην αγάπη. Κανένα κόμικ βιβλίο μαγειρικής δεν είναι τόσο ξεχωριστό, όσο το δικό μας.

Χορτάστε (με) την ψυχή σας, ένα διαφορετικό βιβλίο συνταγών, που μας μαθαίνει πως η γαστρονομία, μπορεί να μας φέρει κοντά, να μας ενώσει και να μας αποδείξει πως η αγάπη δεν πρέπει να λείπει από καμία συνταγή. Και οι δικές μας έχουν πολλή!

Δεκαέξι σπουδαίοι άνθρωποι και σεφ, χάρισαν ο καθένας από μία συνταγή. Δεκαέξι συνταγές, αλμυρές και γλυκές, απλές και σύνθετες σύνθεσαν ένα μοναδικό βιβλίο μαγειρικής.
Οι ήρωες του βιβλίου είναι παιδιά με σπουδαία ταλέντα, που αποτέλεσαν έμπνευση για τον δημιουργό κόμικ Σταύρο Κιουτσιούκη που επιμελήθηκε το σενάριο και την εικονογράφηση.
Σκοπός μας, να προσφέρουμε την υποστήριξη μας στα Παιδικά Χωριά SOS Eλλάδος, καθώς όλα τα έσοδα της εμπνεύστριας και όλων των σεφ, θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στην «αγκαλιά» του σπουδαίου Οργανισμού που παραπάνω από 20 χρόνια αγκαλιάζουν τα παιδιά χωρίς οικογένεια που ζουν και μεγαλώνουν στις εγκαταστάσεις του.
Το βιβλίο μας είναι διαθέσιμο από τις εκδόσεις Ένατη Διάσταση και ο συντονισμός της δράσης έγινε από την Λιουντμίλα Μελίνα Κωνσταντινίδη.
Μέγας Χορηγός η εταιρεία Global Foods. Μάθετε περισσότερα για εμάς xortastemetinpsixisas.gr. Όλοι εμείς του “Χορτάστε (με) την ψυχή σας”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Στέλλα Γιαννοπούλου

Βέρα Θεσσαλονικιά με λατρεία στα αμάξια, το διάβασμα και τη μαγειρική. Με εκφράζει: «Κάθε άνθρωπος δίνει την δική του μάχη ενάντια σε κάποιο αυταρχικό κατεστημένο του καιρού του, για να ζήσει με τους δικούς του όρους»

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;