4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου στο Ηράκλειο

Το θέατρο Όμμα Στούντιο παρουσιάζει το 4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου από το Σάββατο 1 έως τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στην πόλη του Ηρακλείου. Κάθε μέρα στο ανοιχτό θέατρο του χώρου Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα, θα παρουσιάζονται  δύο παραστάσεις: μία κουκλοθεάτρου και μία παιδικού θεάτρου με ώρες από  τις 20:00 έως τις 22:30.

4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου

Φέτος το φεστιβάλ  ξεκινάει και με μία έκπληξη: το Σάββατο 1 Ιουλίου θα υπάρξει παράσταση δωρεάν για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας (7 μ.μ.  “Ας παίξουμε με  τον Σαίξπηρ“, Παιδική ομάδα της Κοινότητας “The Healing Tree”). Και όλα αυτά με ένα πολύ οικονομικό και προσιτό εισιτήριο.4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου

 

Το πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνει εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις  για παιδιά,αλλά και ομάδες  κουκλοθεάτρου από το Ηράκλειο το Ρέθυμνο τα Χανιά και την Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέτος το 4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου υποστηρίζεται ως παράλληλη εκδήλωση από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Καραβάνι η συνέχεια: Η Τέχνη κινεί τη πόλη….Το Καραβάνι για παιδιά” ( Caravan Junior)”.

4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις παραστάσεις των ημερών στην ιστοσελίδα : https://www.texnopolis.net/event/4o-festibal-paidikou-theatrou-kai-kouklotheatrou-sabbato-1-tin-kuriaki-2-kai-tin-deutera-3-iouliou-sto-theatro-tou-technopolis/)

 4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Πολύμνια Συνοδινού

Έχω μια γάτα, αδιάβαστα (πολλά) βιβλία και στα λευκώματα του Δημοτικού σχολίαζα ως όνειρό μου να γίνω συγγραφές και ποιήτρια. Σπουδάζω Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης, χορεύω, περπατάω στα στενά και εξερευνώ μουσεία ενώ τα τελευταία χρόνια μοιράζομαι ανάμεσα σε δύο νησιά και μια πόλη, τα οποία ανακαλύπτω όλο και περισσότερο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;