«Το Χρυσό Αρισμαρί» στο Θέατρο ΗΒΗ

Η Κέλλυ Σταμουλάκη παρουσιάζει στο Θέατρο Ήβη τη νέα της θεατρική παράσταση «Το Χρυσό Αρισμαρί» με εξαιρετικούς ηθοποιούς, όπως Τάσος Χαλκιάς, Ευτυχία Φαναριώτη, Ελευθερία Ρήγου, Ορέστης Τρίκας κ.α«Το Χρυσό Αρισμαρί» αποτελεί μια διαδραστική παράσταση που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων. Τη μουσική υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ενώ σκηνοθεσία έχει κάνει η Κέλλυ Σταμουλάκη.

Ο ήρωας του παραμυθιού ξεκινά ένα ταξίδι για να ανακαλύψει «Το Χρυσό Αρισμαρί» για να σώσει τον πάτερα του. «Το Χρυσό Αρισμαρί» είναι ένα σπάνιο βότανο που θα σώσει τον πατέρα του. Συνοδυπώρος του στο ταξίδι αυτό είναι ο φίλος του. Μαζί θα ζήσουν απίστευτες περιπέτειες μέχρι να βρουν «Το Χρυσό Αρισμαρί». Η παράσταση έχει ως σκοπό να αναδείξει την ανιδιοτέλεια, την φιλία, την αγάπη. Αναδεικνύεται το «εμείς» και όχι το «εγώ» μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων μας. «Το Χρυσό Αρισμαρί» αποτελεί ένα ταξίδι από το «εγώ» στο «εμείς».«Το Χρυσό Αρισμαρί»

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη
Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη-Γιάννης Προεστάκης
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Κοστούμια: Ρουσσέτος Σιγάλας
Ενορχήστρωση – Μουσική Διδασκαλία: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Χορογραφίες: Αναστάσης Δεληγιάννης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Ηχητικός Σχεδιασμός: Δημήτρης Δημητριάδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Παύλος Εμμανουηλίδης
3d Animation: Χρήστος Παπαμέτης
Graphic design: Funky Glam – Derek Liontis
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κέλλυ Σταμουλάκη

ΔΙΑΝΟΜΗ
Τάσος Χαλκιάς, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ορέστης Τρίκας, Παύλος Εμμανουηλίδης, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Έλενα Δελακούρα, Νίκος Παρασκευόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Γιώργος Σαμαράς, Έφη Κιούκη, Ευγενία Μανούσου, Άννα Τσάφα
Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Κάθε Κυριακή 11:00 π.μ. & 2:30 μ.μ.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΑΝΕΡΓΩΝ-ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΑΜΕΑ-ΟΜΑΔΙΚΑ: €8 / ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ VIVA.GR: €12 / ΤΑΜΕΙΟ: €15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρέιλερ: https://www.youtube.com/watch?v=UWNn8_AzJLs


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χριστίνα Γεωργιάδη

Έχω τελειώσει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αγαπώ το θέατρο, την μουσική και γενικότερα την τέχνη. Έχω καταλήξει στο ότι είναι ωραίο να κάνεις αυτό που σ αρέσει! Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;