“Κ.Ι.Ν.Η.Μ.Α” από την “ομάδα 1nexistente” στην Αθήνα και “Δίνη” στη Θεσσαλονίκη

Δύο παραστάσεις με ελεύθερη συνεισφορά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΑΘΗΝΑ

ελεύθερη συνεισφορά

 

Η ομάδα 1nexistente  παρουσιάζει το Κ.Ι.Ν.Η.Μ.Α., εκτάκτως για μια ακόμη παράσταση, τη Τετάρτη 3 Μαΐου,ένα έργο βασισμένη στην «Αναρχία στη Βαυαρία» του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ. 

Σε μια χώρα όπου όλα εξελίσσονται κανονικά, όπως και σε κάθε χώρα, το Κ.Ι.Ν.Η.Μ.Α. (Κοινωνική Ιδιοφυής Νίκη Ηλιακού Μηχανισμού Άμυνας), με σύνθημα «Μην πηδάς για να μην πέσεις»,   αποφασίζει να αλλάξει το παλιό σύστημα και να το αντικαταστήσει με κάτι φρέσκο, νέο και εναλλακτικό.

Απελευθερώνουν την ελευθερία, καταργούν τα σύνορα, την εργασία, τα χρήματα, τους θεσμούς, καθαρίζουν συνειδήσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς θα δεχτεί ο λαός αυτήν την αλλαγή;

Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά

Διεύθυνση: Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή

Τηλέφωνο: 2103238990

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ελεύθερη συνεισφορά


Δίνη, περιδίνηση, αιώνιος και συνεχής στροβιλισμός. Πρόκειται για αναπόδραστο εγκλωβισμό στις προσταγές της μοίρας ή για μια ψευδαίσθηση ελευθερίας; Το νήμα ολόκληρης της ζωής σου σε τυλίγει και σε ορίζει μέχρι τη στιγμή της πολυπόθητης απελευθέρωσης. Τότε είσαι επιτέλους αυθύπαρκτος και απόλυτος δημιουργός των πράξεών σου. Άραγε είσαι έτοιμος να αντικρίσεις τις συνέπειες; Τις συνέπειες των αποφάσεών σου. Αυτές που σαν μυθολογικά τέρατα στροβιλίζονται γύρω σου σε έναν αέναο χορό.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί μία σημαντική ενότητα στην πορεία των σπουδών τους και ίσως χωρίσουν οι δρόμοι τους οι Μαρία Γαρέφη, Όλια Μήτσιου, Μαργαρίτα Συμεωνίδου και Κατερίνα Ταϊτζόγλου αποφασίζουν να συστηθούν στο κοινό της Θεσσαλονίκης ως ανεξάρτητες δημιουργοί. Η συνεργασία τους ξεκίνησε στα πλαίσια των σπουδών τους στην Επαγγελματική Σχολή Χορού Ανδρομάχης Καφαντάρη. Αλλά δεν παραμένει εντός ορίων. Με κοινή εμπειρία στο χώρο και πάνω απ’ όλα κοινό όραμα επιχειρούν να την επεκτείνουν και να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους. Με ισχυρή θέληση κατάφεραν να υπερνικήσουν τη «Δίνη» των καταστάσεων και να πραγματώσουν τις προσδοκίες τους βάζοντας την υπογραφή τους στην τελική παρουσίαση του έργου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δίνη των Μ. Γαρέφη / Μ. Συμεωνίδου – παράσταση σύγχρονου χορού
2 παραστάσεις:
S Σαβ 6 Μαϊ — 20:00 & 22:00

Vitruvian Thing:
Πτολεμαίων 29Α, εντός στοάς, 4ος ορ, 54630, Θεσ/νίκη
Μόνο με κράτηση στο | by reservation only at:
vt.die-wolke.org/vortex

Είσοδος με απροσδιόριστη συνεισφορά

Performers:
Mari Gare, Olia Mitsiou, Margarita Symeonidou, Katerina Tai


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Πολύμνια Συνοδινού

Έχω μια γάτα, αδιάβαστα (πολλά) βιβλία και στα λευκώματα του Δημοτικού σχολίαζα ως όνειρό μου να γίνω συγγραφές και ποιήτρια. Σπουδάζω Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης, χορεύω, περπατάω στα στενά και εξερευνώ μουσεία ενώ τα τελευταία χρόνια μοιράζομαι ανάμεσα σε δύο νησιά και μια πόλη, τα οποία ανακαλύπτω όλο και περισσότερο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;