Τρεις χαρακτήρες του The Walking Dead προβιβάζονται σε βασικοί!

Μετά το συνταρακτικό φινάλε της έβδομης σεζόν, τα νέα συνεχίζουν να έρχονται από το The Walking Dead. Η σειρά μπαίνει σε μια αρκετά δυνατή φάση, με τον πόλεμο ανάμεσα στους Saviors  και τις τρεις κοινότητες Alexandria, Hilltop και Kingdom. Η σειρά έχασε την προηγούμενη σεζόν 4 βασικούς χαρακτήρες, οπότε 4 ηθοποιοί αποχώρησαν από τη σειρά. Το κενό αυτό καλύπτεται από 3 νέους σχετικά χαρακτήρες, οι οποίοι προστίθενται στο βασικό cast. Ο αριθμός των βασικών μελών του cast στην προηγούμενη σεζόν ήταν 20. Στην επόμενη σεζόν, μέχρι στιγμής, θα είναι 19.

Μαζί με τους Rick, Carl, Carol, Maggie, Daryl, Morgan, Michonne, Tara, Eugene, Rosita, Father Gabriel, Aaron, Dwight, Jesus, Gregory και Negan, προστίθενται και οι παρακάτω:

Πρώτος χαρακτήρας είναι η Enid, την οποία υποδύεται η Katelyn Nacon. Η Enid λειτουργεί ως αναπληρώτρια της Sophia, η οποία σκοτώθηκε στην δεύτερη σεζόν της σειράς. Στα comics η Sophia είναι ζωντανή μέχρι και σήμερα και αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας του Rick.

Το δεύτερο πρόσωπο που αποκτά βασικό χαρακτήρα στην σειρά είναι η Jadis, την οποία υποδύεται η Pollyanna McIntosh. H Jadis είναι η αρχηγός των Heapsters, της μεγάλης ομάδας που πρόδωσε τον Rick στο τελευταίο επεισόδιο. Όπως όλα δείχνουν, οι Heapsters θα λειτουργήσουν ως δευτερεύοντες “κακοί” στην επόμενη σεζόν. Είναι η μόνη ομάδα που μέχρι στιγμής έχει συμμαχήσει με τους Saviors.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τελευταίος που μπαίνει στο βασικό cast είναι ο Steven Ogg, στον ρόλο του Simon. Ο Simon είναι ο υπαρχηγός των Saviors και ένας από τους πιο μισητούς χαρακτήρες αυτή την στιγμή. Η προαγωγή του σε βασικό χαρακτήρα, μπορεί να δείχνει ότι ο Negan ίσως να μην τη βγάλει καθαρή μέχρι το τέλος της σεζόν, και έτσι ο Simon να αναλάβει τους Saviors μετά το τέλος του πολέμου. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το σημείο για την κίνηση αυτή. O Simon, όπως και ο Daryl, είναι χαρακτήρας ο οποίος δεν προέρχεται από τα comics, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε το μέλλον του.

Η σειρά βρίσκεται σε καλό δρόμο ακόμη, μιας και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θεάματα αυτή τη στιγμή. Η επιλογή των δημιουργών να μπουν σε μια filler σεζόν, ώστε να παρουσιάσουν και αναλύσουν μια αρκετά μεγάλη γκάμα από χαρακτήρες, δεν ήταν και η καλύτερη. Όμως η σειρά κατάφερε να σταθεί στις θεαματικότητες και φυσικά να μην έχει άδοξο τέλος. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, υπάρχει υλικό για πολλές σεζόν ακόμη, οπότε μάλλον θα βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμη το The Walking Dead! Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην μετατραπεί σε μια σειρά με πολέμους συμμοριών, και να επικεντρωθεί περισσότερο στη βασική ιδέα. Την επιβίωση σε έναν κόσμο γεμάτο ζόμπι.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;