”Ο καθρέφτης του Σώματος, Επίπεδο 1”, τα πρώτα βήματα για τον έλεγχο του σώματος

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και θεραπευτικό σεμινάριο θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν όσοι βρεθούν τον Μάρτιο στην Ερέτρια.

Για όσους από εσάς νιώθετε πως έχετε ανάγκη από συναισθηματική αποφόρτιση, μέσα από δυσκολίες της καθημερινότητας σας και θέλετε μια εναλλακτική διέξοδο μέσα από πρακτικές ασκήσεις αλλά και όμορφες ψυχολογίες συνομιλίες, σίγουρα θα επωφεληθείτε με την παρουσία σας στην εν λόγω εκδήλωση.

Το σεμινάριο με τίτλο «Ο καθρέφτης του Σώματος, Επίπεδο 1» διεξάγεται τα τελευταία επτά χρόνια στην χώρα μας. Φέτος θα γίνει μεταξύ 14 – 18 Μαρτίου στο Negroponte Resort, στην Ερέτρια, από τον Philippe Hannetelle, μαθητή του Martin Brofman Ph.D για 30 χρόνια τώρα.    καθρέφτης του Σώματος

καθρέφτης του Σώματος

Εάν θέλετε να είστε υγιείς ή να αποκαταστήσετε την υγεία σας,
εάν θέλετε να νιώθετε ευτυχισμένοι και να έχετε εσείς τον έλεγχο της ζωής σας,
εάν θέλετε να έχετε σε ισορροπία τα ενεργειακά σας κέντρα,
εάν θέλετε να επενδύσετε στον εαυτό σας, στην πνευματική και σωματική υγεία σας,
τότε, μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Martin Brofman Ph.D είναι διάσημος θεραπευτής που πιστεύει πως ο άνθρωπος κατέχει όλη την δύναμη ώστε να αλλάξει και να θεραπεύσει τον εαυτό του, αρκεί να το θελήσει πραγματικά. Μάλιστα, ο ίδιος, πριν από 35 χρονιά, κατάφερε να θεραπεύσει τον εαυτό του από τον καρκίνο. Από εκεί και ύστερα, θέλησε να μοιραστεί το ταξίδι αυτογνωσίας του και με τους άλλους γύρω του, και να βοηθήσει – και όπως ήδη βοηθάει – τον κόσμο.

Ο Philippe Hannetelle κοντά στον Brofman, ως μαθητής, έμαθε πολλά. Μετά από διήμερα σεμινάρια που παρουσίασε στην Ελλάδα, ανέλαβε πλέον τα ηνία αυτού του σεμιναρίου.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν πάντως στην Ερέτρια, υπάρχει πάντα η επιλογή του καλού βιβλίου της μεθόδου ίασης, με τίτλο «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δανάη-Ελευθερία Σωπασή

Απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας και νυν φοιτήτρια στον "Ευρωπαϊκό Πολιτισμό" του ΕΑΠ. Μαζί εξερευνούμε θέματα πολιτισμού, όπως το θέατρο, ο κινηματογράφος, το βιβλίο και συζητάμε ακόμα περισσότερα μέσα από συνεντεύξεις. Στάση ζωής: "Rhythm is a dancer....! "

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;