Αθήνα: «Α-πε-λπι-σί-το» στο Θέατρο Αθηνών

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Σοφία Φιλιππίδου μετά την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα και την στάση τους τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Επιστρέφουν ξανά στην Αθήνα με την επιτυχημένη παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το» στο Θέατρο Αθηνών. Η παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το» είναι μια επιθεώρηση δωματίου όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος υπογράφει το κείμενο και την σκηνοθεσία. Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Σοφία Φιλιππίδου βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του θεάτρου. Το «Α-πε-λπι-σί-το» σκιαγραφεί με χιούμορ τα κακώς κείμενα της εποχής μας. Καθώς και την καθημερινότητά μας τα τελευταία χρόνια. Η παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το» είναι από τις λίγες παραστάσεις που θα κάνουν τον θεατή να γελάσει μέχρι δακρύων. Τα τραγούδια της παράστασης έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ενώ το σύνθημα των συντελεστών της παράστασης είναι «Θέλουμε να δώσουμε ξανά χαρά στον κόσμο»

Λίγα Λόγια για την παράσταση

Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα. Πιο γυμνή από ποτέ! Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Κίνηση: Βαγγέλης Πιτσίλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με τους εξαιρετικούς Λάκη Λαζόπουλο και Σοφία Φιλιππίδου ένας ταλαντούχος θίασος από νέα παιδιά: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος , Άννα Κλάδη, Χριστιάννα Λαδοπούλου, Διονύσης Λάνης, Ιωάννα Λέκκα, Δημήτρης Μανδρινός, Βαγγέλης Πιτσιλός, Τζίνα Σταυρουλάκη, Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη στις 21:00

Εισιτήρια:

Κανονικό: 20€, Φοιτητικό: 14€, Ανέργων: 10€

«Α-πε-λπι-σί-το»
Θα έρθει η Εφορίτο,
Μετά και η ΔΕΗτο
Για μια ζωή που ΗΤΟ!..


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χριστίνα Γεωργιάδη

Έχω τελειώσει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αγαπώ το θέατρο, την μουσική και γενικότερα την τέχνη. Έχω καταλήξει στο ότι είναι ωραίο να κάνεις αυτό που σ αρέσει! Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;