Το «λα-λι  λαλώ» έρχεται μπουσουλώντας

Έρχεται μπουσουλώντας

λα-λι  λαλώ

βρεφική σκηνή

από 8 μηνών εώς 4 ετών

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα  Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Η «Γίνονται Έργα» παρουσιάζει  μια παράσταση παιχνίδι αφιερωμένη στις πρώτες ανάσες, στους πρώτους ήχους , στις πρώτες λέξεις!

Τι προκαλεί τον πιο μικρό , μικρό μας άνθρωπο να ψελλίσει;

Δύο ηθοποιοί  – εμψυχώτριες επί σκηνής  ανασύρουν βιώματα και εμπειρίες , θυμούνται και αρθρώνουν ξανά , σαν για πρώτη φορά το πρώτο «α» .

Μια παράσταση  παιχνίδι ,  ανάμεσα σε εικόνες , αγγίγματα ,

αισθήσεις και συναισθήματα , εκπλήξεις και ξαφνιάσματα.

 

Γονείς και βρέφη μαζί , εκπαιδευτικοί και βρέφη μαζί , ακολουθούν τις δυο ηθοποιούς σε ένα ταξίδι , στον ήχο και στο σώμα, στην πραγματικότητα  και στη φαντασία.

Ο λόγος μας ενώνει , μας κάνει δυνατούς, φτιάχνει σχέσεις,  οικογένειες , ομάδες και σχολειά.  Ο λόγος φτιάχνει τα μυστικά και τις ιστορίες των μικρών παιδιών .  Ο λόγος δίνει όνομα στη ζωή που τώρα ξεκινά.


Οι συντελεστές σημειώνουν: «Είναι μια απόπειρα δική μας να μοιραστούμε

με τα πολύ μικρά παιδιά , μια θέαση.

Ποια θα είναι η αντίδρασή τους; Όλα μπορούν να γίνουν εξ αρχής καινούριο υλικό.  Η γκρίνια τους , η φασαρία , η έκπληξη , ο φόβος , η επικοινωνία.

Η παράσταση δεν είναι  διαδραστική . Είναι μόνο αντι -δραστική.

Μία αντίδραση των αισθήσεων σε ερεθίσματα. Και για αυτό μπορούμε όλοι να γίνουμε θεατές της . Παρατηρητές του ελάχιστου που είναι η ζωή.»

Σύλληψη ιδέας  –  Σκηνοθεσία –  Μουσικό σενάριο:   Δόμνα Ζαφειροπούλου  – Δημήτρης Αδάμης

Παίζουν  και δημιουργούν  :    Αλεξάνδρα Κασιούμη   ,      Κορνηλία Προκοπίου

 

Παραστάσεις κάθε Σάββατο 12.00πμ


οι τιμές των εισιτηρίων :

10 ευρώ 1 ενήλικας + 1 παιδί

18 ευρώ 2 ενήλικες + 1 παιδί

26 ευρώ 3 ενήλικες + 1 παιδί

Διάρκεια:   40  λεπτά


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γαρυφαλλιά Χατζησαββίδου

Θεατροπαίδι, μουσικοπαίδι και αλλα τέτοια καλλιτεχνικά. Απόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου. Σαββατογεννημένη. Αγαπώ τον καφέ, τον χειμώνα και τις καλές παρέες. Δωσε μου ταξίδι και πάρε μου την ψυχή.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;