Θεατρική ομάδα ενηλίκων υπό την καθοδήγηση του Κοραή Δαμάτη

SHARE

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΑΗ ΔΑΜΑΤΗ

ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ «ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ»

 

ομάδα

 

Η Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη, πέραν της Ανώτερης Δραματικής Σχολής, που οδηγεί σε αναγνωρισμένο δίπλωμα υποκριτικής και του επαγγελματικού θεάτρου, που φιλοξενεί τις ερευνητικές παραστάσεις του επαγγελματικού της θιάσου, δραστηριοποιείται και ως θεατρικό εργαστήρι για πάνω από 20 χρόνια.

Με αυτόν τον γνώμονα δημιουργείται νέα Θεατρική ομάδα ενηλίκων υπό την καθοδήγηση του Κοραή Δαμάτη σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Σκηνή.

Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε ενήλικες με στόχο τη δημιουργική ενασχόληση, την καλλιτεχνική επιμόρφωση, την προετοιμασία για τη θεατρική εκπαίδευση ή σε επαγγελματίες, που χρειάζονται εξάσκηση και επιμόρφωση για τα αντίστοιχα επαγγέλματά τους, με την εγγύηση της Αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής και με καθοδηγητή τον Κοραή Δαμάτη.

Το πρόγραμμα αυτό δεν αποτελεί ένα απλό θεατρικό εργαστήρι αλλά την πιο άμεση επαφή ενός ενδιαφερόμενου με την επαγγελματική εκπαίδευση στο βαθμό που το επιθυμεί.

Ο σημαντικός σκηνοθέτης Κοραής Δαμάτης, συνεργάτης επί πολλά έτη με το Θέατρο και τη Δραματική Σχολή της Αθηναϊκής Σκηνής, για πρώτη φορά συνεργάζεται με το θεατρικό εργαστήρι με στόχο τη δημιουργία θεατρικής ομάδας ενηλίκων για το ανέβασμα παράστασης.

Η ομάδα θα είναι αυστηρά ολιγομελής και θα συσταθεί άμεσα. Οι συναντήσεις και οι πρόβες της ομάδας θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2018 και θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή στην Ακρόπολη, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν και άλλες εκπαιδευτικές παροχές και προγράμματα της Αθηναϊκής Σκηνής.

 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Advertisement

 

Παράλληλα συνεχίζονται για λίγο ακόμα οι αιτήσεις για την εισαγωγή στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή για το έτος 2018-19

 

Επικοινωνία: τηλ. 2109222300 από Δευτέρα έως και Κυριακή 12.00-16.00

 

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Θεατροπαίδι, μουσικοπαίδι και αλλα τέτοια καλλιτεχνικά. Απόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου. Σαββατογεννημένη. Αγαπώ τον καφέ, τον χειμώνα και τις καλές παρέες. Δωσε μου ταξίδι και πάρε μου την ψυχή.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG