Ανακοινώθηκαν τα Διεθνή Βραβεία για το 2020 του Περιοδικού Νέο Θέατρο της Τουρκίας

Köksal

Η Fide Köksal που βρίσκεται στην Ελλάδα και ακολουθεί μουσική καριέρα από το 2006, βραβεύτηκε στην κατηγορία “Καλύτερη ερμηνεία σε Μουσικό Θέατρο” για την εξαιρετική της ερμηνεία στο έργο “Ομμάτα Δακρώμενα” σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη.

Η ίδια δήλωσε, “Εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανταμείβουν την προσπάθεια μας στην τέχνη και με υποστηρίζουν τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα και ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες πανδημίας, και θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους εργαζόμενους στην υγεία, που βάζουν τις ζωές τους σε κίνδυνο για την διάσωση της ανθρωπότητας”, και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για την ισχυροποίηση των δεσμών τέχνης και πολιτισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Το Περιοδικό Νέο Θέατρο της Κωνσταντινούπολης, συνεχίζει να οργανώνει τα Βραβεία που καθιέρωσε τα τελευταία 8 χρόνια, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, και συνεχίζει να βραβεύει τα θεατρικά κινήματα διεθνώς. Ο Yetkin Yüksel, επικεφαλής της ομάδας βράβευσης, και οι Erbil Göktaş, Mustafa İri, Prof. Dr. Sema Göktaş, Prof. Dr. Erhan Tuna, Hacer Akbaba and Şule Kazgan θέλουν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που έχυσαν τον ιδρώτα τους στο χώρο του θεάτρου και κατάφεραν να κρατήσουν το θέατρο ζωντανό παρά τις δυσκολίες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χριστίνα Γεωργιάδη

Έχω τελειώσει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αγαπώ το θέατρο, την μουσική και γενικότερα την τέχνη. Έχω καταλήξει στο ότι είναι ωραίο να κάνεις αυτό που σ αρέσει! Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;