Married With Children: Οι ηθοποιοί έως σήμερα-Α’

Το Married With Children αποτέλεσε μία από τις γνωστότερες sitcom σειρές των 80’s και 90’s. Μεταδόθηκε από το 1987 για έντεκα σεζόν και αποτελούνταν από 259 επεισόδια. Η σειρά πραγματευόταν την ζωή ενός ζευγαριού με τα παιδιά τους, μέσα όμως από ένα χιουμοριστικό πρίσμα και με πολλά τραγελαφικά γεγονότα. Δεν έμεινε μόνο στα όρια της επιτυχία της στην Αμερική αλλά η σειρά προβλήθηκε σε πολλές χώρες της Ευρώπης κι έγινε remake σε αρκετές. Όμως τι πορεία ακολούθησαν οι πρωταγωνιστές μετέπειτα; Παρέμειναν το ίδιο επιτυχημένοι και στους επόμενους ρόλους τους;

Ed O’Neill (Al Bundy)

Married

Ο Αl ήταν ο πατέρας της οικογένειας και πάντα αντιδρούσε για στόχους που δεν κατάφερε να πετύχει (κοινώς του έφταιγαν όλα). Αναγκασμένος να είναι πωλητής γυναικείων υποδημάτων, με μια εργασία που δεν είχε να του προσφέρει κάτι παραπάνω και πάντα προσκολλημένος στο όμορφο παρελθόν που δεν μπόρεσε να το συνεχίσει μέχρι το παρόν. Βέβαια σαν αρχηγός της οικογένειας, προστάτευε πάντα την τιμή της. Ο Ed O’Neill, ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε, είχε πάρει μέρος και σε άλλες παραγωγές πριν από την σειρά αλλά καθιερώθηκε με αυτήν. Έπειτα συμμετείχε σε αρκετές ταινίες και σειρές άλλοτε ως πρωταγωνιστής κι άλλοτε ως guest. Βέβαια πολλοί τον γνωρίζουμε κι από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο έως σήμερα στην παραπλήσια σειρά Modern Family. Ανάμεσα σε άλλα είναι οι ταινίες The Bone Collector, Lucky Numbers, Spartan, Redbelt και οι σειρές Big Apple, L.A. Dragnet, The West Wing, The Unit, John From Cincinnati, Modern Family,Family Guy κ.ά.


Christina Applegate (Kelly Bundy)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Married

Η Kelly ήταν το “σπασικλάκι” της οικογένειας. Αφελής, με μια τάση να κυνηγάει εφήμερες σχέσεις που περνούσαν από τον εξονυχιστικό έλεγχο του πατέρα της και που πάντα πείραζε τον μικρότερο και ήρεμο αδερφό της. Αγαπημένο της χόμπι να αποσπά χρήματα από τον πατέρα της ακολουθώντας το γνωστό κατά μάνα κατά κύρη και να τα ξοδεύει όπως η ίδια έκρινε απαραίτητο. Η Christina μετά το Married With Children, κατάφερε να συμμετέχει τόσο σε αρκετές σειρές όσο και σε ταινίες. Κάποιες σειρές είναι: Jesse, Samantha Who?, Up All Night, Web Therapy, guest στα Friends, Reno 911!, The Muppets, The Grinder και στις ταινίες: The Big Hit, Claudine’s Return, Just Visiting, The Sweetest Thing, Wonderland, Employee Of The Month, Youth In Oregon, Crash Pad κ.ά.


David Garrison (Steve Rhoades)

Married

Ο άτακτος γείτονας της οικογένειας Bundy, που εμπλέκεται σε πολλά ερωτικά παιχνίδια ακολουθώντας τους στίχους από το γνωστό άσμα “από κανάρα σε κανάρα θα πετάω”. Κουρασμένος από την συζυγική συμβίωση με την γυναίκα του Marcy, την εγκαταλείπει στην τέταρτη σεζόν κι αργότερα επιστρέφει με σκοπό να την κερδίσει ξανά. Μόνο που κανένας δεν είναι δεδομένος σε αυτήν την ζωή. Ο ηθοποιός David  Garrison έχει ασχοληθεί έως τώρα κυρίως με μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις ενώ έγινε γνωστός με την συμμετοχή του στην σειρά. Οι ελάχιστες παραγωγές που έχει πάρει μέρος έκτοτε είναι στα: Law & Order, Without A Trace, NYPD Blue, The Practice, The Good Wife, Judging Army, The West Wing και Madame Secretary.


Tim Conway (Ephraim Wanker)

Married

Ο πεθερός του Αl, ο οποίος ήθελε σώνει και καλά η κόρη του Peggy να παντρευτεί τον ίδιο (λογικά κρίνοντας από τον τίμιο χαρακτήρα του Al). Εμφανίστηκε στις τρεις τελευταίες σεζόν της σειράς με σκοπό να βάλει την κατάσταση της οικογένειας σε μία τάξη. Ο Tim Conway είναι από τους παλαιότερους ηθοποιούς και είχε κάνει καριέρα πριν το Married With Children. Mετά την σειρά συμμετείχε στα: Diagnosis:Murder, Yes Dear, 30 Rock, Hot In Cleveland, Mike & Molly, Wizards Of Waverly Place, Major Crimes, Two And A Half Men και Glee.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γιάννης Κωστίκας

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας στο Α.Π.Θ. Το διάβασμα και η συγγραφή κειμένων είναι ανάμεσα στα ενδιαφέροντά μου. Φανατικός σειρών και ταινιών κυρίως ξένων παραγωγών. Επιπλέον με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι για ότι τρέχει στην επικαιρότητα.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;