Οι νικητές των 3 ebooks του βιβλίου «Ο θεραπευτής των ονείρων» της Στέλια Σαρικά από τις εκδόσεις Φυλάτος

Το MAXMAG και οι εκδόσεις Φυλάτος σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, τρία (3) ebooks του βιβλίου «Ο θεραπευτής των ονείρων» της Στέλια Σαρικά. Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Οι νικητές των αντιτύπων είναι:

  1. Αγγελική Ζώντου
  2. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ
  3. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω του email που μας έδωσαν κατα την εγγραφή τους στο διαγωνισμό, για τον τρόπο παραλαβής του αντιτύπου.

Advertisements
Ad 14

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς.

Περίληψη:

Σε μια πολιτεία μακρινή οι κάτοικοί της αποφασίζουν να ανταλλάξουν τα όνειρά τους με πλούτη και αξιώματα. Μόνο ένα αγόρι καταφέρνει να κρατήσει φωτεινή την ψυχή του. Με οδηγό το μοναδικό όνειρο που απέμεινε σε εκείνη την πολιτεία ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης των χαμένων ονείρων. Άραγε θα τα καταφέρει; Θα επιστρέψουν τα όνειρα σε εκείνη την πολιτεία; Θα φωτιστούν και πάλι οι ψυχές των κατοίκων της με πίστη και ελπίδα; Ένα παραμύθι που προέκυψε από την αξιοποίηση δύο έργων τέχνης, τους πίνακες ζωγραφικής του Ρενέ Μαγκρίτ «Ο θεραπευτής» και του Σαλβαντόρ Νταλί «Πλοίο με πεταλούδες». Η ιστορία είναι μια απόδειξη της δύναμης που έχουν τα όνειρα στη ζωή του ανθρώπου. Το ταξίδι προς την αυτοπραγμάτωση είναι μια εσωτερική διαδικασία που προϋποθέτει την αυτογνωσία, να ακούμε τον εαυτό μας και να ακολουθούμε τα σημάδια των ονείρων μας.

Διαβάστε επίσης  Ο ταχυδρόμος: Μια άποψη για το βραβευμένο βιβλίο

Το βιβλίο περιλαμβάνει δραστηριότητες για τα παιδιά!

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου εδώ.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

Γεννήθηκε σε ένα χωριό της Ρόδου, τον Αρχάγγελο. Από μικρή ονειρευόταν να αποκτήσει ένα ιπτάμενο κόκκινο ποδήλατο για να γνωρίσει τον κόσμο ταξιδεύοντας με αυτό. Ονειρευόταν να έχει ένα τεράστιο κουδούνι στο μπροστινό μέρος για να ξυπνάει τις συνειδήσεις και τη φαντασία των άλλων. Οι ρόδες του ήθελε να είναι φτιαγμένες από μπόλικη επιμονή ανακατεμένη με μέταλλο και πείσμα. Και για φωτάκια ήθελε να έχει έναν μικρό ήλιο με περίσσια αγάπη στις αχτίνες του για να φωτίζει και να ζεσταίνει τις ψυχές των ανθρώπων. Και επειδή δεν μπορούσε να γίνει αυτό, παρά μονάχα στη φαντασία της, άρχισε να ταξιδεύει μέσα από τις σελίδες των βιβλίων. Κάθε βράδυ, ανέβαινε στο κόκκινο ποδήλατό της παρέα με τους ήρωες των βιβλίων κι έκανε ταξίδια μαγικά σε πολιτείες και τόπους μακρινούς. Γνώρισε τον Πινόκιο κι έφαγαν μαζί ένα χωνάκι παγωτό φράουλα. Τον «Τρελαντώνη», τον Αλέξη, τον Κλου και τη Λίνα, καθώς έψαχναν τον «Θησαυρό της Βαγίας», την Αλεξανδρινή και την Ελπίδα, που τις έμαθαν να λέει «Καλημέρα, Ελπίδα» όσες δυσκολίες κι αν συναντούσε στη ζωή της, την Άννα που στα «Γενέθλιά της, της μίλησε για την ελευθερία και τόσους άλλους ήρωες που της κρατούσαν παρέα κι έκαναν τις μέρες της ξεχωριστές. Τόσο πολύ της άρεσε που μάθαινε πράγματα για τη ζωή τους, τις συνήθειές τους, τις περιπέτειές τους, τα προβλήματα τους που όταν μεγάλωσε αποφάσισε να σπουδάσει κοινωνιολογία για να μπορεί να μελετά καλύτερα τις κοινωνίες των ανθρώπων. Κι όσο πιο πολύ τις μελετούσε, τόσο μάθαινε να αγαπά τους ανθρώπους και να θέλει να τους βοηθά. Αυτή η αγάπη την έκανε να ασχοληθεί με τα άτομα με αναπηρία που της δίδαξαν την αξιοπρέπεια και τη δύναμη της ψυχής. Κάποτε, συνάντησε τη «Δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά» που της έμαθε να αγαπά τα παιδιά και να θέλει να τα ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της γνώσης. Έγινε λοιπόν δασκάλα κι έτσι αποχωρίστηκε για λίγο το κόκκινο ποδήλατό της, γιατί η φαντασία των παιδιών ήταν τόση που την ταξίδευε σε αυθεντικούς κόσμους με χρωματιστούς παπαγάλους, που έλεγαν την ορθογραφία στον ίδιο ρυθμό, και μολύβια από σοκολάτα, που γλύκαιναν τις λέξεις της αντιγραφής. Κι επειδή τα όνειρα δε σταματούν ποτέ, ήθελε να κάνει την αγάπη της για τα παιδιά ιστορίες. Έτσι εμπιστεύτηκε το Μαγισσάκι, που χτυπώντας το ραβδάκι, ντο, και τε, και με και μια βρέθηκε στα ροζ τα σύννεφα της φαντασίας. Τότε, από μια χαραμάδα του μυαλού της ξεπρόβαλε εκείνο το ιπτάμενο κόκκινο ποδήλατο, που είχε ξεχάσει στην καταπακτή των ονείρων της… Ανέβηκε ξανά στη σέλα του και ο Φανής και η οθόνη με τα Μυστικά ήταν η πρώτη ιστορία που έφτιαξε και συνεχίζει ακόμη να ταξιδεύει… Ανεβασμένη στο επόμενο κόκκινο ποδήλατο της έτοιμη για νέες περιπέτειες σε παραμυθένιους κόσμους με νεραιδες, ξωτικά, ξόρκια και μάνικα.

Διαβάστε επίσης  Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη Ματούλα Ζαμάνη

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Xiaomi SmartBand 8: Μια ολοκληρωμένη και δελεαστική πρόταση στην κατηγορία των wearable 

Τον Απρίλιο του 2023, η κινέζικη εταιρία ηλεκτρικών συσκευών Xiaomi

Γαλικία: η ξεχωριστή πλευρά της Ισπανίας

Ας ετοιμάσουμε μαζί τις βαλίτσες μας κι ας κατευθυνθούμε προς