Η Ψυχική Υγεία μας αφορά, αληθινά, όλους

SHARE

Ψυχική Υγεία: Ομολογουμένως πρόκειται για ένα κατεξοχήν θέμα ταμπού, το οποίο λίγοι «αγγίζουν». Πόσο μάλλον το θέμα των Ψυχικών Ασθενειών. Χωρίς αμφιβολία, η καλή ψυχική υγεία του κάθε ατόμου ξεχωριστά επιφέρει υγιέστερους κοινωνικούς δεσμούς, αλλά και ανθρώπους που έχουν την ευκαιρία να ζουν αρμονικά, πιο λειτουργικά και με μεγαλύτερη ανεκτικότητα και ενσυναίσθηση. Χρειάζεται όλοι να κρατάμε την αντίληψη μας ανοιχτή απέναντι στον κοινωνικό μας περίγυρο και να αντιδρούμε με οξυδέρκεια και τρυφερότητα απέναντι σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι ένα: Η ψυχική υγεία μας αφορά, αληθινά, όλους.

Έτσι, η συντακτική ομάδα του MAXMAG αφιερώνει την βδομάδα που διανύουμε στα Ψυχικά Μοτίβα. Θα έρθουμε σε επαφή με τις επιστημονικές αναλύσεις ορισμένων ψυχικών ασθενειών μέσω της στήλης της Ψυχολογίας, θα γνωρίσουμε γνωστούς ανθρώπους που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα μέσω των Αφιερωμάτων, θα κατανοήσουμε τον αντίκτυπο αυτών στην Επιστήμη, τον Πολιτισμό, το Θέατρο, τη Μουσική, τον Κινηματογράφο, την Τηλεόραση και το Gaming. Θα ανακαλύψουμε, ακόμα, την «συνδιαλλαγή» των ψυχικών ασθενειών  με την λογοτεχνία και συνεπώς με την στήλη του Βιβλίου, αλλά και με το ίδιο το Περιβάλλον στο οποίο ζούμε και την άρρηκτη σύνδεση τους με το Σώμα & την Υγεία μας. Θα αναλύσουμε στρατηγικές μείωσης του άγχους πριν από τα Ταξίδια, θα μιλήσουμε για τις ψυχολογικές εκφάνσεις της Μόδας & Ομορφιάς και θα αναζητήσουμε την ψυχολογία μέσα από τα Αψυχολόγητα

Μείνετε συντονισμένοι.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG