Εγγραφές στο θεατρικό εργαστήρι του Χώρου Τέχνης και Πολιτισμού Pleiades

Pleiades

Πλησιάζουμε προς τον Δεκαπενταύγουστο και οι περισσότεροι από εμάς, είτε απολαμβάνουμε ήδη τις διακοπές μας, είτε περνάμε όμορφα στην Αθήνα..! ( Κι όμως μπορεί να γίνει και αυτό…!)

Άρα αυτό που μένει, είναι να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε από άποψη δημιουργικότητας.

Είναι αλήθεια ότι ο Αύγουστος είναι μήνας προετοιμασίας, γι’ αυτό και εμείς βρήκαμε για εσάς ένα ενδιαφέρον θεατρικό εργαστήρι που ξεκινάει μέσα Σεπτεμβρίου.

Μην επαναπαύεστε όμως γιατί οι εγγραφές σε αυτό ισχύουν μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Χώρος Τέχνης & Πολιτισμού Pleiades ανακοινώνει την έναρξη Θεατρικού εργαστηρίου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Στο θεατρικό εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από την Τέχνη του Θεάτρου αλλά και να ενταχθούν στη Θεατρική Ομάδα η οποία θα δημιουργηθεί από τους ίδιους τους μαθητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συμμετέχων στο Θεατρικό εργαστήρι θα καταρτίζεται στα βασικά μαθήματα της Θεατρικής Τέχνης (Ιστορία Ελληνικού και Παγκόσμιου Θεάτρου, Τεχνικές Υποκριτικής και Αυτοσχεδιασμού, Θεατρική Αγωγή, Ανάγνωση θεατρικών έργων και ασκήσεις υποκριτικής πάνω σε θεατρικά κείμενα κλπ.) και θα συμμετέχει στις καλλιτεχνικές δράσεις της θεατρικής ομάδας που θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Το Θεατρικό Εργαστήρι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (18+).

Η διδασκαλία και η σκηνοθετική καθοδήγηση θα γίνεται από την ηθοποιό-σκηνοθέτιδα Μαριάννα Καστανία.

Περίοδος Εγγραφών: 20/07-08/09
Ημέρες Μαθημάτων: Δευτέρα και Τρίτη
Ώρες Μαθημάτων: 18.00-20.30 μ.μ.

Εγγραφή: 10€
Μηνιαίο Κόστος: 50€

Όριο συμμετεχόντων στο Θεατρικό Εργαστήρι: 20 άτομα (για την εύρυθμη λειτουργία του εργαστηρίου)
email: plentertainment@hotmail.com
facebook: Χώρος Τέχνης & Πολιτισμού Pleiades
facebook: Marianna Kastania
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6909223809-6934652541

Τοποθεσία: Κοδράτου 9, Αθήνα (δίπλα στο μετρό Μεταξουργείο)


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δανάη-Ελευθερία Σωπασή

Απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας και νυν φοιτήτρια στον "Ευρωπαϊκό Πολιτισμό" του ΕΑΠ. Μαζί εξερευνούμε θέματα πολιτισμού, όπως το θέατρο, ο κινηματογράφος, το βιβλίο και συζητάμε ακόμα περισσότερα μέσα από συνεντεύξεις. Στάση ζωής: "Rhythm is a dancer....! "

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;