Vikings Σεζόν 4 Μέρος 2: Το μισό έπος γίνεται ολόκληρο

vikings-season-4

Έχουν περάσει πέντε μήνες από την τελευταία φορά που είδαμε καινούριο επεισόδιο των Vikings. Η σεζόν 4 πρωτοπόρησε, αφού σε αντίθεση με τις προηγούμενες, χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος, λοιπόν, τελείωσε πριν πέντε μήνες με την επιστροφή του Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) στο Kattegat, βρίσκοντας τους γιους του να έχουν μεγαλώσει και την επιθυμία να κυριαρχήσει ξανά, μεγάλη. Το  HISTORY CHANNEL  ανακοίνωσε πριν πέντε μέρες ότι η σειρά θα επανέλθει, με το δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, όταν και θα προβληθεί το πρώτο από τα δέκα εναπομείναντα επεισόδια. Ουσιαστικά, δεν έχουμε 5η σεζόν, αλλά μία σεζόν χωρισμένη σε δύο κομμάτια.

Σε ένα plot twist που λίγοι περίμεναν να έρθει, οι Vikings πήδηξαν από την μία χρονολογία στην άλλη και το φινάλε του πρώτου μέρους ξεκίνησε με μία νέα εποχή για τους γιους του Ragnar, σε πιο μεγάλη ηλικία και έτοιμους να αναλάβουν ο,τι άφησε πίσω ο πατέρας τους. Οι fans της σειράς μπορεί να πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τους «νέους» αρχηγούς να παίρνουν τον έλεγχο, ενώ το αν ο Ragnar επιβιώνει μέχρι την σεζόν 5, δεν το ξέρει κανείς ακόμα.

Εκτός από την οικογένεια του Ragnar και το ποιος θα διοικεί, έχουμε και τη Lagertha (Katheryn Winnick), την πρώην σύζυγο του Ragnar, η οποία στο δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν έχει ερωτική σχέση πια με μία γυναίκα, την Astrid (Josefin Asplund). Είναι λογικό που η Lagertha έχει τώρα πια ερωτική σχέση με γυναίκα, αφού όλοι οι άντρες με τους οποίους είχε σχέση την πρόδωσαν και την απογοήτευσαν. Και κανείς δεν θα περίμενε να ζει τελείως μόνης της, δεν είναι τέτοιο είδος γυναίκας. Έχει μία σχέση στην οποία νιώθει περισσότερο άνετα, με κάποιον τον οποίο νιώθει ότι είναι καλύτερα να εμπιστευτεί, και αυτός ο κάποιος τυχαίνει να είναι γυναίκα.

Διαβάστε επίσης  6+1 λόγοι που το ''Stranger Things'' είναι η πιο αναμενόμενη σειρά (season 2) του 2017
Advertisements
Ad 14

vikings-4-big

«Αυτή η σεζόν είναι από τις πιο αξιομνημόνευτες και καλύτερες σεζόν που έχουμε κάνει ποτέ στη συγκεκριμένη σειρά» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Michael Hirst, ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς. «Σε αυτή τη σεζόν προσπαθούμε να προωθήσουμε την σειρά στο να προβάλλει ρεαλιστικότερα την πραγματική ιστορία των Vikings, παραδείγματος χάριν το πραγματικό ταξίδι του Bjorn του Σιδηρογέννητου στην Μεσόγειο και τον Ivar the Boneless που έγινε ο πιο τρομερός πολεμιστής όλων των καιρών. Δεν είναι η ιστορία ενός άντρα, αλλά η συνέχεια της ιστορίας της οικογένειας ενός άντρα

ivar-bjorn

Στα σκαριά είναι και η 5η σεζόν των Vikings στην Ιρλανδία, καθώς ο Michael Hirst ελέγχει τους ηθοποιούς και τους παραγωγούς και τους ηθοποιούς που θα παίξουν. Φήμες λένε ότι ένα ρόλο αναμένεται να έχει ο τιμημένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός  Jonathan Rhys Meyers (The Tudors).

 

Γεννημένη στο Alderaan,η μαμά μου πέθανε στην γέννα, αφού προσπάθησε να την πνίξει ο μπαμπάς μου και ο πατέρας μου ήταν στρατηγός με την μεριά του κακού. Έχω έναν αδερφό,τον Luke, ο οποίος την είδε ασκητής και έχει φύγει. Ο άντρας μου πέθανε επειδή τον σκότωσε ο γιος μας, ο οποίος έχει ξεφύγει και αυτός και την έχει δει Darth Vader.

Με λένε Κωνσταντίνα,σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, από το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να αποφοιτήσω και είμαι 20 χρονών. Οι αγαπημένες μου ταινίες είναι το Star Wars,νομίζω φάνηκε.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Όλοι κουβαλάμε "red flags"

Όλοι κουβαλάμε “red flags”

Όλοι κουβαλάμε red flags. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κι όλοι

Το σεξ ως εργαλείο χειραγώγησης στον κινηματογράφο

Η απεικόνιση του σεξ στον κινηματογράφο δεν αφορά μόνο συναισθήματα,