Ώρα να νιώσεις χαρούμενη

ώρα
Πηγή εικόνας: Pixabay

Ήρθε εκείνη η ώρα της ευτυχίας

Είναι επιτέλους καιρός να σκεφτείς τον εαυτό σου και να νιώσεις χαρούμενη και ελεύθερη. Το ξέρω είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείς τον εαυτό σου όταν έχεις άλλα πιο σημαντικά θέματα τριγύρω σου. Όμως τίποτα δεν μπορεί να πάρει το δρόμο του στην ζωή σου αν δεν είσαι εσύ πρώτα ευτυχισμένη και χαρούμενη. Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου ό,τι και όποιον δε σου κάνει καλό και  απλά πιάνει χώρο στην πολύτιμη ζωή σου.

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσεις οτιδήποτε δε σου δίνει ενέργεια και δε σε υποστηρίζει με δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον. Ήρθε η ώρα να παλέψεις γι’ αυτά που θες, να χαμογελάσεις στην ζωή και θα δεις πως θα σου χαμογελάσει και εκείνη. Για πολύ καιρό παλεύεις με τον ίδιο σου τον εαυτό και η μάχη αυτή είναι η δυσκολότερη όλων αλλά τώρα είσαι νικήτρια, η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ήρθε η ώρα να αισθανθείς καλύτερα

Να κάνεις πράγματα που σε κάνουν  πολύτιμη και μοναδική, αφήνοντας πίσω δισταγμούς και φόβους. Ήρθε η ώρα να τολμήσεις να ζήσεις τα όνειρα σου, αυτά που δεν είχες χρόνο να κάνεις πράξη. Και τώρα μονάχα εσύ έχεις τον πρώτο λόγο, κανείς άλλος. Είναι δύσκολος ο δρόμος της αλλαγής, αλλά μονάχα έτσι θα αισθανθείς ξανά δυνατή και άτρωτη.

Ανανέωσε τον τρόπο σκέψης σου, άλλαξε και τόλμησε. Εξαφάνισε τις άσχημες σκέψεις και δώσε χώρο στις πιο όμορφες. Αγκάλιασε την ομορφιά σου, τον εαυτό σου, θύμισέ του πόσα αξίζεις και πόσο σημαντικά πράγματα έχεις καταφέρει ως τώρα τίποτα δεν γίνεται μονάχα με την βοήθεια της τύχης. Δε χρειάζεται να βιαστείς και να πιεστείς, απλά να πιστέψεις και να δράσεις. Πολλές φορές διστάζουμε να δράσουμε, αλλά αν όχι τώρα πότε; Η ευτυχία δεν ανήκει στο μέλλον ή αναπολώντας όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Ανήκει στο τώρα, στο παρόν και μονάχα αν πιστέψεις πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους, θα τα καταφέρεις, φτάνει να τον ακολουθήσεις. Μη διαστάσεις.

Ήρθε η ώρα να παλέψεις γι’ αυτά που αγαπάς, για την ίδια σου την ευτυχία

Οπότε ξέρεις πως είναι ώρα να νιώσεις χαρούμενη. Θέσε νέους στόχους, απόκτησε νέες συνήθεις και εφάρμοσε τις. Κάποτε θα νικάς, κάποτε θα χάνεις. Αλλά πάντα θα δρας, αυτή είναι η δύναμη σου. Σου αξίζει να είσαι χαρούμενος. Πάλεψε για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ίνα Οικονόμη

Μποέμικο και ρομαντικό πνεύμα με αγάπη για τα βιβλία,τα ταξίδια και τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Ανεξήγητη αγάπη για την φιλοσοφία. "Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα:πως να ξαναγεννηθείς αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη"-Νίτσε

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;