Ελεύθερη είσοδο σε θεατρικές παραστάσεις της Αθήνας

Άλλη μια βδομάδα που μπορείς να βρεις θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πολλούς το θέατρο αποτελεί μια πολυέξοδη διασκέδαση. Για άλλους πάλι όχι. Εμείς σας προτείνουμε τις παρακάτω ενδιαφέρουσες παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο στην Αθήνα.

“(Πριγκίπισσες) Ένα παραμύθι για το Trafficking”θέατρο με ελεύθερη είσοδο

Μια παράσταση με θέμα της το trafficking. Τέσσερις γυναίκες. Η κάθε μια ξεχωριστά μας αφηγείται την ιστορία της. Αποτελεί ένα εκπαιδευτικό δράμα που συμμετέχει και το κοινό. Κανείς δε γνωρίζει πως θα καταλήξουν οι γυναίκες αυτές. Καθώς όλες περνάνε από μια δοκιμασία. Η παράσταση βασίζεται σε αληθινές ιστορίες. Η παράσταση “(Πριγκίπισσες) Ένα παραμύθι για το Trafficking” με ελεύθερη είσοδο θα ανέβει στις 16 Μαρτίου εως 23 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης. Ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» στον Ν. Κόσμο. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ΚΜΟΠ – Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). 

Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης
Καλογερά 18, Κυψέλη, Τ.Κ. 11363, Τηλ: 210 8821428
16, 17, 18, 23 & 24 Μαρτίου 2018
ώρες παραστάσεων 18:30 με 20:00

Πολυχώρος «Αννα και Μαρία Καλουτά» στον Ν. Κόσμο
Τιμοκρέοντος 6Α, Ν. Κόσμος, Τ.Κ. 11743, Τηλ: 210 9344131
26 Μαρτίου 2018, 16 & 23 Απριλίου 2018
ώρες παραστάσεων 20:00 με 21:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίζουν: Βουκουβαλίδου Κύνθια, Νουόκε Γκρέις

Σκηνοθεσία: Νταλιάνη Βαρβάρα
Κείμενο: Μαυρόγιαννης Αλέξανδρος
Επεξεργασία κειμένου και συλλογή ντοκουμέντων: Νταλιάνη Βαρβάρα, Κύνθια Βουκουβαλίδου, Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης

θέατρο με ελεύθερη είσοδο“Βάκχες” του Ευριπίδη (με τη ματιά του χορού)

Άλλη μια παράσταση με ελεύθερη είσοδο είναι η παράσταση “Βάκχες” του Ευριπίδη (με τη ματιά του χορού), που ανεβαίνει στη Δημοτική Θεατρική Σκηνή Γαλατσίου. Θα παρουσιαστούν τα χορικά κομμάτια της τραγωδίας, αλλά και αποσπάσματα από τα διαλογικά μέρη του δράματος. Έτσι ώστε να ακολουθήτε πιστά η ροή της δράσης των ” Βακχών”. Η παράσταση με ελεύθερη είσοδο θα ανέβει Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαρτίου στις 18:30.

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κωτσής
Κίνηση: Δημήτρης Κωτσής-Τζένη Ζαρουλέα
Επιμέλεια Σκηνικών Αντικειμένων: Έφη Παπαϊωάννου

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Χρήστος Αλιμπέρτης, Σοφία Ανδρεάδη, Χριστίνα Γεωργίου, Πάττυ Γκαλίνα, Τζένη Ζαρουλέα, Κωνσταντίνος Καναβάρος, Μάγδα Κάντα, Μαρία Τερτίπη, Κυριακή Τζώτη, Βασίλης Χίμπαν

θέατρο με ελεύθερη είσοδο θέατρο με ελεύθερη είσοδο θέατρο με ελεύθερη είσοδο θέατρο με ελεύθερη είσοδο


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χριστίνα Γεωργιάδη

Έχω τελειώσει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αγαπώ το θέατρο, την μουσική και γενικότερα την τέχνη. Έχω καταλήξει στο ότι είναι ωραίο να κάνεις αυτό που σ αρέσει! Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;