Η δυναμική επιστρόφη της Huawei στην αγορά

Η Huawei από την στιγμή που φτίαχτηκε το θέμα της ασφάλειας με την Google, επανήλθε δυναμικά στο χώρο της κινήτης τηλεφωνίας, παρουσίαζοντας μια νέα δική του σείρα. Ένα από τα κινητά τηλέφωνα είναι το nova 9. Το συγκεκρίμενο midrange σε κατηγορία κινητό είναι μια εξερετικά ελαφριά καθώς το βάρος του είναι μόλις 175 γραμμάρια και λεπτή συσκευή με διαστάσεις 160,0χ73,7χ7,8mm.

Τα θέτικα της συσκευής Huawei είναι ότι έχει εντυπωσιακή οθόνη με 6,57 ίντσες και τεχνολογίας OLED. Η ανάλυση της οθόνης είναι Full HD+ 2340×1080 και πυκνότητα 392ppi. Από κάτω βρίσκετε ο αισθητήρας δακτυλικών απoτυπομάτων. Στην κορύφη υπαρχεί η κάμερα selfie καταλαμβάνωντας λίγο χώρο. Πίσω έχει μια ώραια γυάλινη πλάτη. Στο κάτω μέρος ύπαρχει το logo της Huawei και πάνω από αυτό, ένα ευφάνταστο λογότυπο της nova με τα γράμματα γυρισμένα στα πλάγια. Στην πάνω αριστέρη γωνία της πλάτης υπάρχει ένα σύστημα από δυνάτες κάμερες που χωριζόνται σε 2 (1 μεγάλο και 1 μικρό) κύκλους. Στον επάνω κύκλο συμπεριλαβάνει την κύρια κάμερα και στον δεύτερο ένα σύστημα από 2 κάμερες με αισθήτηρα βάθους και φλας. Το πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από από ένα γυαλιστέρο πλαστικό. Στο κάτω μέρος της συσκευής θα βρούμε την θυρά USΒ-C, την θύρα για την υποδοχή 2 κάρτων Nano SIM και ένα ηχείο. Τέλος έπάνω βρίσκετε το μικρόφωνο.

Αλλά θέτικα στοιχεία που έχει το μόντελο της Huawei είναι τα ακόλουθα: Το λειτουργικό είναι EMYUI 12 που είναι βασισμένο πάνω σε Android 11. Έχει ένα ίσχυρο επεξεργαστή και αποδητικό σύστημα ψύξης. Ο οποιός επεξεργαστής είναι Qualcomm Snapdragon 778G. Είναι οκταπύρινος με 8 GBB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 128GB, 256 GB. Τέλο, η μπαταριά του είναι στα 4300mAh και υποστιρήζει γρήγορη φόρτηση.

Τα αρνιικά στοιχεία του Huawei μοντέλου είναι αρκέτα για αυτη την ρκδόση της συσκευής. Το Google Mobile Services δεν το υποστηρίζει και κατά συνέπεια δεν έχει εφαρμογες οπώς Play Store. Το δίκτυο είναι 4G αντι για 5G. Δεν περιέχει στερεοφωνικά ηχεία όυτε θύρα για ακουστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή άρθρου:

Huawei nova 9 Review – Επιστροφή στα όπλα – Smartphones – Insomnia.gr


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ελένη Χατζηφώτη

Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού του ΤΕΙ Χαλκίδας. Αγαπάω τα βιβλία και ειδικότερα τα ψυχολογικά θρίλερ, τις αντίστοιχες ταινίες του, καθώς και την ελληνική έντεχνή και την ξένη pop μουσική. Τέλος μου αρέσει ο κόσμος της τεχνολογίας και η επίσκεψη σε μουσεία και σε αρχαιολογικους χώρους.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;