Δωρεάν παραστάσεις από τη Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη για φιλανθρωπικό σκοπό

Πηγή: Maxmag.gr

Τη τρίτη περίοδο παρουσίασης παραστάσεων της Δραματικής Σχολής Κάλβου-Καλαμπόκη, θα μπορεί να απολαύσει το κοινό από τη Τετάρτη 5 Ιουνίου. Οι παραστάσεις γίνονται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των σπουδαστών και σε συνεργασία με το κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων. Το κοινό καλείται να προσκομίσει είδη πρώτης ανάγκης ώστε να συμβάλει στη προσπάθεια. Στις δύο προηγούμενες περιόδους που προηγήθηκαν, παρουσιάστηκαν οι παραστάσεις “Μικρές Ιστορίες Φόνων”σε διδασκαλία Κοραή Δαμάτη, “Work in Progress”, “Method Clowing” σε διδασκαλία Ερατούς Πίσση.

Ακόμη άλλα έργα ήταν “Πάσχοντες εν Τραγωδία, “Φαλακρή Τραγουδίστρια”, “Μάθημα Καρέκλες Ζακ-Θέατρο Παραλόγου” σε διδασκαλία Θεόδωρου Κάλβου και άλλα. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή (έξω από το μετρό Ακρόπολης), όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή:beasty-press.com

Πρόγραμμα:

– Τρίτη 20 Μαρτίου στις 21.00, “Αγγέλα” του Γιώργου Σεβαστίκογλου σε διδασκαλία Κοραή Δαμάτη από το Α’ έτος (Ένα έργο διαχρονικό που αντικατοπτρίζει τη σκληρή πραγματικότητα).
– Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 21.00, “Βρωμιά” του Ρόμπερτ Σνάιντερ σε διδασκαλία Θόδωρου Κάλβου από το Γ’ έτος (Ένα κείμενο τραγικά επίκαιρο με ευαισθητοποίηση στην προσφυγιά).
– Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 21.00, “Vivi Mortui”, μια σύνθεση σκηνών, μονολόγων και πινάκων του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης από το Β’ έτος σε διδασκαλία Μιχάλη Καλαμπόκη (Ένα παιχνίδι υποκριτικής με βάση το κλασικό ρεπερτόριο, το σώμα, την τεχνική του λόγου σε αντίθετη πλεύση με τη σκέψη).

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Τελειόφοιτη Δημοσιογραφίας, γεννήθηκα και μεγαλώνω στην Αθήνα. Αγαπάω κάθε είδους συγγραφή και να γοητεύομαι με κάτι νέο κάθε τόσο. Μεγάλη αδυναμία ο καφές σε μεγάλες δόσεις!!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;