Όλα τα νέα για την επιστροφή της DCTV στο CW

Μετά την διακοπή λόγω Χριστουγέννων, επιτέλους οι σειρές της DC επιστρέφουν στο κανάλι CW!

Οι σειρές βρίσκονται σε ανοδική πορεία, ειδικά και μετά το crossover που είδαμε τον Νοέμβριο. Στα μέσα Δεκεμβρίου όπου και διακόπηκαν, μας είχαν αφήσει σε αρκετά cliffhangers. Παρακάτω θα δείτε τα trailer για όλες τις σειρές, καθώς και κάποιες πληροφορίες.


Αρχικά, το Supergirl μας είχε αφήσει στην αρχή του Crossover, στο σημείο με την εξαπόλυση του ιού Μedusa που είναι ικανός να σκοτώσει κάθε εξωγήινο. Στο νέο επεισόδιο, με τίτλο “Supergirl Lives” σκηνοθέτης είναι ο Kevin Smith, ο οποίος ήταν ένας από τους σεναριογράφους της μυθικής πλέον, ακυρωμένης ταινίας “Superman Lives” με επίδοξο πρωταγωνιστή τον Nicholas Cage. Οπότε ο τίτλος του επεισοδίου μπορεί να θεωρηθεί και Easter Egg! Η προβολή του επεισοδίου και συνέχεια της σειράς, είναι στις 23 Ιανουαρίου 2017.

Advertisements
Ad 14

 


Στην συνέχεια έρχεται το Flash, μετά το αρκετά δραματικό cliffhanger με την τύχη της Iris. Παράλληλα, έγινε η πλήρης ένταξη του Wally ως Kid Flash, κάτι που ανησυχεί τον Barry. Θα έχουμε εμφάνιση ενός νέου Villain, του Plunder, με τον Stephen Huszar στον ρόλο. Η προβολή του επεισοδίου με τίτλο “Borrowing Problems from the Future” είναι στις 24 Ιανουαρίου 2017.

 


Στο “Who are You?“, το επόμενο επεισόδιο του Arrow, έχουμε την αποκάλυψη της όχι και τόσο αθώας νέας “Laurel“, η οποία είχε εμφανιστεί ξαφνικά στο τελευταίο επεισόδιο πριν τις γιορτές. Παράλληλα, έχουμε την σύλληψη του John και την προσπάθεια του Oliver για να τον απελευθερώσει. Η αστυνομία ανακαλύπτει επίσης ότι πίσω από τον θάνατο του Detective Malone βρίσκεται ο Green Arrow. H προβολή του είναι στις 25 Ιανουαρίου 2017.

Διαβάστε επίσης  Anthony Horowitz: Ο Βρετανός μετρ των σειρών μυστηρίου

https://youtu.be/LAS4YK2fshY

 


Τέλος, στους Legends of Tommorow, ο Rip Hunter απήχθη από την Legion of Doom (Damien Darhk, Eobard Thawne, Malcom Merlyn) και οι Legends θα προσπαθήσουν να τον σώσουν. Επίσης, υπάρχει μια πληροφορία ότι θα υπάρξει και εμφάνιση ενός νεότερου George Lucas. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εμφανίσεις διάσημων προσώπων στην σειρά, όπως του Albert Einstein, του H.G. Wells ή του Al Capone. Η προβολή του επεισοδίου είναι σε νέα μέρα, στις 24 Ιανουαρίου 2017, μετά την προβολή του Flash!

https://youtu.be/Zt–ze3CuGU

 

 


Η συνέχεια σε όλο το Arrowverse είναι ενδιαφέρουσα και αναμένεται να δούμε αν θα είναι συναρπαστική. Και όλα αυτά εν μέσω μιας ανακοίνωσης του Διευθυντή της DC Comics, Geoff Johns, για μια νέα σειρά της DC, εκτός από τις ήδη ανακοινωμένες, όπως το Prequel του Superman, “Krypton” που αναμένεται να προβληθεί στο SyFy, ή το “Black Lightning” που ανακοινώθηκε πρόσφατα, για το Fox.

 

 

 

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Xiaomi SmartBand 8: Μια ολοκληρωμένη και δελεαστική πρόταση στην κατηγορία των wearable 

Τον Απρίλιο του 2023, η κινέζικη εταιρία ηλεκτρικών συσκευών Xiaomi

Γαλικία: η ξεχωριστή πλευρά της Ισπανίας

Ας ετοιμάσουμε μαζί τις βαλίτσες μας κι ας κατευθυνθούμε προς