Βραδιά Χορού : 10 Χρόνια Full Out Dance

Βραδιά Χορού στη Θεσσαλονίκη

Βραδιά χορού

Συμπληρώνοντας το δέκατο έτος λειτουργίας της (2006-2016), η σχολή χορού Full Out Dance, διοργανώνει με χαρά μία επετειακή Βραδιά Χορού που θα σας συγκλονίσει! Παρουσιάζοντας για ακόμη μία χρονιά ένα παραμυθένιο ταξίδι, με οδηγό την αγάπη για τον κλασικό και σύγχρονο χορό και προβάλλοντας φυσικά, τη δουλειά των μαθητών της σε δύο μέρη. Για πρώτο πιάτο, θα έχετε την ευκαιρία ν’ απολαύσετε το χριστουγεννιάτικο σκηνικό του Καρυοθραύστη, ένα από τα δημοφιλέστερα έργα στην ιστορία του μπαλέτου, ενώ το δεύτερο πιάτο σερβίρεται, δίνοντας το στίγμα της εποχής θα σας μεταφέρει σε τόπους γνώριμους με μουσικές τραγούδι και χορό που δίνουν νόημα στην ανθρώπινη ύπαρξη. Κι όλα αυτά την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Διεύθυνση σχολής Ιουστινιανού 8, κέντρο Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310 235 858

Advertisements
Ad 14

www.fulloutdance.gr

maintenant Την βραδιά προλογίζει ο Danniel Lommel, ένας από τους μεγαλύτερους χορευτές -δάσκαλους του 20ου αιώνα. Ο χρόνος και οι κριτικοί τον εντάσσουν στο Πάνθεον των δέκα κορυφαίων χορευτών της γενιάς του. Από το 1982 μέχρι το 1989, με τη θερμή υποστήριξη της Μελίνας Μερκούρη, τότε Υπουργού Πολιτισμού, ο Daniel Lommel εδραιώνει τη χοροθεατρική ομάδα του ΚΘΒΕ, στην Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα, το «ΑΕΝΑΟΝ Χοροθέατρο» έχει στο ενεργητικό του μία πλούσια δημιουργική πορεία: πάνω από 60 έργα και τουλάχιστον 700 παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πάντοτε σε αναζήτηση νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών για την συμμετοχή τους στις μελλοντικές του δημιουργίες, ο Daniel Lommel προτείνει ένα βλέμμα για το κλασσικό μπαλέτο και το σύγχρονο χορό σε συνεχή ανανέωση.

Διαβάστε επίσης  Mon frère: Ένα μικρό γαλλικό θαύμα στην Θεσσαλονίκη

Ο ίδιος μάλιστα θα παραδώσει ένα τριήμερο σεμινάριο κλασικού μπαλέτου, στην σχολή της Full Out. Το μάθημα θα είναι ενιαίο,μεσαίου-προχωρημένου επιπέδου. Γνωρίστε τα μυστικά της γαλλικής σχολής από τον μέντορα του κλασικού μπαλέτου. Περισσότερες πληροφορίες στο event που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:

Παρασκευή 12:30-14:00
Σαββάτο 12:30-14:00
Κυριακή 12:30-14:00

Η παράσταση θα διεκπεραιωθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης Μ2 και μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια με τους παρακάτω τρόπους :

Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

Στην Πλατεία Αριστοτέλους:
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

Ηλεκτρονικά:
Στο www.ticketservices.gr

Στην παράσταση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ολόκληρη την χορογραφία της Ευγενίας Ψωμιάδου, “The Great Speech”, που κέρδισε το 2o βραβείο στον International Hellas Dance Competition.

10 Χρόνια Full Out και ο Χορός συνεχίζεται….

Γεννημένη στα τέλη του '90, γεμάτη τρέλα και όρεξη για δημιουργία. Μεγάλη αγάπη για την μουσική και το ναρκωτικό μου; Η συγγραφή... Αγαπημένη παρέα μου, ένα καλό βιβλίο, στυλό, μπλοκάκια, ο γάτος μου και η μεγαλύτερη κούπα τσάι του σπιτιού. "Θέλεις ν' ακούσεις;" , το βιβλίο μου στο Wattpad. Ακούω και στο όνομα Αμέρσα. Κι όποιος ψάχνει; Βρίσκει... Κι όποιος ρωτάει; Μαθαίνει...

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Πηγή: https://www.npr.org/sections/thetwo-way/2016/04/04/472963182/rare-film-emerges-of-double-agent-kim-philby-speaking-after-defection

Κιμ Φίλμπυ: Which side are you on?

 Ο Κιμ Φίλμπυ, ένα όνομα που σημάδεψε την ιστορία του
Ανέβα στα βουνά να το φωνάξεις

“Ανέβα στο βουνό να το φωνάξεις” μας προτρέπει ο James Baldwin

Το μυθιστόρημα “Ανέβα στο βουνό να το φωνάξεις” είναι το