ΠΙΝΟΚΙΟ, από τη θεατρική ομάδα «Οι φίλοι του θεάτρου»

Η θεατρική ομάδα «Οι φίλοι του θεάτρου» παρουσιάζει

το παραμύθι «ΠΙΝΟΚΙΟ»

στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον

από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου

 

Λίγα λόγια για την παράσταση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «ΠΙΝΟΚΙΟ», ένα από τα πιο διασκεδαστικά και ταυτόχρονα πιο στοχαστικά έργα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας.

Η παράσταση φιλοδοξεί  να προσφέρει στους μικρούς θεατές, ψυχαγωγία, χαρά και γέλιο. Όλα συμβαίνουν επί σκηνής…

Τρεις ηθοποιοί ενσαρκώνουν όλους τους ρόλους χρησιμοποιώντας τα εκφραστικά τους μέσα, σε συνδυασμό με μουσική, κουκλοθέατρο και μάσκες.

Τα παιδιά συμμετέχουν, παρεμβαίνουν και λαμβάνουν μέρος ενεργά, σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας.

Ο διαδραστικός της ρόλος δεν επιδιώκει μόνο με οπτικά και ηχητικά ερεθίσματα να κατευθύνει το παιδί αλλά και να το ενσωματώσει στη δράση, προσφέροντας του τη χαρά και την έκπληξη της ανακάλυψης.

Ο συνδυασμός ηθοποιού – μάσκας – κούκλας δεν είναι τυχαίος. Μέσα από αυτόν δίνεται η δυνατότητα στο παιδί να εκφραστεί, να προβληματιστεί και να μάθει. Στο ταξίδι αυτό του «ΠΙΝΟΚΙΟ»  προς την αυτογνωσία και την ολοκλήρωση, συνεπιβάτες και οδηγοί είναι ταΠΑΙΔΙΑ!

                                    Δείτε βίντεο της παράστασης στο:

                      https://www.youtube.com/watch?v=n0cClZgNDTM

ΠΑΙΖΟΥΝ: Νίκος Μπουρνιάς, Τάσος Πολιτόπουλος,  Μαριέτα Αντιβάση, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τάσος Πολιτόπουλος, ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιάννης Αντιβάσης, ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Αλβέρτος Οικονόμου, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Γιάννης Φιλίππου, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Σοφία Γκίτζου, Ανδρέας Τζινιέρης, ΜΟΝΤΑΖ – DESIGN: Σπύρος Μαραγκάκης

Για τις στήλες θεαμάτων

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο 16:00 (από 4/11)

Διάρκεια: 60′

Τιμές εισιτηρίων: 7 ευρώ. 5 ευρώ (Ομαδικό. Άνω των 8 ατόμων.)

Τεχνοχώρος Εργοτάξιον

Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος (Μετρό Δάφνη. Έξοδος Στριγγάρη / Αγίου Δημητρίου)

Τηλέφωνο: 6983930220                                            


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γαρυφαλλιά Χατζησαββίδου

Θεατροπαίδι, μουσικοπαίδι και αλλα τέτοια καλλιτεχνικά. Απόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου. Σαββατογεννημένη. Αγαπώ τον καφέ, τον χειμώνα και τις καλές παρέες. Δωσε μου ταξίδι και πάρε μου την ψυχή.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;