Mr. Robot: Qui est Tyrell?

Ο Mr. Robot μας άφησε με μερικές τρελές θεωρίες όταν το επεισόδιο 12, φινάλε της σεζόν 2, έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Πέμπτης. Αν και απαντήθηκαν κάποια από τα ερωτήματα μας, δημιουργήθηκαν καινούρια και δυνατότερα. Ένα από τα πιο σοβαρά είναι το ποιος είναι, ή μάλλον τι είναι, ο Tyrell Wellick.

Mr. Robot - Gif - MaxMag

Πρώτον και σημαντικότερο, φαίνεται ότι ο Tyrell είναι ζωντανός. Μετά τον τρόπο που τελείωσε το επεισόδιο 11, μείναμε με την απορία αν ο Tyrell είναι αληθινός ή αν είναι πάλι μια εναλλαγή του εαυτού του Elliot.  Και ας είμαστε ειλικρινείς: η θεωρία της εναλλαγής ταίριαζε περισσότερο. Ο Tyrell της δεύτερης σεζόν μιλούσε και αντιδρούσε τελείως διαφορετικά από τον Tyrell της πρώτης σεζόν, σαν να ήταν και εκείνος ο Mr. Robot παρά ο εαυτός του. Και το τελικό «χτύπημα» ότι μπορεί και ο Tyrell να ήταν εναλλαγή του εαυτού του Mr. Robot δόθηκε με την τελευταία σκηνή, όπου ο Mr. Robot, ο Elliot και ο Tyrell στέκονται και οι δύο-τρεις μαζί απέναντι από την E-Corp, σαν να είναι ο Mr. Robot αλλά και ο Tyrell εναλλαγές του Elliot, σε μια σκηνή η οποία θύμιζε  Casablanca.

Mr. Robot - Collage - MaxMag

Advertisements
Ad 14

Αλλά μετά ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς, Sam Esmail, τα έφερε… τούμπαλιν και για μια άλλη φορά μας απέδειξε ότι ό,τι πιστεύαμε μέχρι στιγμής δεν ήταν αλήθεια!

Ο Elliot ήθελε να σταματήσει τον Mr. Robot-εναλλαγή του εαυτού του- και τον Tyrell από το να ανατινάξουν το κτήριο της E-Corp και να σκοτώσουν αθώους ανθρώπους.  Φυσικά ο Mr. Robot και ο Tyrell δεν συμφώνησαν με αυτό. Για να σταματήσει τον Elliot από το να καταστρέψει το χακάρισμα, ο Tyrell πυροβολεί τον Elliot με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε επίσης  The Girlfriend Experience... Τηλεόραση "πολυτελείας"

Ο Elliot δεν πέθανε και  το συνειδητοποιούμε στο τέλος του επεισοδίου. Επίσης συνειδητοποιούμε ότι ο Tyrell είναι αληθινός και από το τηλεφώνημά του στην Angela, η οποία μιλάει μαζί του. Ποιος είναι, όμως, στην πραγματικότητα ο Tyrell; Ο Elliot κατά τη διάρκεια αυτού του επεισοδίου έλεγε συνέχεια ότι δεν εμπιστεύεται αυτά που βλέπει και ουσιαστικά ούτε εμείς θα έπρεπε κανονικά.

Αυτό που τουλάχιστον μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι ο Tyrell και ο Elliot έχουν κοντινή σχέση. Ο Tyrell ακόμη έκλαιγε όταν μιλούσε στην Angela και της έλεγε ότι αγαπάει τον Elliot. Αυτό είναι κάτι παραπάνω να νιώθει για έναν άνθρωπο με τον οποίο απλά ήθελε να συνεργαστούν για το χακάρισμα και την καταστροφή της E-Corp. Μία θεωρία είναι ότι ο Elliot και ο Tyrell έχουν προϊστορία. Πιθανόν ο Tyrell να είναι συγγενής του Elliot. Ή ένας κολλητός φίλος του που τον έχει ξεχάσει. Αλλά με κάποιον τρόπο αυτοί οι δύο είναι δεμένοι με κάποιο δεσμό, φιλικό ή συγγενικό. Ή ερωτικό (;). Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι στο τέλος λέει και η Angela ότι αγαπάει τον Elliot, οπότε ο δεσμός μεταξύ Elliot και Tyrell έχει κάτι το βαθύτερο από μια απλή συνεργασία με απώτερο σκοπό την καταστροφή της E-Corp. Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι ο Tyrell να είναι κάποιος ξεχασμένος φίλος ή κάποιος χαμένος αδερφός.

Εσείς πώς πιστεύετε ότι συνδέονται Tyrell και Elliot; Γράψτε μας στα σχόλια από κάτω τις απόψεις σας!

Mr. Robot - PlayGames - MaxMag

Γεννημένη στο Alderaan,η μαμά μου πέθανε στην γέννα, αφού προσπάθησε να την πνίξει ο μπαμπάς μου και ο πατέρας μου ήταν στρατηγός με την μεριά του κακού. Έχω έναν αδερφό,τον Luke, ο οποίος την είδε ασκητής και έχει φύγει. Ο άντρας μου πέθανε επειδή τον σκότωσε ο γιος μας, ο οποίος έχει ξεφύγει και αυτός και την έχει δει Darth Vader.

Με λένε Κωνσταντίνα,σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, από το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να αποφοιτήσω και είμαι 20 χρονών. Οι αγαπημένες μου ταινίες είναι το Star Wars,νομίζω φάνηκε.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ηλιακή  έκλειψη μύθοι και δοξασίες

Είναι ευρύτατα διαδεδομένη η άποψη ότι η ηλιακή έκλειψη ήταν
Αρχαίες Οινιάδες

Οινιάδες: μια αρχαία πολιτεία στις εκβολές του Αχελώου

Οινιάδες: μια αρχαία πολιτεία στις εκβολές του Αχελώου Πηγή:skai.gr Οι Οινιάδες ήταν