Beverly Hills: Οι πρωταγωνιστές έως σήμερα-Γ’

Μπορεί να έχουν περάσει 17 χρόνια από την τελευταία φορά που προβλήθηκε το Beverly Hills 90210 αλλά λίγοι δεν θα θυμούνται τις περιπέτειες των έφηβων πρωταγωνιστών στην κοινότητα του Beverly Hills, στην Καλιφόρνια. Η σειρά προβλήθηκε από το 1990 έως το 2000 και αποτελούνταν από δέκα σεζόν, με κάποιες από αυτές να ξεπερνούν και τα 30 επεισόδια ετησίως. Είναι από τις μακροβιότερες σειρές με 293 επεισόδια και από την αρχή φάνηκε ότι θα είναι η μεγάλη επιτυχία των 90’s καθώς όχι μόνο η ίδια η σειρά σημείωσε μεγάλη τηλεθέαση αλλά οδήγησε στο να δημιουργηθούν και αρκετές spin-off σειρές, με αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα το Melrose Place. Ανάμεσα στα άλλα θέματα που διαπραγματεύονται οι ιστορίες των εφήβων είναι ο ρατσισμός, τα ναρκωτικά, το σεξ, η ομοφοβία, το AIDS, η ενδοοικογενειακή βία κ.ά. Από το καστ πέρασαν αρκετοί ηθοποιοί με άλλους να μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και άλλους πιο λίγο. Πάμε όμως να δούμε αν οι ηθοποιοί εξαργύρωσαν αυτήν τους την επιτυχία και αργότερα ή παρέμειναν στάσιμοι.

Brian Austin Green (David Silver)

Beverly

Άλλος ένας ηθοποιός που παρέμεινε στην σειρά και τις δέκα σεζόν. Από τότε τον έχουμε δει σε ουκ ολίγες σειρές και ταινίες κυρίως ως guest και είναι από τους εύκολα αναγνωρίσιμους ηθοποιούς. Σε κάποιες σειρές που τον έχουμε πετύχει είναι Stacey Stone, Trailer Park Boys, The Twilight Zone, Las Vegas, Freddie, Terminator: Sarah Connor Chronicles, CSI: Miami, Smallville, Wedding Band, Don’t Blink, Anger Management με πρωταγωνιστικό ρόλο κ.ά. Είναι παντρεμένος με το μοντέλο Megan Fox που τα τελευταία χρόνια έχει μπει ενεργά στον χώρο της υποκριτικής.


Joe E. Tata (Nat Bussichio)

Beverly

Ο Joe είναι από τις εμβληματικές προσωπικότητες του Beverly Hills και ήταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Peach Pit. Δεν κυνήγησε μία μεγάλη καριέρα και οι εμφανίσεις του ήταν επιλεκτικές σε κάποια τηλεοπτικά προγράμματα που είναι το Charmed, το 90210 (remake του Beverly Hills 90210) και Mystery Girls.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Kathleen Robertson (Clare Arnold)

Beverly

Η Kathleen έπαιξε από την τέταρτη έως την έβδομη σεζόν και επέλεξε να μην ανανεώσει στην σειρά κυνηγώντας μια καριέρα σε ταινίες. Έχει πάρει μέρος σε αρκετά επιτυχημένες ταινίες ενώ κάποιες από αυτές ήταν προτεινόμενες για διάφορα βραβεία. Ανάμεσα σε αυτές είναι: Splendor, Scary Movie 2, Torso: The Evelyn Dick Story, Last Exit, Glitch, Losing Control, Three Days In Havana, The Vatican Tapes αλλά και σε λίγες σειρές όπως The Business, Flashpoint, CSI:Miami, Boss, Murder In The First κ.ά.


Carol Potter (Cindy Walsh)

Η Carol υποδύθηκε την μητέρα των Brandon και Brenda της σειράς και αποχώρησε την πέμπτη σεζόν. Έκτοτε έκανε κάποιες guest εμφανίσεις σε μεταγενέστερες σεζόν του Beverly Hills ενώ αργότερα πρωταγωνίστησε στην σειρά Sunset Beach. Από τότε εμφανίστηκε και σε κάποιες άλλες σειρές όπως NYPD Blue, Crossing Jordan, JAG και Greek ενώ από το 2009 αγνοούνται τα τηλεοπτικά της βήματα.


Mark Damon Espinoza (Jesse Vasquez)

Ο Mark Damon έπαιξε στο Beverly Hills μόνο στην τέταρτη και στην πέμπτη σεζόν. Μετά την σειρά από την μία πλευρά περιορίστηκε σε μικρούς ρόλους, από την άλλη βέβαια οι περισσότεροι ρόλοι ήταν σε hit σειρές όπως Married…With Children, Private Practice, NYPD Blue, House, Without A Trace, The Mentalist, The Young And The Restless και The Bold & The Beautiful.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γιάννης Κωστίκας

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας στο Α.Π.Θ. Το διάβασμα και η συγγραφή κειμένων είναι ανάμεσα στα ενδιαφέροντά μου. Φανατικός σειρών και ταινιών κυρίως ξένων παραγωγών. Επιπλέον με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι για ότι τρέχει στην επικαιρότητα.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;