Φοιτητική εβδομάδα ΑΠΘ, όλες οι παραστάσεις

Θέατρο ΑΠΘ

[punica-dropcap]Μ[/punica-dropcap]ε την έναρξη της φοιτητικής εβδομάδας, οι φοιτητές καλούνται να αφήσουν για λίγο το διάβασμα της εξεταστικής και να γίνουν ηθοποιοί στα μάτια των εκατοντάδων συναδέλφων τους όπως και των πολιτών. Ας δούμε, λοιπόν,  τι μας ετοιμάζουν!

 

Θέατρο ΑΠΘΘεατρική Ομάδα Ιστορίας – Αρχαιολογίας’ “Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα” του Odon Von Horvath. Η αληθινή ιστορία μίας νεαρής γυναίκας η οποία πουλάει το σώμα της στο κρατικό ανατομείο στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει μια άδεια πλασιέ για να μπορεί να εργαστεί, γίνεται η αφορμή να ρίξουμε μια ματιά σε μια κοινωνία που καταρρέει οικονομικά, κοινωνικά, αξιακά. Ημερομηνία: Τετάρτη 10/5 Ώρα έναρξης: 20:00 Χώρος διεξαγωγής: Θέατρο Άνετον (Παρασκευοπούλου 42)

 

 

 

 

 

 

Θέατρο ΑΠΘΑμφιθεατρικοί.  Θεατρική Παράσταση: “Η πινακοθήκη των ηλιθίων” του Νίκου Τσιφόρου. Δυο άγνωστοι ξεκινώντας από διαφορετικές γωνιές της γης διεκδικούν την ίδια αμύθητη περιουσία. Μια ρομαντική κωμωδία.. μια διαμάχη ανάμεσα στο συμφέρον, την ανθρώπινη ηλιθιότητα και τον έρωτα… τι θα επικρατήσει τελικά; Ημερομηνία: Τρίτη 16/5 Ώρα: 20:00 Χώρος διεξαγωγής: Θέατρο Άνετον (Παρασκευοπούλου 42)

Advertisements
Ad 14

 

 

 

 

 

 

 

Θέατρο ΑΠΘΦτου και βγαίνω! Θεατρική Παράσταση: Ζωή Σε Πέντε Στιγμές Φέτος η ομάδα μας έχει σκοπό να σας ταξιδέψει σε όλα τα είδη του θεάτρου. Είτε θέλετε να γελάσετε, είτε να συγκινηθείτε, είτε να σιγοτραγουδήσετε, είτε απλώς να απολαύσετε ένα θέαμα, αυτή η παράσταση θα καλύψει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ελάτε λοιπόν να μοιραστούμε τη ζωή μας. Σε πέντε στιγμές. Ημερομηνίες: Πέμπτη 18/5, Παρασκευή 19/5, Σάββατο 20/5 Ώρα: 20:00 Χώρος διεξαγωγής: Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Γ. Βαφόπουλου 3)

Διαβάστε επίσης  ‘’Ελένη’’ στο Σπίτι του Ηθοποιού για δύο παραστάσεις

 

Θέατρο ΑΠΘ

Θεατρική Ομάδα Συλλόγου Φοιτητών ΤΕΦΑΑ Σερρών Η Χαχά της Θυμιώς

Πρόκειται για μία παιδική, διαδραστική παράσταση όπου με ένα χιουμορι- στικό τρόπο περνά μηνύματα σε μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά για τη δια- φορετικότητα και τη διαχείριση του θυμού. Ημερομηνία: Σάββατο 20/5 Χώρος διεξαγωγής: Παιδική Σκηνή στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Γ. Βαφόπουλου 3) Ώρες παραστάσεων: 18:00 – 19:30, 20:00 – 21:30

 

THEATER AG Γερμανικής Φιλολογίας Geld A.G. — Χρυσός Α.Ε.

Σύγχρονα γερμανόφωνα θεατρικά έργα ενωμένα σε ένα σύνολο με θέμα την ακόρεστη δίψα του σύγχρονου τεχνοκράτη για χρήμα και εξουσία. Η παράσταση είναι στα γερμανικά με ελληνικούς υπέρτιτλους. Ημερομηνίες: Παρασκευή 26/5, Σάββατο 27/5, Κυριακή 28/5 Ώρα: 21:00 Χώρος διεξαγωγής: Θέατρο Παράθλαση (Κασσάνδρου 132)

Θέατρο ΑΠΘ

Φτου και βγαίνω! Θεατρική Παράσταση: Ζωή Σε Πέντε Στιγμές

Φέτος η ομάδα μας έχει σκοπό να σας ταξιδέψει σε όλα τα είδη του θεάτρου. Είτε θέλετε να γελάσετε, είτε να συγκινηθείτε, είτε να σιγοτραγουδήσετε, είτε απλώς να απολαύσετε ένα θέαμα, αυτή η παράσταση θα καλύψει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ελάτε λοιπόν να μοιραστούμε τη ζωή μας. Σε πέντε στιγμές. Ημερομηνίες: Παρασκευή 26/5, Σάββατο 27/5, Κυριακή 28/5 Ώρα: 21:00 Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος “Χοροπράξις” (Γιαννιτσών 110)

Θέατρο ΑΠΘ

Θεατρική Ομάδα Φιλολογίας “Ο Ρόζενγκρατζ και ο Γκύλντενστερν είναι νεκροί” του Τομ Στόπαρντ.

Ο Στόπαρντ το 1966 μπέρδεψε τις ιστορίες, μπέρδεψε τους καλούς με τους κακούς, τους προβαλόμενους απ’ τους αφανείς, τον θίασο με το κοινό. Μέσα σε μισό αιώνα τα ερωτήματα που έθεσε αρνούνται πεισματικά να απαντη- θούν και επανέρχονται στο προσκήνιο. Ημερομηνίες: Παρασκευή 26/5, Σάββατο 27/5, Κυριακή 28/5 Ώρα: 21:00 Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Νέας Πτέρυγας Φιλοσοφικής Σχολής

Διαβάστε επίσης  Το Zagoriwood επιστρέφει και φέτος έχει και θέατρο

 

 

Θέατρο ΑΠΘΦΟΘΚ – Φοιτητικός Όμιλος Θεάτρου Κινηματογράφου Αρλεκίνο, Υπηρέτης Μιας Αγάπης Με πολύ γέλιο, τραγούδι, χορό, αυτοσχεδιασμούς, κέφι και ζωντάνια, ο Αρ- λεκίνο και άλλοι 7 ρόλοι (Τιμπέριο, Πανταλόνα, Ελιζαμπέτα κ.ά.) προσπα- θούν να δείξουν πως στον έρωτα ανάμεσα στα δυο φύλα δεν υπάρχουν φραγμοί και ταμπού… Ημερομηνία: Σάββατο 27/5 Ώρα: 20:00 Χώρος διεξαγωγής: Θέατρο Άνετον (Παραρασκευοπούλου 42)

 

Θέατρο ΑΠΘ

 

 

Θέατρο ΑΠΘΦοιτητική Θεατρική Ομάδα του Ομίλου ΟΡΦΕΑ–Σερρών (Σύμπραξη ΤΕΦΑΑ και ΤΕΙ Σερρών) Σαν… όνειρο καλοκαιρινής νύχτας

Η θεματική του έργου αφορά ένα ιλαρό παραμύθι – ύμνο για τον έρωτα και «ξεδιπλώνει» την κωμική περιπέτεια τεσσάρων νέων, μιας ομάδας ηθο- ποιών, αλλά και αρκετών ξωτικών μέσα σ’ ένα δάσος. Ημερομηνία: Δευτέρα 29/5 Ώρα: 20:30 Χώρος διεξαγωγής: Θέατρο Άνετον (Παρασκευοπούλου 42)

 

 

Θέατρο ΑΠΘ

 

Θέατρο ΑΠΘΜανιφέστο Να εκφράζεσαι, Να Κινείσαι, Να Μιλάς.

Μια παράσταση  του τμήματος θεάτρου Γαλλικής Φιλολογίας που πρέπει να δουν όλοι οι καθηγητές του ΑΠΘ και οι τωρι- νοί φοιτητές του (αυριανοί καθηγητές)! Υπόθεση: ένας καθηγητής προσπα- θεί να μάθει σε μια φοιτήτριά του πώς να διδάσκει σωστά αύριο σε άλλους μαθητές. Ημερομηνία: Τετάρτη 31/5 Ώρα: 20:00 Χώρος διεξαγωγής: Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Γ. Βαφόπουλου 3)

 

Θέατρο ΑΠΘ

 

 

Είσοδος: Ελεύθερη!

Μετά από μερικά χρόνια απουσίας είπα να κάνω το come back στο περιοδικό που μου έδωσε τα φτερά για να πετάξω. Αν θα με χαρακτήριζα θα έβαζα πάντοτε το στερητικό -α από μπροστά. Πάμε να μιλήσουμε για πολιτισμό!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Όλοι κουβαλάμε "red flags"

Όλοι κουβαλάμε “red flags”

Όλοι κουβαλάμε red flags. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κι όλοι

Το σεξ ως εργαλείο χειραγώγησης στον κινηματογράφο

Η απεικόνιση του σεξ στον κινηματογράφο δεν αφορά μόνο συναισθήματα,