Masteclass στο ImProva Νέα Ημερομηνία Έναρξη Τετάρτη 1η Ιουλίου

Masterclass στο ImProva

Νέα Ημερομηνία

 Έναρξη Τετάρτη 1η Ιουλίου

Αιτήσεις μέχρι 25 Ιουνίου

masterclass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Το εργαστήριο «Ηθοποιός μπροστά στην κάμερα» του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Βασίλη Μαζωμένου μετατίθεται για Τετάρτη 1η Ιουλίου (ημερομηνία έναρξης εργαστηρίου). Το σύνολο των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί μόνο με φυσική παρουσία στον χώρο του ImProva και όχι και διαδικτυακά όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Ο χώρος τέχνης  Improva (Arts-Rehearsal-Space) και η εταιρεία παραγωγής Horme pictures παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο εργαστήριο στον χώρο της ερμηνευτικής τέχνης: «Ηθοποιός μπροστά στην κάμερα» του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Βασίλη Μαζωμένου

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στον industrial & minimal χώρο του Improva, ένα art space που φιλοξενεί πρόβες, σεμινάρια, προβολές, εκθέσεις και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. (Πρ. Δανιήλ 29, Βοτανικός)

 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής : Από 01/07 – 29/07

Κάθε Τετάρτη & Παρασκευή (σε δυο δίωρα εβδομαδιαία μαθήματα 19:00-21:00)

Κόστος εργαστηρίου: 90 ευρώ (9 μαθήματα / σύνολο ωρών 18)

 

«Ηθοποιός μπροστά στην κάμερα» (μέθοδοι και ασκήσεις)

Ένα πρωτοποριακό πρακτικό εργαστήριο, σε μια δύσκολη εποχή για τις παραστατικές τέχνες, που ξεπερνά το θέμα της απόστασης, μέσα από διπλή χρήση διαδικτυακής και φυσικής παρουσίας των συμμετεχόντων.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε κινηματογραφιστές, ηθοποιούς, φοιτητές δραματικών σχολών, σπουδαστές κιν/φικών σχολών και κάθε ανήσυχο καλλιτέχνη που θα ήθελε να έρθει σε επαφή με τα εργαλεία για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα.

Τομείς που θα διερευνηθούν :

  • Διαφορά υποκριτικής στην κάμερα από τη θεατρική (παραδείγματα με πρακτικό τρόπο)
  • Ασκήσεις και Αυτοσχεδιασμοί (με κάμερα και χωρίς)
  • Μελέτη ρόλου cv χαρακτήρα (από ταινίες και σενάρια)
  • Γραφή μικρού σεναρίου και παρουσίαση χαρακτήρων
  • Γύρισμα με τον συμμετέχοντα μπρος και πίσω από την κάμερα

 

Ο Βασίλης Μαζωμένος είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών, με portfolio δέκα μεγάλου μήκους ταινίες. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Είναι επίσης γνωστός ως παραγωγός ταινιών μικρού μήκους, έχοντας παραγάγει περισσότερα από τριανταπέντε projects. Αφιερώματα στο έργο του και προβολές των ταινιών του έχουν πραγματοποιηθεί σε πολύ γνωστά φεστιβάλ όπως του Μόντρεαλ, του Ταλίν, της Γκόα, του Πόρτο, της Θεσσαλονίκης, του Καΐρου, του Sitges στη Βαρκελώνη, μεταξύ δεκάδων άλλων. Για το έργο του έχει διακριθεί με πάνω από 20 βραβεία και πάνω από 40 υποψηφιότητες.

 

INFO

ImProva (Πρ. Δανιήλ 29, Βοτανικός/Μετρό Κεραμεικός)

Πληροφορίες/Εγγραφές μέχρι τις 25 Ιουνίου στo τηλέφωνα: 6982344130  στα  EMail: improva.votanikos@gmail.com  & info@hormepictures.com και στη σελίδα μας στο Facebook

 

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/improva.votanikos/?modal=admin_todo_tour


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χριστίνα Γεωργιάδη

Έχω τελειώσει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αγαπώ το θέατρο, την μουσική και γενικότερα την τέχνη. Έχω καταλήξει στο ότι είναι ωραίο να κάνεις αυτό που σ αρέσει! Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;