Twisted Hate: Μια ερωτική ιστορία που δοκιμάζει όρια

Twisted hate

Το τρίτο βιβλίο της σειράς με τίτλο Twisted Hate της Ana Huang, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος και έρχεται να δοκιμάσει τα όρια πρωταγωνιστών και αναγνωστών. Ένα κείμενο γεμάτο μισός και έρωτα να μπερδεύονται σε έναν χιονισμένο στρόβιλο, που έρχεται να ταράξει τις ζωές όλων. Κατά πόσο σου αρκεί μόνο το σεξ στη ζωή σου; Έχεις κοντά σου άτομα με τα οποία μπορείς να είσαι πλήρως ευάλωτος; Μόνο οι φίλοι και η οικογένεια αρκούν; Όλα αυτά έρχονται να αντιμετωπίσουν οι πρωταγωνιστές μας, μαζί με ένα μίσος που σιγά σιγά φτάνει στην κορύφωση.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου

  • Εκδότης: Κλειδάριθμος
  • Είδος: Αισθηματικό
  • Α’ έκδοση: 04/04/2023
  • Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου
  • Σελίδες: 624

Το Twisted Hate, το τρίτο αυτοτελές βιβλίο της σειράς Twisted, είναι μια σύγχρονη, τολμηρή και προκλητική ερωτική ιστορία.

Όμορφος, υπερόπτης και µε καριέρα µεγαλογιατρού στα σκαριά, ο ΤΖΟΣ ΤΣΕΝ δεν έχει συναντήσει ακόμη την κοπέλα που θα αντισταθεί στη γοητεία του – µε εξαίρεση την Τζουλς Άµπροουζ. Η όμορφη κοκκινομάλλα τού έσπαγε τα νεύρα από την πρώτη στιγμή, που τη γνώρισε, κι όμως τη σκέφτεται ασταμάτητα, όσο καμιά άλλη γυναίκα στη ζωή του. Όταν τα εχθρικά τους συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι δυο τους περνούν σε μια παθιασμένη νύχτα, ο Τζος προτείνει µια λύση που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την Τζουλς μια για πάντα: να είναι… εχθροί µε προνόμια, ακολουθώντας τους εξής απλούς κανόνες:

Όχι ζήλιες. Όχι δεσµεύσεις. Και κυρίως, όχι έρωτες.

Advertising

Κοινωνική και φιλόδοξη, η ΤΖΟΥΛΣ ΑΜΠΡΟΟΥΖ, που στο παρελθόν τρελαινόταν για διασκεδάσεις, τώρα έχει έναν µόνο στόχο: να περάσει τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να µπλέξει µε έναν γιατρό που είναι ο ορισμός του ανυπόφορου, αν και συγκλονιστικά όμορφος. Αλλά όσο καλύτερα τον γνωρίζει, τόσο συνειδητοποιεί ότι ο άντρας που μισούσε τόσα χρόνια δεν είναι αυτό που δείχνει. Είναι ο αδερφός της κολλητής της. Ο μεγαλύτερος εχθρός της. Και η μόνη σωτηρία της.

Όταν οι δαίμονες του παρελθόντος κάνουν την επανεμφάνισή τους, οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι µε αλήθειες που μπορούν να τους σώσουν… ή να καταστρέψουν όλα αυτά για τα οποία πάλευαν μια ζωή.

  • Περισσότερα από 50 εκατομμύρια views στο TikTok
  • Σχεδόν 150.000 κριτικές στο Goodreads
  • Στο τέλος κάθε βιβλίου, υπάρχει το πρώτο κεφάλαιο της επόμενης ιστορίας, αποκλειστικά για την ελληνική έκδοση!

Σκέψεις για το βιβλίο Twisted Hate

klidarithmos.gr

Το τρίτο μέρος από τα βιβλία Twisted είναι εδώ και μας δείχνει μία αμφιλεγόμενη σχέση από την παρέα. Προσωπικά, η αγαπημένη μου δυάδα ήταν το δεύτερο βιβλίο με τον Ρις και την Μπρίτζετ, απ’ όταν είδα όλους τους ήρωες στο πρώτο βιβλίο της σειράς Twisted Love. Και το βιβλίο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δικοί μου αγαπημένοι είναι το Twisted Games. Για να δούμε όμως, το ξεπέρασε αυτό;

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως κανένας από τους δύο χαρακτήρες δεν μου ήταν συμπαθής στα προηγούμενα βιβλία. Δεν ξέρω γιατί, μα ειλικρινά δεν τους είχα συμπαθήσει ιδιαίτερα, ενώ συνήθως προτιμώ πρωταγωνίστριες με μυστικά και δύσκολη ζωή όπως της Τζουλς. Γενικά ούτε ο Τζος με είχε κερδίσει πολύ από τις στιγμές που τον είχα δει στα προηγούμενα βιβλία. Παρ’ όλα αυτά είναι δύο χαρακτήρες που έρχονται να μας δείξουν τις φοβίες και τα πιστεύω τους μέσα από δύσκολο και ταραγμένο παρελθόν, με ασταθές και αγχωμένο παρόν. Ένας συνδυασμός που θα λυγίσει και τους πιο δυνατούς.

Ξεκινώντας με την Τζουλς, είναι ένας χαρακτήρας που προσπαθεί μέσα από την ζωντάνια και την δυνατή έκφραση προσωπικότητας να κρύψει την στεναχώρια, την μοναξιά και τους φόβους της. Μπορώ να πω ότι περιμένα να έχει τόσο σκοτεινό παρελθόν, μα δεν περίμενα ακριβώς αυτό που αντιμετώπισα κατά την ανάγνωση του βιβλίου. Γενικά, στη σειρά βλέπουμε ανθρώπους με δύσκολο οικογενειακό περιβάλον και από πολλά διαφορετικά πρίσματα. Ένιωσα σφιγμένη σε αρκετά σημεία και σε άλλα τόσα ήθελα απλά να την πάρω αγκαλιά. Ειλρικινά, ο κόσμος εκεί έξω μερικές φορές σε ξαφνιάζει με πολύ άσχημο τρόπο.

Από την άλλη, έχουμε τον Τζος, έναν εντελώς κλειστό χαρακτήρα που ενώ μόλις έχει χάσει όλα τα κοντινά του πρόσωπα από προδοσία και άσχημες επιλογές, στέκεται όσο πιο απαθής μπορεί δίπλα στην αδερφή του που νιώθει ότι είναι το μοναδικό άτομο που του έχει απομείνει. Κάπου εκεί βιώνει την αλλαγή και στην ζωή του ως μέγας πλεϊμπόι που ήταν στο παρελθόν, τώρα να μην του αρκεί μία σωματική επαφή, μα και καμία να μην του προξενεί κάτι περισσότερο. Σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, έρχεται η πιο μισητή γυναίκα του κόσμου (γι’ αυτόν) να μπει στη ζωή του με τόσο δυναμικό τρόπο που όλα γκρεμίζονται.

Οι δυο τους είναι η απόδειξη του αγάπη και μίσος είναι κοινό συναίσθημα με την ίδια δυναμική. Για μένα η ουσία είναι περισσότερο το πόσο δείχνει πως οι σχέσεις με τον κάθε άνθρωπο γύρω μας έρχονται να καλύψουν ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι του εαυτού μας και του κόσμου μας. Όσο κοντά και αν είσαι με κάποιον δε μοιράζεσαι τα πάντα σου. Ο κάθε άνθρωπος στη ζωή μας είναι κάτι ξεχωριστό και είμαστε γι’ αυτόν κάτι ξεχωριστό. Αυτή είναι η μαγεία των σχέσεων.

Γενικά ένα από τα σημεία στα οποία με κερδίζει η συγγραφέας, είναι η προβολή και προσοχή στις ανθρώπινες σχέσεις όλων των ειδών που έχει μέσα στα βιβλία της. Μου αρέσει το πώς μπερδεύει κόσμους και διαφορετικές οπτικές σε χαρακτήρες και πως τους εξελίσσει και αυτό φαίνεται μέσα στο βιβλίο. Ένιωσα κάποια στιμγή ότι θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον 100 με 150 σελίδες λιγότερο, παρ’ όλα αυτά το απόλαυσα και ανυπομονώ για το τελευταίο.

Αν ξεπέρασε το αγαπημένο μου ζευγάρι; Όχι, δεν το ξεπέρασε. Και δεν νομίζω να τους ξεπεράσει κανείς, αν και… έχει ήδη έρθει το τελευταίο μέρος με πρωταγωνιστές του δεύτερους πιο αγαπημένους μου χαρακτήρες, Κρίστιαν και Στέλλα, που υπόσχονται να τους συναγωνιστούν επάξια.

Βιογραφικό σημείωμα της Ana Huang συγγραφέα του βιβλίου Twisted Hate

klidarithmos.gr
Η Άννα Χουάνγκ είναι συγγραφέας ερωτικών µυθιστορηµάτων και σύγχρονων αισθηµατικών βιβλίων που έχουν φτάσει στην πρώτη θέση των µπεστ σέλερ του Publishers Weekly και του Amazon. Έχει γράψει ποικιλία ιστοριών που κυµαίνονται από ανάλαφρες έως σκοτεινές, αλλά όλες έχουν ευτυχισµένος τέλος και µια γερή δόση χιούµορ και πικάντικων σκηνών. Εκτός από το διάβασµα και το γράψιµο, η Άννα λατρεύει τα ταξίδια, έχει εµµονή µε τη ζεστή σοκολάτα και διατηρεί πολλές σχέσεις µε αγόρια που υπάρχουν µόνο στη φαντασία της. Η σειρά Twisted ξεπέρασε τις 135.000 κριτικές στο Goodreads τα 50 εκατοµµύρια views στο TikTok έχοντας δηµιουργήσει ένα φανατικό κοινό αναγνωστών που αναµένει µε αγωνία κάθε νέο βιβλίο της.
Advertising

Ερωτευμένη με το φανταστικό και ό,τι έχει να κάνει με μύθους και περίεργα πλάσματα. Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1994, κατοικεί πλέον στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Όταν δεν είναι κρυμμένη μέσα στα βιβλία της σίγουρα βρίσκεται πίσω απ’ την οθόνη του υπολογιστή γράφοντας μυθιστορήματα, διηγήματα ή άρθρα. Το μυθιστόρημά της με τίτλο "Απρόσμενο Ξύπνημα" μετράει 200.000 προβολές στο Wattpad, την παγκόσμια πλατφόρμα ανάγνωσης βιβλίων. Τις στιγμές που δεν διαβάζει, φωτογραφίζει βιβλία για τον λογαριασμό της στο Instagram. Τελοιόφοιτη πλέον στον τομέα του Marketing με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον στα Social Media.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Francois

Κρατήρας Francois: Μύθοι επάνω σε πηλό

Ήρωες, θεοί, μυθικά πλάσματα και ξεχωριστά γεγονότα αποτυπώθηκαν επάνω σε

Screwball: Ένα ξεχασμένο είδος για τους λάτρεις του παλιού Χόλυγουντ και της κωμωδίας

 Οι screwball comedies είναι ένα υποείδος της κλασικής κωμωδίας, που