Η συνεργασία του συστήματος SimpliSafe με το Google Assistant

SHARE

SimpliSafe και Google Assistant

H SimpliSafe, μία εταιρία που κατασκεύασε το καλύτερο οικιακό σύστημα ασφαλείας, ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Google Assistant! Αυτός ο συνδυασμός, θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν τα συστήματα ασφαλείας της οικίας τους μέσω της Google Home ή άλλης συσκευής που υποστήριζει το Google Assistant. Αυτή η συνεργασία είναι επακόλουθο της συνεργασίας με το Amazon Alexa όπου η SimpliSafe ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Από τη στιγμή που οι χρήστες του συστήματος SimpliSafe, συνδέσουν το λογαριασμό τους με έναν  Google λογαριασμό, μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωνητικές εντολές για να ενεργοποιήσουν το σύστημα ή να ελέγξουν την κατάσταση του. Για να είναι δυνατή η χρήση του Google Assistant, οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν στο επαγγελματικό πρόγραμμα παρακολούθησης του συστήματος, που κοστίζει 24,99$ το μήνα, το οποίο περιλαμβάνει, επιπλέον, τη δυνατότητα παρακολούθησης του συστήματος από απόσταση μέσω εφαρμογών smartphone.

SimpleSafe maxmag

Βελτίωση της ‘φωνής’ του συστήματος

Ο CEO της SimpliSafe, Chad Laurans, υποστηρίζει ότι η SimpliSafe συνεργάστηκε με την Google για να αναπτύξει την διασύνδεση αυτή, ώστε να εξασφαλίσει μία αξιόπιστη και εύκολη για τον πελάτη χρήση. Ακόμα, ανέφερε ότι εστίασαν στην βελτίωση της φωνητικής ενσωμάτωσης και ότι το SimpliSafe είναι ένα από τα πρώτα συστήματα οικιακής ασφάλειας που χρησιμοποιεί τη λειτουργία συνεχών συνομιλιών της Google Home. Η διασύνδεση αυτή, υποστηρίζει επίσης τις εντολές πληκτρολόγησης του Assistant σε smartphones καθώς και τη λειτουργία αναγνώρισης της ρουτίνας, που αυτοματοποιεί πολλές οικιακές δουλειές!

Οι φωνητικές εντολές που υποστηρίζονται από την διασύνδεση του Google Assistant περιλαμβάνουν συγκεκριμένες εντολές, όπως το “arm SimpliSafe to Away”, καθώς και γενικότερες ερωτήσεις, όπως  “is the security system armed?”. Για την ώρα, δεν είναι δυνατό να απενεργοποιηθεί το σύστημα φωνητικά, αλλά ο Laurans είπε ότι είναι κάτι που η εταιρεία θέλει να προσθέσει στο μέλλον.

Advertisement

google assistant maxmag

Το σύστημα SimpliSafe συνδέεται επίσης με το θερμοστάτη Nest και τις έξυπνες κλειδαριές August, οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν αυτόματα όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Η εταιρεία δεν συνεργάζεται ακόμη με την πλατφόρμα HomeKit της Apple, αλλά διαθέτει μια εφαρμογή Apple Watch που διατίθεται για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του συστήματος μέσω του καρπού σας!

Άνοδος στις πωλήσεις συστημάτων ασφαλείας

Τέτοιου είδους οικιακές εγκαταστάσεις, περί ασφάλειας κατοικιών, έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Εταιρείες όπως η Nest, Ring, Honeywell και άλλες, κυκλοφόρησαν όλα τα συστήματα με επαγγελματικά χαρακτηριστικά παρακολούθησης. Το πιο πρόσφατο σύστημα της SimpliSafe ανακοινώθηκε στο CES νωρίτερα αυτό το έτος και διαθέτει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο σύστημα αισθητήρα. Η εταιρία σημειώνει ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία του παρόχου παρακολούθησης της Nest, το SimpliSafe “ξεπέρασε τη Nest κατά 20-30 φορές στην παρακολούθηση συνδρομητών από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018” και ότι περίπου το 70% των πελατών που το αγοράζουν δεν είχαν ποτέ προηγουμένως σύστημα οικιακής ασφάλειας.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Απόφοιτη της σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, με μπόλικο ενδιαφέρον για ό,τι νέο συμβαίνει γύρω από την τεχνολογία και τις επιστήμες. Εθισμένη στη προβολή ταινιών, σε μικρά ταξίδια απόδρασης, στη μουσική, στο ωραίο φαγητό, στην υπέροχη παρέα μου...

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG