+αίσθημα: Παρουσίαση νέων σεμιναρίων 2018-2019

+αίσθημα

+αίσθημα: O Πολυχώρος Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα, ο Στέλιος Καλαθάς και οι συνεργάτες του, σας προσκαλούν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30, στην Παρουσίαση του Προγράμματος για την ακαδημαική χρονιά 2018 – 2019!!!

Νέα τμήματα και νέες συνεργασίες με άξονα την τέχνη , την έκφραση και το συναίσθημα περιμένουν να τα ανακαλύψετε!!!!

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε η τέχνη , η προσωπική εξέλιξη, η “ομάδα” μπορούν να μας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της καθημερινότητάς μας.

Το να είμαστε “ΜΑΖΙ” μας ενώνει , μας προστατεύει και μας προχωράει!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το τέλος της παρουσίασης , όλοι οι εισηγητές θα είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να εξηγήσουν πιο διεξοδικά το μάθημά τους.

+αίσθημα

Είσοδος ελεύθερη.

Πολυχώρος Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30, μετρό Μοναστηράκι

Ο  Πολυχώρος Τέχνης και Έκφρασης +αίσθημα δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει όλες τις μορφές τέχνης, έκφρασης  και δημιουργίας. Διακρίνεται από την υψηλή του αισθητική και την λειτουργικότητά του.

Ο 140 τ.μ, χώρος είναι χωρητικότητας 100 ατόμων (καθήμενοι) ή 200 ατόμων (όρθιοι). Στην μεγάλη του αίθουσα υπάρχει σκηνή , 25 τ. μ., η οποία φωτίζεται από θεατρικούς προβολείς, δύο καμαρίνια, οπτικοακουστική κάλυψη (κονσόλα ήχου, cd player, μικρόφωνο, projector).

Πληροφορίες : 6946105520, 211 4061830

https://www.facebook.com/kalathas.stelios


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;