«Ζήσε το ταξίδι» Θέατρο Σοφούλη, 9,10 & 11 Νοεμβρίου.

Ζήσε το ταξίδι

«Ζήσε το ταξίδι» Θεατρική παράσταση «Συναισθηματικής Διαλεκτικής Θεσσαλονίκης» του Στέλιου Καλαθά

Το μεγαλύτερο ταξίδι είναι αυτό προς την αυθεντικότητα και την αλήθεια μέσα μας!

Μια θεατρική παράσταση με αφορμή τα ταξίδια που δεν πραγματοποιήσαμε , που δεν έπρεπε να κάνουμε, που φοβηθήκαμε ή που απολαύσαμε. H σκηνή μεταμορφώνεται σε έναν σταθμό, έτοιμο για τα νέα ταξίδια της ζωής μας, με πολλές βαλίτσες, που αν δεν προσέξουμε το περιεχόμενό τους μας «βαραίνουν» στην διαδρομή.

Ζήσε το ταξίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα Συναισθηματικής Διαλεκτικής Θεσσαλονίκης , εμφανίζεται για τρίτη χρονιά στη σκηνή και παρουσιάζει ένα σπονδυλωτό έργο με άξονα το βαθύτερο νόημα των ταξιδιών. Αφετηρία στάθηκαν οι ασκήσεις και οι τεχνικές που δούλεψαν στις συναντήσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αυτή η παράσταση είναι το αποτέλεσμα μιας έσω – διαδρομής, αλλά και διαχείρισης κι έκφρασης συναισθημάτων.

Για δύο ώρες οι θεατές θα ταξιδέψουν μαζί μας, θα γελάσουν , θα σκεφτούν , θα συγκινηθούν και θα φύγουν έχοντας στις «αποσκευές» τους υλικό πολύτιμο για τα δικά τους μελλοντικά ταξίδια.

Ζήσε το ταξίδι

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν να κάνουμε τα όνειρά μας δημιουργικά. Στις 11 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, ξεκινάει ο νέος κύκλος των μηνιαίων συναντήσεων στο Μέγαρο Μουσικής, ώρες 11.00 – 15.00 (τηλ. επικοινωνίας 6946 105520). Περιμένουμε τους νέους φίλους που θα ήθελαν να γίνουν «συνταξιδιώτες» μας κι επιθυμούν να αποκτήσουν το τιμόνι στα συναισθήματά τους. Έτσι θα γίνουν καλύτεροι «καπετάνιοι» στη ζωή και στις σχέσεις τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όλα τα μεγάλα ταξίδια ξεκινούν μ’ ένα βήμα μπροστά….στο φως!

www.synaisthimatikhdialektikh.com

Θέατρο ΣΟΦΟΥΛΗ, Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά, Τηλέφωνο κρατήσεων 6946 105520.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ζήσε το ταξίδι

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΤΟΣ

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΙΚΗ ΔΟΥΡΜΑΖΕΡ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ /VIDEO: ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΕΡΤΣΑΚΗ, ΜΙΛΕΝΑ ΜΑΡΙΑΝΙ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ/ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ: ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΣΟΦΙΑ ΡΙΖΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Ζήσε το ταξίδι


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;