[12/12-18/12] ΑΘΗΝΑ “ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ” & “Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ” και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Οικογένεια Νώε» στην Πλατεία Αριστοτέλους

 ΑΘΗΝΑ

“ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ” & “Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ”

Θέατρο

16 Δεκεμβρίου 2016 | Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης Και Δράσης > Θησείο – Μοναστηράκι

Με την ολοκλήρωση του Α΄ κύκλου μαθημάτων του προγράμματος “Αλληλεγγύη”, τα τμήματα του θεατρικού παιχνιδιού και της δημιουργικής γραφής παρουσιάζουν ένα δείγμα της δουλειάς του πλαισιώνοντας με τη σειρά τους τον θεματικό κύκλο “Ραντεβού με τον Άλλον”. Οι δύο performances που θα λάβουν χώρα είναι οι ακόλουθες:

“Εγώ από τα μάτια του άλλου”
Η Ομάδα που συμμετείχε στο Μάθημα του “Θεατρικού Παιχνιδιού” στο Βρυσάκι θα παρουσιάσει σε μια σύντομη performance τον εαυτό της μέσα από τα μάτια των άλλων. Οι άλλοι είμαστε εμείς, ξεχωριστοί μα τόσο όμοιοι.
Συντονίστριες: Μιράντα Παύλου και Μαριλού Χρυσοχοϊδου

“Η σχέση μου μαζί σου απ’ τα μάτια του άλλου”
Η Ομάδα που συμμετείχε στο Μάθημα “Δημιουργικής Γραφής” στο Βρυσάκι θα παρουσιάσει τις σχέσεις της από τα μάτια του άλλου μέσω της δουλειάς της. Εγώ και εσύ από τα μάτια του άλλου.
Συντονίστρια: Μαριλού Χρυσοχοϊδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεύθυνση: Βρυσακίου 17 Τηλέφωνο: 210 3210179

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, ώρες: 19:00

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Οικογένεια Νώε» στην Πλατεία Αριστοτέλους

Θέατρο

 Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη

11 Δεκ 2016 – 17 Δεκ 2016 | 17:00

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, συμμετέχοντας στο εορταστικό κλίμα των ημερών, προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Την Κυριακή 11 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ένα θεατρικό δρώμενο διάρκειας 20’ από την παράσταση «Οικογένεια Νώε», το έργο των Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου, που παρουσιάζεται από την Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ, στο Βασιλικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Στέλλας Μιχαηλίδου.

Κυριακή 11/ 12/ 16, στις 17:00
Σάββατο 17/12/16, στις 17:00

Στην Πλατεία Αριστοτέλους
Είσοδος Ελεύθερη

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαργαρίτα Κυανίδου

Η Μαργαρίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και εργάζεται στην Αθήνα. Παθιάζεται με την Αρχιτεκτονική και τις τέχνες γενικότερα. Εκτονώνεται μέσω του Χορού και του Θεάτρου και λατρεύει να "μαθαίνει" περισσότερα και περισσότερα και περισσότερα...Χειρότεροι εχθροί της τα όρια και ο χρόνος.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;