Φεστιβάλ Αισχύλεια 2018 από 26.8.2018 εως 30.11.2018

SHARE

Το Φεστιβάλ Αισχύλεια αποτελεί θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Πραγματοποιείται για 44η χρονιά. Από το 1974 πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελευσίνα και δίνει το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα. Η Ελευσίνα έχει κηρυχθεί ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2021. Γεγονός που οφείλεται και στο Φεστιβάλ Αισχύλεια.

Φεστιβάλ Αισχύλεια
Φεστιβάλ Αισχύλεια

Στο Φεστιβάλ μπορούμε να παρακολουθήσουμε όχι μόνο μουσικές παραστάσεις, αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Είναι ένα Φεστιβάλ ανοιχτό στις τέχνες. Καθώς, πέρα από τις μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που ήδη αναφέραμε, περιλαμβάνει και κινηματογραφικές προβολές αλλά και εκθέσεις εικαστικών. Είναι ένα Φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε μικρούς και μεγάλους. Οι παραστάσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται κυρίως στο Παλαιό Ελαιουργείο, αλλά και στη Παραλία της Ελευσίνας. Το φετινό Φεστιβάλ Αισχύλεια 2018 θα πραγματοποιηθεί από τις 26.8.2018 εως της 30.11.2018. Περιλαμβάνει παραστάσεις και με ελεύθερη είσοδο. 

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε αρκετές παραστάσεις, οι οποίες παίχτηκαν φέτος το καλοκαίρι στην Επίδαυρο. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται «Ορέστης» του Ευριπίδη (27.8), «Αγαμέμνων» του Αισχύλου (7.9), «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη κ.α. Ανάμεσα στις κινηματογραφικές προβολές βρίσκεται η ταινία «Ο θάνατος του Ιερού Ελαφιού» σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου (15.9). Όσον αναφορά τις μουσικές παραστάσεις επί σκηνής θα ακούσουμε αρκετούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου (5.9). Οι τιμές στα εισιτήρια είναι 12€ γενική είσοδο και 5€ το μειωμένο. Οι τιμές μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την παραγωγή της εκάστοτε παράστασης. Παρόλα αυτά, το Φεστιβάλ έχει φροντίσει και για τους μικρούς φίλους. Καθώς περιλαμβάνει παιδικές παραστάσεις με είσοδο ελεύθερη.

Φεστιβάλ Αισχύλεια
Φεστιβάλ Αισχύλεια

Τα εισιτήρια σας μπορείτε να τα προμηθευτήται είτε διαδικτυακά είτε μέσο τον εκδοτηρίων που βρίσκονται στην Ελευσίνα.

Advertisement

Το Φεστιβάλ Αισχύλεια είναι ένα φεστιβάλ που αξίζει την προσοχή μας, διότι αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Καθώς πραγματοποιείται κοντά στη θάλασσα.

Πληροφορίες για το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2018: http://www.aisxylia.gr/

Έντυπο Πρόγραμμα Φεστιβάλ Αισχύλεια 2018: http://www.aisxylia.gr/wp-content/uploads/2018/06/AISXYLIA_PROGRAMM-2018_GREEK_spreads.pdf

Εισιτήρια για το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2018: https://www.viva.gr/tickets/festival/aeschylia-2018/

Κ.Ε.Π. Ελευσίνας, Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 – 20.00 και Σάββατο 8.00 – 13.30

Κ.Ε.Δ.Ε., Παγκάλου & Κίμωνος 11, Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 – 14.00

Παλαιό Ελαιουργείο, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Αισχύλεια , 19.00 – 22.00

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Σπουδάζω στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ωραίο να κάνεις αυτό που σ αρέσει! Χαμογελάστε σε κάθε στιγμή της ημέρας! Ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG