Νέα ημερομηνία για το Άμλετ Vs Τέλμα

William Shakespeare

Άμλετ Vs Τέλμα

Από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:30

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

 

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού «Διέλευσις» επαναλαμβάνει για δεύτερη χρονιά, λόγω επιτυχίας, από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, το σημαντικότερο ίσως από τα έργα του μεγάλου συγγραφέα William Shakespeare. Ο Άμλετ (ο αναγραμματισμός του είναι τέλμα), πάντα επίκαιρο έργο, είναι αυτός που τολμά να τα βάλει με το κατεστημένο, τόσο εντός του ιδίου όσο και εντός της κοινωνίας, προκειμένου να ακολουθήσει μία πορεία κατάκτησης της ελευθερίας του. Άμλετ Vs Τέλμα

Ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του έργου αναδεικνύει το εσωτερικό του περιεχόμενο και τους βαθύτερους συμβολισμούς του.

Η υπόθεση του έργου είναι μία αλληγορία του υπαρξιακού αδιεξόδου αλλά και των πιθανών λύσεων και επιλογών που μπορεί να οδηγήσουν στην έξοδο από αυτό.

Με έναν μινιμαλιστικό και πρωτότυπο τρόπο παρουσίασης, που όμως δεν θίγει την αρτιότητα της μυθοπλασίας και την συνέπεια του συγγραφικού λόγου, ο θεατής μπορεί να επικεντρωθεί στην ουσία του μύθου, χωρίς να αποσπάται από αυτήν από εξωτερικούς παράγοντες ή στοιχεία που απομακρύνουν από το βασικό νοηματικό του άξονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη βοήθεια του Άγγλου σαιξπηρολόγου Martin Lings και τις καίριες παρεμβάσεις του, το έργο εκτυλίσσεται σε μία παραλληλότητα παρουσίασής του και συγχρόνως ερμηνείας των βασικών αρχετύπων του μύθου.

William Shakespeare

Δραματουργική επεξεργασία, σκηνοθεσία:

 Χρυσάνθη Κορνηλίου

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Γιάννης Μπόγρης

Φωκίων Ζαρίκος

Μαρία Μαλλούχου

Αυγή Φαρόγιαννη

Μάρκος Ζωίδης

Άμλετ Vs Τέλμα

Μέρες και ώρες παραστάσεων (από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου):

Σάββατο     19:30

Κυριακή      19:30

 

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Φοιτητικό & ΑΜΕΑ: 8 ευρώ

Άνεργοι & ατέλειες: 5 ευρώ

Γκρουπ πάνω από 6 άτομα: 10 ευρώ

Προπώληση μέσω viva.gr: 10 ευρώ

Διάρκεια παράστασης: 170 λεπτά με διάλειμμα

William Shakespeare

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις

Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη Άμλετ Vs Τέλμα Άμλετ Vs Τέλμα 

τηλ: 210-8613739 Άμλετ Vs Τέλμα Άμλετ Vs Τέλμα Άμλετ Vs Τέλμα Άμλετ Vs Τέλμα 

dieleusis@gmail.com, www.dieleusis.gr

Άμλετ Vs Τέλμα


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Καστανάρα Μαρία

Γεννήθηκα και μένω στην Θεσσαλονίκη. Από την νεαρή μου ηλικία αγάπησα το θέατρο, τον κινηματογράφο και τα βιβλία κάτι που με οδήγησε λίγα χρόνια μετά στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Η βαθιά και συστηματική ενασχόληση με το θέατρο αποτελεί πηγή ζωής και τρόπο έκφρασης για μένα. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση μου βρίσκουν διέξοδο και στην διακόσμηση.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;